Numaramı bulmuş

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
lanet olsu tam kurtuldum diyordum numarımı bulmuş bıde sahte face acmıs ordan agzımı aramalar felan yok ben hala eskı sevgılımı unutamamışım 25 yasındayım 4 sene önceki 7-8 aylık bi flörttü geçti bitti halbuki.. ayrılmadan önce benim faceden onun isimini defalarca aratığımı görmüştü hakaretler yağdırmıştı öylesine meraktan iş olsun diye bakıyordum... yakaladı ve agzına gelenı söyledi küfür ettı bagırıp cağırdı sankı cocukla el ele gördü :S

neyse ayrıldık bahane oldu güya kendi ayrıldı bende numaramı degiştirdim ulaşamasın die çünkü ben ondan çok çektim nefret ettim tiksindim resmen kurtulamadım da hayattan soguttu beni.. 2 senemi çaldı kıskançlık krizleri küfürler hakaretler el kaldırdı defalarca...
ama bende ki lanet olası merhamet ağlayıp zırlayıca özr dileyce affedıyordum zaten affetmeyınce olay cıkarıodu :( neyse tam unuttu dedim numarımı bulmuş aramıyor ama küfür dolu mesajlar yazıoyor :/:/ kavga ettim seviyene inmeyeceğim dedim içinde nefret birikmiş kusması lazım mış.. öyle agır seyler yazıyoki hemde dengesız bi özledim yazıyor bi kşar o... bılmem ne :S cvp vermeyım dıyorum kanıma dokunuyo bi süre sonra acaba cvp vermesem msj atmaktan bıkar mı ne yapmalıyım ben :S:S

Son düzenleyen: Moderatör:
lanet olsu tam kurtuldum diyordum numarımı bulmuş bıde sahte face acmıs ordan agzımı aramalar felan yok ben hala eskı sevgılımı unutamamışım 25 yasındayım 4 sene önceki 7-8 aylık bi flörttü geçti bitti halbuki.. ayrılmadan önce benim faceden onun isimini defalarca aratığımı görmüştü hakaretler yağdırmıştı öylesine meraktan iş olsun diye bakıyordum... yakaladı ve agzına gelenı söyledi küfür ettı bagırıp cağırdı sankı cocukla el ele gördü :S

neyse ayrıldık bahane oldu güya kendi ayrıldı bende numaramı degiştirdim ulaşamasın die çünkü ben ondan çok çektim nefret ettim tiksindim resmen kurtulamadım da hayattan soguttu beni.. 2 senemi çaldı kıskançlık krizleri küfürler hakaretler el kaldırdı defalarca...
ama bende ki lanet olası merhamet ağlayıp zırlayıca özr dileyce affedıyordum zaten affetmeyınce olay cıkarıodu :( neyse tam unuttu dedim numarımı bulmuş aramıyor ama küfür dolu mesajlar yazıoyor :/:/ kavga ettim seviyene inmeyeceğim dedim içinde nefret birikmiş kusması lazım mış.. öyle agır seyler yazıyki hemde dengesız bi özledim yazıyor bi kşar o... bılmem ne :S cvp vermeyım dıyorum kanıma dokunuyo bi süre sonra acaba cvp vermesem msj atmaktan bıkar mı ne yapmalıyım ben :S:S

savcılığa versene neden kafanı yoruyorsun ki bi güzel verirler ona cvbını ne dengesiz insanlar var ya sıyırmış piskopat

Bence attığı mesajları silme ve gidip savcılığa şikayette bulun bu numara beni rahatsız ediyor diye kanıt olarakta mesajları gösterebilirsiniz..

Hakaret dolu msjlar yazıyorsa polise git şikayet et savcılığa dilekçe ver hakaret davası aç burnu sürtsün korkar belki. NE insanlar var ya allah sabır versin size onu da ıslah etsin.

savcılığa versene neden kafanı yoruyorsun ki bi güzel verirler ona cvbını ne dengesiz insanlar var ya sıyırmış piskopat

küçük bi yer burası ayrıca babası emekli polis :/ tanıo herkes herkesi

Son düzenleyen: Moderatör:
küçük bi yer burası ayrıca babası emekli polis :/ tanıo herkes herkesi

o zaman ailesine söyle yani çekindiğin bişey yoksa
eğer ondan korkup pıkarsan bi köşeye o daha da abartır olayı
böyle erkeklerden tek kelimeyle iğreniyorum ne pislikler ya bi de başa bela oluyorlar hey allahım ya

o zaman ailesine söyle yani çekindiğin bişey yoksa
eğer ondan korkup pıkarsan bi köşeye o daha da abartır olayı
böyle erkeklerden tek kelimeyle iğreniyorum ne pislikler ya bi de başa bela oluyorlar hey allahım ya

ah bacım ah evimin kapısına kadar geldı bı kere bende babasını aradım şikayet edeyim die babası bana ne dese beyenirsiniz..

