- 7 Şubat 2011
- 860
- 333
- 123
lanet olsu tam kurtuldum diyordum numarımı bulmuş bıde sahte face acmıs ordan agzımı aramalar felan yok ben hala eskı sevgılımı unutamamışım 25 yasındayım 4 sene önceki 7-8 aylık bi flörttü geçti bitti halbuki.. ayrılmadan önce benim faceden onun isimini defalarca aratığımı görmüştü hakaretler yağdırmıştı öylesine meraktan iş olsun diye bakıyordum... yakaladı ve agzına gelenı söyledi küfür ettı bagırıp cağırdı sankı cocukla el ele gördü :S
neyse ayrıldık bahane oldu güya kendi ayrıldı bende numaramı degiştirdim ulaşamasın die çünkü ben ondan çok çektim nefret ettim tiksindim resmen kurtulamadım da hayattan soguttu beni.. 2 senemi çaldı kıskançlık krizleri küfürler hakaretler el kaldırdı defalarca...
ama bende ki lanet olası merhamet ağlayıp zırlayıca özr dileyce affedıyordum zaten affetmeyınce olay cıkarıodu
neyse tam unuttu dedim numarımı bulmuş aramıyor ama küfür dolu mesajlar yazıoyor :/:/ kavga ettim seviyene inmeyeceğim dedim içinde nefret birikmiş kusması lazım mış.. öyle agır seyler yazıyoki hemde dengesız bi özledim yazıyor bi kşar o... bılmem ne :S cvp vermeyım dıyorum kanıma dokunuyo bi süre sonra acaba cvp vermesem msj atmaktan bıkar mı ne yapmalıyım ben :S:S
neyse ayrıldık bahane oldu güya kendi ayrıldı bende numaramı degiştirdim ulaşamasın die çünkü ben ondan çok çektim nefret ettim tiksindim resmen kurtulamadım da hayattan soguttu beni.. 2 senemi çaldı kıskançlık krizleri küfürler hakaretler el kaldırdı defalarca...
ama bende ki lanet olası merhamet ağlayıp zırlayıca özr dileyce affedıyordum zaten affetmeyınce olay cıkarıodu

Son düzenleyen: Moderatör: