- 14 Mart 2010
- 7.915
- 6.831
- 723
- Konu Sahibi MorMeneksemmsn
konunu uzaktan yazmadan takip ediyorum heyecanla ama acikcasi bu kadar yazmamasi beni sinir eder ve sogumaya baslardim. hersey gönlünce olur umarim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım teşekkür ederim, bir değişiklik olursa bildircem zaten :) bende sinirr oldumm ve kafamdan atmaya çalışıyorum..konunu uzaktan yazmadan takip ediyorum heyecanla ama acikcasi bu kadar yazmamasi beni sinir eder ve sogumaya baslardim. hersey gönlünce olur umarim
Halayazmadi mi ya uyuzzUmarım teşekkür ederim, bir değişiklik olursa bildircem zaten :) bende sinirr oldumm ve kafamdan atmaya çalışıyorum..
Hadi hayırlı olsun, sevindim sizin adınıza. Ben olsam “Neyse ki kandil yakın zamandaymış.” yazardım. Hem espri olur, hem beklediğini anlamış olur, hem de belki biraz daha girişken davranır.Hayırlı kandiller arkadaşlar, bi gelişme olursa söylicem demiştim. Burdaki bi arkadaşın dediği gibi kandil mesajı attı 9 gün sonrahayırlı kandiller x hanım yazmış gece3te
bende şimdi hayırlı kandiller kimdiniz dedim isim soyismini yazmış. Bilemedim ne diyceğimi
![]()
Sonra hiç konuşma olmadı mı?Hayırlı kandiller arkadaşlar, bi gelişme olursa söylicem demiştim. Burdaki bi arkadaşın dediği gibi kandil mesajı attı 9 gün sonrahayırlı kandiller x hanım yazmış gece3te
bende şimdi hayırlı kandiller kimdiniz dedim isim soyismini yazmış. Bilemedim ne diyceğimi
![]()
degil mi ya bir de ben farkliyim yazmış ya beni cok guldurdur tuhaf tuhaf devrik cümleler kurunca derdini yazan insanin hemen bir açığıni yakaladim mi altin bulmus edasiyla kosan ama etrafinda hic kimse olmayan biri o yüzden gayet sıradan bir insan ama iste insan kendini farklı sanmasin "ki" baglacina bile takar kafayiDaha çok farklı olmak için uğraşıyorsun gibi geldi bana![]()
Ee sonra ne oldu,burda kaldı demeyin :)Hayırlı kandiller arkadaşlar, bi gelişme olursa söylicem demiştim. Burdaki bi arkadaşın dediği gibi kandil mesajı attı 9 gün sonrahayırlı kandiller x hanım yazmış gece3te
![]()
Yaaa yok artikHayırlı kandiller arkadaşlar, bi gelişme olursa söylicem demiştim. Burdaki bi arkadaşın dediği gibi kandil mesajı attı 9 gün sonrahayırlı kandiller x hanım yazmış gece3te
![]()
Ee sonra ne oldu,burda kaldı demeyin :)
Bi sonraki kandili mi bekleyecek şimdi![]()
Hayırlı kandiller arkadaşlar, bi gelişme olursa söylicem demiştim. Burdaki bi arkadaşın dediği gibi kandil mesajı attı 9 gün sonrahayırlı kandiller x hanım yazmış gece3te
![]()
Hayır şuan iyi gidiyor muhabbet :)
Oha oha iyi catlamamissin bu kdr beklemeye:) senle birlikte tum kk da kudurdu burda:))Hayırlı kandiller arkadaşlar, bi gelişme olursa söylicem demiştim. Burdaki bi arkadaşın dediği gibi kandil mesajı attı 9 gün sonrahayırlı kandiller x hanım yazmış gece3te
![]()
Hahaha neydi? Kandildeeeeeen kandile mi? Kandilden kandile kandilden kandile mi?Ee sonra ne oldu,burda kaldı demeyin :)
Bi sonraki kandili mi bekleyecek şimdi![]()