siz arabayla istanbula gitmişiniz kalmışınız annesi bana diyor... dedi bana adam şok oldum ya babasıda kendi gibi ilk fırsata namusuma dil uzattı :/ ki biz gittik gezdık bi yaz evet ama bişey yaşamadık ileri gitmedik :/

ah bacım ah evimin kapısına kadar geldı bı kere bende babasını aradım şikayet edeyim die babası bana ne dese beyenirsiniz..

siz arabayla istanbula gitmişiniz kalmışınız annesi bana diyor... dedi bana adam şok oldum ya babasıda kendi gibi ilk fırsata namusuma dil uzattı :/ ki biz gittik gezdık bi yaz evet ama bişey yaşamadık ileri gitmedik :/

bunlar ailece sapıkmış ooof ooff bi kızın namusuna dil uzatmak ne kadar da kolay yarabbi
allah bildiği gibi yapsın o adileri....

ama bende ki lanet olası merhamet ağlayıp zırlayıca özr dileyce affedıyordum zaten affetmeyınce olay cıkarıodu :( neyse tam unuttu dedim numarımı bulmuş aramıyor ama küfür dolu mesajlar yazıoyor :/:/ kavga ettim seviyene inmeyeceğim dedim içinde nefret birikmiş kusması lazım mış.. öyle agır seyler yazıyoki hemde dengesız bi özledim yazıyor bi kşar o... bılmem ne :S cvp vermeyım dıyorum kanıma dokunuyo bi süre sonra acaba cvp vermesem msj atmaktan bıkar mı ne yapmalıyım ben :S:S

o ne öyle ya bi özlem dolu msjlar bi nefret.duygu karmaşısı falanmı yaşıyo bu dengesiz.bak sana tavsiyem sakın msjlara cevap verme.hem bi köpeği azdırmamış olursun hemde ona kapı açmamış.sen msja cvp verirsen bu onun hoşuna gidecek ve hala beni unutmadı vs gibi bi dolu saçma sapan şeyler düşünücek.hiç takma bence.baktın gördün msjların boyutu değişti savcılığa git.ve ne msj atarsa atsın silme sakın.ne büyük delildir onlar.

Babası polis olsa da siz hukuki yolu deniyeceksiniz. Savcılığa şikayeti engelleyemez. Babasını arayacaksanız da bundan sonra oğluna mukayet ol şeklinde değil, oğlunuzu savclığa şikayet ederim kendisine gelsin şeklinde arayın.

Ya kardeşim,babası polisse oğlu her haltı yiyebilir diye bir kanun mu var? Cevap verme mesajlara,savcılığa ver direkt.Polis oğulları dokunulmaz mı? Bunlar ailecek kafadan kontak galiba,İstanbul'a gitmenizden ne çıkardı acaba? Gitmiş olmak illa bir şeyler yaşamış olmak demek mi? Pes yani.Hiç erteleme.

Son düzenleme:
Canım ne uğraşıyorsun yapılacak fazla birşey yok. Suç duyurusunda bulunacak, yada numaranı degistireceksin. Cevap yazman bile ona yol açman demektir. Ugrasma psikopatla...

Sen savciliga sikayet edeceksin mesajlarida.silmeyeceksin..Babasi polismi degilmi
Orasi onun sorunun.. ne yani herkesin babasi eski polis olsa
Kimse kimseyi sikayet edemicek mi?

şimdide diger karakteri cıktı ortaya özürler yağduruo sen okadar hakarete ragmen çizgini bozmadın cvp vermedin beni utandrdın ben sınırlenince boş boş konuştum özr dilerm bilmem ne...

dün gece yazdım senın çift karrakterlı bi şizofren oldugunu düşünüyorum.. ben artık önüme bakıyorum bari bundan sonra hata yapmamayım dikkatli adımlar atıp dogru zamanda dogru ınsanla hayatımı bırleşırecegım artık bence sende öyle yap bana mesaj atma başka cvp vermeyecegım zerre kadar aklımda sen yoksun artık dedım

senın mutlu olmanı cok ısterım bılmem yazmış sizofren tonla mesaj yazmş cvp vermıyorum... yakın zamanda tekrar telen numaramı değiştirecegim :/

Back
X