Daha önce konu açmıştım.Sevgilim sandığım şahıs ona ait olduğunu bildiğim fake hesaptan hakaretler yagdirip telefonla o kişiyi mahkemeye veririz diye sakinlestirmisti.
Bensiz bir dakika duramayan, ruh ikizi oldugumu söyleyen, her gün iltifatlar yağdıran, üstüme titreyen hediyeler alan biriydi.
Eski kız arkadaşım intikam için benim hesabimdan yapmıştır diye beni ikna etti.guya onda şifre varmış.madem öyle niye hesabın sana ait olduğunu sakladin demeyecek kadar aptallik ettim
Bu olaydan sonra ilginin dozu arttı.sonra aniden terk etti. Yalvarip peşine düştükçe hakaret edip asagiladi.
Fake hesaptan hakaret edenin kendisi olduğunu itiraf etti.
Sebebi intikammis. Sevgilisi varken benimle görüşmeye başlamış. Ben hiçbir şeyden habersiz bu kızla ortak arkadaşlara sahipmisim. Arkadaşlara iliskimden bahsettim . taniyip kiza yetistirmisler kiz da bundan ayrılmış. Bilerek yaptın beni sevdigimden ayirdin ama kendi pisliginde boguldun dedi.
Ağladım küçülme ama istersen seni gece odullendirebilirim diye mide bulandirici sözler söyledi. Ben de küfür ettim. Numaramı sil karşıma çıkma diye engelledim.instagramdan seni daga kaldırmadığım için sanslisin yazmış bu kez.
Psikolojik olarak bitik durumdayım. Neyin içine düştüm neden böyle yaptı.
işin acıklı tarafı hala numaramı silmemesinden umutluyum.