Numuneler gelmeye başladı!

derinerdem

erdem 'in annesi derya
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
99
1
86
İçel Mersin
kızlaar,ayerba sayesinde istediğim numuneler gelmeye başladı.isteyeli daha iki gün oldu ama 3 tanesi geldi bile.ay yaaa hediye almayalı uzun zaman oldu herhalde gelenlere nasıl sevindim anlatamam.bide hani kargocular kapıda karşılaşırsa demiştik ya işte benimkiler karşılaştılar.üstelik kargonun biri 2 ürün birden getirdi .onunda bebeği varmış nasıl istediğimizi sordu.bende güle güle anlattım artık.sizinkiler gelmeye başladımı?

sanırım marka söyleyebiliyoruz ama site ve adres veremiyoruz. adres lazım olduğunda özelden görüşürüz. bana da bugun 3. geldi ama telefon ihbarlı göndermişler, gidip almak lazımmış. dışarı çıkamayacağım için hangisi olduğunu da bilmiyorum. pazartesiye artık.

hayırlı olsun kızlar numuneleriniz.dün mail geldi bıoblastan gönderceklermiş.son kargom o olur herhalde.ne var ne yok topladım :)
sizlerede faydalı olabildiğime sevindim...
markayı yazdım ama yine silinmez inşallah...

eğer ayerbanın dediği markaya yazacaksanız emzirdiğinizi söylemeyin. çünkü emziren annelerin kullanması sakıncalı olabiliyormuş bu ürünleri. ben söyledim ve bana bu sebepten göndermeyeceklerini söylediler :( siz söylemeyin, alır, sonra kullanırsınız, ya da dr. unuza sorup kullanırsınız.

benimde geldi 3 yerden bakalım daha nerden gelicek :)

ewet bana bıoxcinden geldi bugün bioderde vardı içinde küçük küçük paketlerde kremler şampuanlar falan vardı.selülit kremi ve serumu vardı:)

banada bioxin ve bebelactan geldi
dermokil de mesaj atmış kargo ücretini ödiycekseniz gönderelim diye bende daha bişey yazmadım

hadi ya bana gelmedi öle bir mail içinde azıcık bişi var bide kargo ücretimi ödeyecekmişizz neler vardı içinde ghaneli aynı şeylerimi koymuşlar merak ettim

banada bioxin ve bebelactan geldi
dermokil de mesaj atmış kargo ücretini ödiycekseniz gönderelim diye bende daha bişey yazmadım

ya bana gelmeyi bırak,numunemiz yoktur diye mesaj geliyor..nereye mail attıysam aynı..nivea da 1.5 ay sonra göndercekmiş...sizin de nivea geç mi geldi.??:uhm:

Ne numuneleri kıslaarr

nerden istediniz

canım benim,çeşitli bez ve mama markalarının ürünlerinden numuneler istedik onlar gelmeye başladı.diyelim ki molfixin sitesine giriyorsun iletişim yada bize ulaşın bölümlerinden numune istediğini belirten mesaj atıyorsun gönderiyorlar.küçük şeyler ama güzel ouyor.hadi kolay gelsin.

cnm bana nıvea 1 ay içinde gönderim yapacağız diye msj atmış geç gelicek herhalde...

yok ya bana nıveadan mail gelmedi mesaj attım ama daha tık yok
zinedila canım bir yerde araştırdım istanbuldan yazan biri kargo ücretine 2.5 ytl verdim diye içinde baya şeyler var diye yazmış ama ben trabzondayım
oyüzden kaça gelir bilmiyorum

Back
X