• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Numune gönderen mama firmaları

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Homongolosus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
283
87
48
arkadaşlar merhaba oğluma sütümün az geldiği dönemlerde mama vermek istiyorum aptamil ve sma. Aldım içmedi denemek için sürekli para da vermek bütçemi sarsıyor bildiğiniz bir mama firması var mı numune gönderen yada eczaneler veriyor mu numune ?

Canim cok yıl gecti aradan hala veriyomudur bilmiyorum ama bebelac hero baby gonderiyordu danısma hattini arayip istemistim sende bir dene istersen

Biz dün töpfer diye bi manadan istedik bugün kargoya verdiler arayın gönderiyorlar. Sma benim oğlumda sevmedi evolvia veriyorum şimdi

Teşekkür ederim smilac Hipp ve evolvia ya mail attım sadece smilac döndü ilk altı ay anne sütü desteklenmeli gibisinden saçma bir yazı ile numune gönderemeyeceklerini belirtmişler töpfer duymamıştım ama bende bir deneyeyim aradınız mı mail mi attınız

Back
X