numaranin son iki hanesi

fanaa95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
155
83
53
Arkadaslar merhaba.son 1 aydir beni tanimadigim bi suru kisi ariyo ve ben artik biktim birinden supeleniyorum o dagitmistir diye.herneyse sorum su ki ben hattimin son iki hanesini bi kere ucretsiz degistirmistim bayilige gidip.tekrar bayilige gitsem ucretsiz degisirlermi.kontor yukleyip musteri servisindende yapabikiyorum ama kontorum gitsin istemiyorum. Hattim turkcell buarada

değiştirmiş olduğun için arıyorlardır belki :/

2 yıldır o sekilde degistirmistim .cok nadir arayan oluyodu ve numaranin eski sahibini arayanlar bunlar gibi değildi. Bunlarin amaci çok farkli.yani numaranjn sahibjni arayanlar direk o kisinin ismjni verip soruyolardi ve birdaha hic donus olmuyodu ve bu dedigimde 1 yil once oldu en son.ama bu arayislar cok sıktı artik.ozele kapali numramam 13 kere aramislar ozelden hat duameyknce kendi nunaralarindan aramislar

İlk değişim ücretsiz olur, sonrasi ucretli diye biliyorum

şu bazı uyduruk uydu kanallarında alttan cep numarası geçiyo ara beni boya beni muhabbeti yapıyolar ya. benim numaramı bilerek ya da bilmeyerek biri oraya yazmış. hay Allahım. arayan arayana. askerdekiler falan arıyo mesaj atıyodu. öyle bişey olabilir mi acaba

Birinciden sonrası 12 lira civarında bir tutar tutuyor. Sürekli sapıklarla uğraşmaktansa değer diye düşünüyorum.

Back
X