nurovic diyet yolculuğu 2

99. Günden merhabalar 🤩

Geçen hafta 62.55
Bugün 61.10

-1.450

61-63 arası çok vakit kaybettim sanki. Neyse bu ay itibariyle 50 li rakamlara giriş yaparım nasıl olsa 😎

Geçen hafta 60.00
Bugün 59.55

Fark -0.450

Tam olarak 3 ay 20 gündür (112 gün) diyetteyim.
Başlangıç Kilom: 75.40 kg
Bugünkü Kilom: 59.55 kg
Toplam Kayıp: -15.85 kg

50 li rakamların kapısından içeri adımımı attım 😅😁🫠

Geçen hafta 60.00
Bugün 59.55

Fark -0.450

vay hayin gadın vayyy 112 gündür kaçamaksız mı ilerliyon bakim sennn :KK53:

vay hayin gadın vayyy 112 gündür kaçamaksız mı ilerliyon bakim sennn :KK53:
Selam kuzummm. Nasılsın neler yaptın yedin ictin dimi bolcana. Şuan kaç kilosun beni bekliyorsun dimi 🥹
..
Pazartesi tartı günlerimde off takılıyorum. Ne istersem yiyorum ohhh çok güzel oluyor valla.
Kıyafetlerim artık rahat oluyor. 55 den sonraki kiloları keyfine vericem diyebilirim.
🙋‍♀️

Selam kuzummm. Nasılsın neler yaptın yedin ictin dimi bolcana. Şuan kaç kilosun beni bekliyorsun dimi 🥹
..
Pazartesi tartı günlerimde off takılıyorum. Ne istersem yiyorum ohhh çok güzel oluyor valla.
Kıyafetlerimin artık rahat oluyor. 55 den sonraki kiloları keyfine vericem diyebilirim.
🙋‍♀️
yaaa nurovicc durduramıyorum kendimi51 oldum cidden kafada bitiyormuş yaa daha dün dedim tamam yok başladım 2 tane mini magnum yedim bugünn de 1 tane yidim az önce poff böyle hayıflananlara gülerdim eskiden şimdi kendi iradesizliğime ağlar hale geldim işin kötüsü tartı 51 desede göbek yağlandı hantallaştım o 47 kilodaki kuş hafifliğim tok yanii neydecem ben yaaa

yaaa nurovicc durduramıyorum kendimi51 oldum cidden kafada bitiyormuş yaa daha dün dedim tamam yok başladım 2 tane mini magnum yedim bugünn de 1 tane yidim az önce poff böyle hayıflananlara gülerdim eskiden şimdi kendi iradesizliğime ağlar hale geldim işin kötüsü tartı 51 desede göbek yağlandı hantallaştım o 47 kilodaki kuş hafifliğim tok yanii neydecem ben yaaa
Canım aslında o kadar kolay ki süreci yonetmek. Yediğinden fazlasını yakacaksin. Hareketli insanlar kilo tutmaz. Yürüyüş bolcana hepsi bu işte. Aramızda 8 kilocuk kalmış 3 ay sonra kilodaş mi olcez hahaahahahah

Canım aslında o kadar kolay ki süreci yonetmek. Yediğinden fazlasını yakacaksin. Hareketli insanlar kilo tutmaz. Yürüyüş bolcana hepsi bu işte. Aramızda 8 kilocuk kalmış 3 ay sonra kilodaş mi olcez hahaahahahah
yürüyüş yapamıyorum ama ancak leslie işte günde 1mile 2 mile falan ancak yapabiliyorum iş ev çocuk üçlüsü derkene ama sen gayretlisin maşallah 2 çocukdu dimi senin ben tek çocukla bittim yaa

