ben de metalika performansı yüzünden sandımdı
Ben Nur hanım'ın görüşüne saygı duymayanlardan bahsettim. Ne diye hemen üzerinize alınıyorsanız artık yaranız var belli. Çok komik bir durumdasınız kendi halinize oturun gülün. Saygılar..evet benim görüşüme karıştınız,şu an sizde saygısızsınız : )
susup susmayacağımı kimseye soracak değilim
bir insana küfür edilirse helal olsun mu denir
işte bunu diyen de saygısızdır ,görüşlerden dolayı kimse
hakarete uğrayamaz,yüzüne tükürülemez
he hakarete uğrasın alkışlayın bumudur saygı ?
saygısızlık sizin yaptığınız!
Ben Nur hanım'ın görüşüne saygı duymayanlardan bahsettim. Ne diye hemen üzerinize alınıyorsanız artık yaranız var belli. Çok komik bir durumdasınız kendi halinize oturun gülün. Saygılar..
ben üzerime alınmadım siz gayet bana cevap olarak saygısız demişsiniz, beğeniyi de ben yapmadığıma göre ordan taraflı olduğumu nasıl çıkardınız pes. Sonuç olarak ben size saygısız demedim, Teşekkürler..siz niye üstünüze alındınız o halde : )
bende size gülüyorum ,beğeniye bakınca yazın tarafsız gibi gelmedide
umarım ben yanlış anlamışımdır : )
bende saygı duymayanlara yazdım
ben üzerime alınmadım siz gayet bana cevap olarak saygısız demişsiniz, beğeniyi de ben yapmadığıma göre ordan taraflı olduğumu nasıl çıkardınız pes. Sonuç olarak ben size saygısız demedim, Teşekkürler..
Ben de bu durumda karsit goruse saygiszlk yapan saygiszdir temali yoruma begeni yapmana ragmen 'yapana helal olsun''diyerek boyle ikili, celiskili olmana hayret ettm dogrusuBen de topige "yazik" demeye girmistim. Acima, acinacak hale dusersin diye bosuna dememisler megersem.. Valla ne deyim, yorum olarak yapana helal olsun diyorum bu durumda..
Ben de bu durumda karsit goruse saygiszlk yapan saygiszdir temali yoruma begeni yapmana ragmen 'yapana helal olsun''diyerek boyle ikili, celiskili olmana hayret ettm dogrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?