NURAY SAYARI - OLUMLAMA =) (Düşünce Gücü)

masal2014

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2014
2.489
388
Olumlama

Olumlama, bir çeşit telkindir. Kuantum telkin de diyebiliriz. Dua, mantra, olumlama, telkin… Bunların hepsi aynı şeydir. Kuantum telkin, bizim kendimizi programlama sözcüklerimizdir. Olumlamaları söylerken aslında bilinçaltımızı kodlarız.


Sevgi ve Aşk Olumlamaları

Ben sevgiyim. Ben ışığın bir parçasıyım. Ben çok değerli olduğumu biliyorum.Bana bunun kıymetini bilen gelir ve bende kalır. Ben kendi içimde tam ve bir bütünüm.Benim ilişkilerim tam ve bir bütündür. Ben saf frekansım. Bana frekansıma uygun aşk gelir. Ben sevdiğimi serbest bırakırım.Gerçek aşk zaten bana döner. Sevgi harika bir dönüştürücüdür. Bedenim ve zihnim sevgiyle beslenir.Ben hepimizin bir olduğunu biliyorum. Benim sevgi bilincim yüksektir.Bana sevgi bilinci yüksek aşk gelir. Ben çok sevilmeye layığım ve bunu kabul ediyorum. Bana ruh eşim doğru zamanda geliyor. Ben sevildiğimi biliyorum ve kabule geçiyorum. Ben istediğim aşkın hayatıma girmesine izin veriyorum. Ben herkes kadar degerliyim.Hepimiz “Bir”iz.Ayrılık olmadıgını biliyorum. Ben kendi yolumda sevgiyle ilerliyorum. Ben evrenin parcasıyım.Ben ruh eşimle olmak ıçin dogdum.Bu benım en doğal hakkım.


İste Dile Yasa

Mevlana ne demiş "İnsanoğlu düşünceden ibarettir, gerisi et ve kemikten. Gül ekersen gülistan olur, diken ekersen dikenlik olur."



Sözcükler büyülüdür, dolayısı ile ne dilediğinize çok dikkat etmelisiniz. Size basit bir örnek vereceğim. Dilimize yerleşmiş bir takım cümleler vardır ki bunlar bence çok tehlikelidir.



"Kim kaybetmiş ki ben bulayım?" "Amaaan nerde bende o şans?" "Azıcık aşım kaygısız başım." "Ben hayatta o kadar başarılı olamam." "Böyle geldik böyle gideceğiz.", "Yalnız öleceğim.", "Son treni de kaçırdın, evde kalacaksın." daha bunun gibi binlerce cümle.



Burada hepsini yazmayacağım tabiki çünkü anladınız neden bahsettiğimi. Neye inanırsanız o olur. Dolayısı ile tekrarladığınız her cümle bilinçaltınıza yerleşir; o kelimelerin içeriğinde ne varsa o düşünceleri evrene yayar ve evrenden onu çağırırsınız. Olumlama rastgele yazılmaz. Ben olumlamalarımı özenle hazırladım. Neden rastgele yazılmaz onu da hemen açıklamak istiyorum.



Mesela şöyle bir olumlama yazılmaz "Tanrım ben fakirlikten nefret ediyorum" Bu cümle tamamiyle negatif kelime içerdiğinden size yine negatif gelir. "Tanrım çok param olursa çok mutlu olurum" da geçerli bir olumlama değildir. Çünkü bu cümledeki mutluluk, bu mutluluğun sonucu bir şarta bağlıdır.


Para ve Bereket Olumlamaları
Para Olumlaması


Paranın her yerden gelmesine izin veriyorum. Para, bana serbestçe akar. Ben parayı mutlulukla harcarım. Para, bana katlanarak gelir. Para, bana sevgiyle gelir. Ben parayı sevgiyle harcarım. Ben parayı sevgiyle paylaşırım. Para, araçtır. Para, sevgidir. Para, harcadıkça çoğalır. Para, bana çoğalarak gelir ve bende kalır. Benim hesaplarım para ile dolar. Ben bol paraya layığım. Ben her şeyin en iyisine layığım. İhtiyacım olan para ihtiyacım olduğu anda gelir. Ben çok paraya layığım. Ben çok parayı hak ediyorum. Ben parayı sevgiyle veriyorum. Para bana kolaylıkla gelir ve sevgiyle kalır.


Zenginlik Olumlaması

Ben çok zengin olmayı hak ediyorum. Ben çok zengin olmaya layığım. Para bana sevgiyle geliyor. Ben parayı sevgiyle alıyorum. Çok zengin ve bolluk içinde yaşamak benim en doğal hakkım.


Bolluk ve Bereket Olumlaması
Evren bolluk içinde. Evrenin bolluğu bana akıyor. Evren bana parayı çoğaltarak verir. İhtiyacım olan her şeyi ihtiyacım olduğu anda evren bana verir. Ben çok paraya layığım. Evrenin bana vermek istediği tüm bolluk ve bereketi ayırım yapmaksızın olduğu gibi kabul ediyor ve istiyorum. Bu bilinç ve sorumlulukla onu paylaşmak için elimden geleni yapacağım. Çok parayı hak ediyorum. Çok paraya layığım.
 
Son düzenleme:
Olumlama dediğimiz şey bana doğru bir şey gibi geliyor tabi bunu bir kuralmışcasına inanmayarak söylemek ayrı.
Hiç yapmadım bu söylemleri ama olumlu düşünmek, umut etmek, inançlı olmak da getiriler sağlar, ben biraz ıkınarak ulaşsam da..

(Yine de bu astrolog bayan beni çok çekmiyor nedense :) )
Astroloji, mistik konular ve psikolojiye ilgimden biraz bakıyorum bazen.
 
X