- Emoji Skoru
- 1
- Puanlar
- 36
- Konu Sahibi aysegulensar
Mesele çok uzun ama aldatıldım nerden bulabilirim nolur yardım edin Allah rızası için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi uygulama vardı ordan isim cıkıyor getcontach uygulamanın adı numarayı girin isim cıkıyor 70 lira gibi ücreti varMesele çok uzun ama aldatıldım nerden bulabilirim nolur yardım edin Allah rızası için
Baktım oraya kayıtlı olmadığı için çıkmadıBi uygulama vardı ordan isim cıkıyor getcontach uygulamanın adı numarayı girin isim cıkıyor 70 lira gibi ücreti var
118 80 gibi sorgulama numaralarını arayın biBaktım oraya kayıtlı olmadığı için çıkmadı
118 80 gibi sorgulama numaralarını
Hayır ücretli . Napıcaksınız karşıdaki kişiyi siz eşinizle konuşmalısınız bunuKontör üm yok arayabilir miyim sorun olur mu faturalı değil hattım
İnstagramda şifremi unuttum de numarayı gir hesap çıkar belkiMesele çok uzun ama aldatıldım nerden bulabilirim nolur yardım edin Allah rızası için
Konunun karşı taraf ile ne ilgisi var,aldatıldım diyorsunuz eşinize hesabını sorun elin kadınını arayıp ne diyeceksiniz konu kadın değil eşiniz,siz ve evliliğiniz.Mesele çok uzun ama aldatıldım nerden bulabilirim nolur yardım edin Allah rızası için
Whatsap a eklediniz mi?Baktım oraya kayıtlı olmadığı için çıkmadı