Bu ve bunun gibiler birilerinin ajanı. Topluma kötü örnekleri uydurma ayet ve hadislerle varmış gibi gösterip, kadına yapılan zulme kılıf giydiriyorlar.
Allah topunuzu helak etsin.
Cehenneme odun olacaksınız inşallah
Bunu dinleyen ve saçmalıklarını uygulayanlar da en az bunun kadar aşağılıktır.Bunun gibi acizleri dinlemeye gidenlere ne demeli peki..
Srf merakımdan baktım bu şerefsiz kimdir diye,kadınların olduğu sayfası bile var..
Bunu dinleyen ve saçmalıklarını uygulayanlar da en az bunun kadar aşağılıktır.
Asla ve kat'a bu düşüklüğü kabul etmiyorum, lanetliyorum bu zihniyeti..
En kötüsüde bu ya zaten.Nasıl bir kafa yapısı var bunlarda,aklım mantığım almıyor inan..
Düşünsene adam bu şerefsizi dinliyor eve gidip karısını dövüyor.
Neyniş allah öyle demiş..
Varya bir süredir kafam gidip geliyor,bu müslümanlıksa ben atesit olmaya razıyım..
En kötüsüde bu ya zaten.
Allah vicdan vermiş.
Vicdanıyla hareket eden insan bir çiçeği bile koparamaz topraktan..
Kimse yaptığı zalimliğin hesabı sorulmayacak zannetmesin...
Dinimiz kadinin ayaklari altina cenneti sermis, ev isinde yardim lazimsa yardimci alin demis, ve daha neler neler
Simdi bu adam cikti kadinlari dövenilirsiniz mi diyor? Pislik asagilik herif insallah karin da seni döver desarj olmak icin
Manyak da ondan. Aslinda millet onu dinlememeli yada iyice arastirmali. Her tv de yada önümüze gelene inansaydik vay halimizeAllah öyle diyormuş bu geri zekalı embesilde bunu halka anlatıyor ..
Manyak da ondan. Aslinda millet onu dinlememeli yada iyice arastirmali. Her tv de yada önümüze gelene inansaydik vay halimize
Günahlari onlarin boynuna. Hanimlarimiz da pasif kalmasin. Ben mesela dinimizle alakali birsey duydugumda iyice arastiririm. Kurani arapca okumakla olmuyor hersey mealini de okumak lazim ki allahin sözlerini anlayalimDinliyorlar ve ikna oluyorlar demekki..
Kafaları basmayan bir gürüh var karşısında kukla gibi oynatıyorlar bunları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?