• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirirken yanlışlıkla bebeğimin kafasına telefonu düşürdüm.

Z zardacal ben burada yaptığı hatanın farkındayım ve bir şekle bebeğimin iyi olmasını istiyorum madem yararlı bir yorum yapmayacaksın hiç bir şey yazma o zaman. Aynı şey senin de başına gelebilirdi biraz empatş yap AMA İNŞALLAH gelmez RABBİM tüm masum bebekleri korusun inşALLAH
demişsin ama birincisi hata, ikincisi tercihtir artık.
Ayrıca buraya konu yazıyorsan gelen yorumlara da açık olmalısın.
Yani bu bir tercih miydi? söz konusu bile olamaz yorumlara açığım tabiki ama gereksiz yoruma gerek yok.

önlem almamışsınız. Daha 12 günlükken telefon düşürmüşsünüz insan korkudan bir önlem alır ne bileyim yan tutar bir şey yapar.Sonuçta radyasyon yayıyor o kadar yakın tutmasanız daha iyi değil mi daha çok küçük ? İnsanlar da bunun tekrar edeceğini düşünüyor haliyle.
Bebeğinizin başı henüz çok yumuşak öyle ovalamak falan da doğru değil aslında.

Demek ki emzirirken telefona bakmamaniz lazim ikisini bir arada yapamıyorsunuz. Tabi istemesekde ev kazaları oluyor ama bir oldu ikincide dikkat etmek gerek
Simdi iki oldu üçüncü olmaması icin telefona bakmayın emzirirken tutamiyorsunuz anlaşılan telefonu bakmayin.

Konuyu ilk okuduğumda üzüldüm ama aynı şey ikinci kez olmuş kazadan çıkmış, siz telefonu daha önceki kazaya rağmen çocuğun kafasının üstüne tutarak kullanmayı tercih etmişsiniz demek ki. İnsanların tercihten kastı bu bence. Dolayısıyla sorumsuzluk gibi görünüyor disardan bakınca. Yoksa kimse aaaa nasıl düşürürsünüz dememiş, aynı hatayı 2. Kez yapmanıza yorum yapmışlar. Bi kez düştü o zaman mesela artık yaninizda bir masa olsun onun üstüne koyun ordan bakın telefona illa bakacaksınız çocuğun üstünde tutarak değil.

Yani bu bir tercih miydi? söz konusu bile olamaz yorumlara açığım tabiki ama gereksiz yoruma gerek yok.

Sevgili zardacal, yukarıda da yazılmış zaten demek ki aynı anda iki işi beraber yapamıyorsun ve yapmamalısın ben tercih olarak bundan bahsediyorum.
Zaten seni geçmiş konularından biliyorum gerçekten tuhaf konular açıyorsun, evhamını da anlayabiliyorum ama biraz da sanki dikkat çekmek veya kafa dağıtmak için yapıyorsun gibi geliyor kusura bakma.

Back
X