Nuri Alço: Sayemde tecavüz azaldı

Lokomotif Banu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
1.362
1.592
Yeşilçam'ın usta oyuncusu Nuri Alço, "Sayemde ülkede tecavüz azaldı" dedi.

Yeşilçam filmlerinde kızların gazozuna ilaç atarak bayıltan ve sonrada tecavüz eden kötü adam rolleriyle tanınan Nuri Alço, "Sayemde tecavüz azaldı" dedi.

"KIZLAR TANIMADIKLARINDAN GAZOZ İÇMİYOR"

"Sayemde kızlar tanımadıkları birinin verdiği gazozu içmediler" diyen Alço, sözlerine şöyle devam etti;

"Anne-babalar beni gördüklerinde 'Allah razı olsun. Kızlarımız sayenizde bilinçlendi' diyerek bana teşekkür ediyorlar"

http://www.ensonhaber.com/nuri-alco-sayemde-tecavuz-azaldi-2015-03-15.html

vvv.png
bu açıdan bakıca adam haklı :KK70:

Adamin unlu oldugu profile bak..
Tecavuzcuuu..
Su adam birde saygi goruyor..
Niye?!! Turk sinemasinin bilmemnesi diye..
Sacmalik yaaa.. Anne babalar da gidip tesekkur etmisler birde..
Neresinden uydurmus acaba bunu,
aklimdan bir yer geciyor ya neysee..

Farklı bi bakış açısı. :confused:

Babam sadece haberlere bakar. Oturup film izlediğine hiç şahit olmadım fakat ortaokula başladığımdan beri "içeceğini bırakıp lavaboya gitme, oldu ki gittin, döndüğünde asla içme" şeklinde tembihlerdi. Nuri'nin katkısı olduğunu sanmıyorum.

atr7t3.jpg

Valla komik oluyorsunuz.. Adam yillarin sinema sanatcisi, sizi duyan da gercekten kizlara tecavuz ediyordu sanacak..:rolleyes:
Turk sinemasinda dunya sinemasinin aksine bir artist ya jondur, ya komedyen, ya kotu adam, ya da ikinci rol artisti. Film degisir, rol degismez. Rolunu iyi yapan jon alkislanir, komedyense sokakta da rastlansa gulunur, kotu adam ise sokaklarda taslanir (bakiniz; Erol Tas).. Bu onlarin gercek hayatta da kotu olduklari veya melek olduklari anlamina gelmez, sadece iyi birer oyuncu olduklari anlamina gelir..:KK39:

Ayrica, sizin babalariniz, yani benim jenerasyonum bugun sizler kadar film seyretmese de 1970li 80 li senelerde her mahallede cifter cifter bulunan yazlik sinemalarda her gece oynayan Turk filmleri ile buyumus bir jenerasyon.. Bu yuzden bugun film seyretmiyor diye Nuri Alco'dan bihaber olduklarini iddia etmek trajikomik..:rolleyes:

Nuri Alço gerçekten iyi bir oyuncu.
Kaç sene sonra bir dizideki oyunculuğunu izlemiştim. Psikopat baba rolünü oynuyordu.
Muhteşemdi gerçekten. Onun sadece tecavüzcü olarak lanse etmek hakaret gibi.

X