yürüyüş yapamıyorum ama ancak leslie işte günde 1mile 2 mile falan ancak yapabiliyorum iş ev çocuk üçlüsü derkene ama sen gayretlisin maşallah 2 çocukdu dimi senin ben tek çocukla bittim yaa
Benim kiz 9 oğlan 6.5 yaşında. Artık peşlerinde koşma olayları kalmadı zaten o yüzden kilolar gitmiyor diyetsiz :))))) önceden çok hareketli idim günde en az 10 bin adimim olurdu düşün ki artık 6 bin anca oluyor :))) sen çalışan birisin, avantajın çok. Ben gibi ev hanımı olsan napardin 😱
Konudan bağımsız kv beni bu sene kurslara yollamayi kafasına koydu. Çocuklar okuldayken sende evde oturma uğraş bul kendine diyoreeeee. Kurs sevmeyen gelini he he diyip konuyu kapatıyor 🤭

Benim kiz 9 oğlan 6.5 yaşında. Artık peşlerinde koşma olayları kalmadı zaten o yüzden kilolar gitmiyor diyetsiz :))))) önceden çok hareketli idim günde en az 10 bin adimim olurdu düşün ki artık 6 bin anca oluyor :))) sen çalışan birisin, avantajın çok. Ben gibi ev hanımı olsan napardin 😱
Konudan bağımsız kv beni bu sene kurslara yollamayi kafasına koydu. Çocuklar okuldayken sende evde oturma uğraş bul kendine diyoreeeee. Kurs sevmeyen gelini he he diyip konuyu kapatıyor 🤭
yok kız nerdee masa başıyım sabahtan beri oturuyorum aksam da eve perti çıkmış vaziyette gidiyorum senin kaynanada maşallahın varmış kurs filan maşallah eheheeh git kız sende kurslara kaynananda çocukları getirip götürsün okula hahaha

Geçen hafta 60.00
Bugün 59.55

Fark -0.450

Geçen hafta pazartesi 59.55
Pazar 59.20

Fark -0.350

Şehirler arası yolculuk yapmam gerekti.
Yola çıkmadan tartilip, tablomu guncelledim mecburen. Çünkü dün ve bugün diyet yapmadim :)
Dönüş yolundayım, kaldigim yerden diyetime devam tabiki 😎

Önümüzdeki pazartesi görüşmek üzere 🔥

4 ay oldu diyete başlayalı. Normalde pazartesi günleriydi tartı günüm. Ancak geçen hafta pazar günü 8 saatlik yolculuk yapmam gerekti. Bu sebeple tartı günlerimi artık pazardan pazara guncelleyecegim. Off günüm de haliyle Pazar günleri olacak.

Geçen hafta pazar ve pazartesi diyet yapmadım ne bulursam yedim diyebilirim 😁
Ona rağmen hiç ummadığım bir eksi ile bu haftayı bitirmiş oldum 😎

Geçen hafta 59.20
Bugün 57.75

Fark 1.450

4 aylık durum değerlendirmesi

Başlangıç 110-96-108
Güncel 90-76-91
20-20-17 toplam incelmem

75.40 kg ile başlayan yolculukta 17. haftada 57.75 kg inerek toplam 17.65 kg vermişim.

Haftaya görüşürüz 💜

133. Günden merhaba ✨
Gecen hafta pazar günkü tartimdan sonraki gün regl oldum ve tartı analiz raporuma göre halen ödemliyim 🤪 yani bu yazacağım rakam ödemli halim. (Koskoca hafta nasıl sadece 100 gr veririmin açıklaması)

Geçen hafta 57.75
Bugün 57.65

Fark -100 Gr

Allah tan geçen hafta 1450 gibi güzel bir eksi yaşadım da bu haftaki eksi gözüme batmadi 😁

Bu hafta diyet yapmadım. Oğlum 1. Sınıfa başladı. Stresli bir haftaydı benim için. Bahanem bu olsun 😁

Geçen hafta 57.65
Bugün 58.75

Fark +1.100 Gr

Haftaya 10 bin adımlı temiz beslenmeli bir hafta diliyorum kendime 🫠

Back
X