Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vay hayin gadın vayyy 112 gündür kaçamaksız mı ilerliyon bakim sennnGeçen hafta 60.00
Bugün 59.55
Fark -0.450
Tam olarak 3 ay 20 gündür (112 gün) diyetteyim.
Başlangıç Kilom: 75.40 kg
Bugünkü Kilom: 59.55 kg
Toplam Kayıp: -15.85 kg
50 li rakamların kapısından içeri adımımı attım![]()
Selam kuzummm. Nasılsın neler yaptın yedin ictin dimi bolcana. Şuan kaç kilosun beni bekliyorsun dimivay hayin gadın vayyy 112 gündür kaçamaksız mı ilerliyon bakim sennn![]()
yaaa nurovicc durduramıyorum kendimi51 oldum cidden kafada bitiyormuş yaa daha dün dedim tamam yok başladım 2 tane mini magnum yedim bugünn de 1 tane yidim az önce poff böyle hayıflananlara gülerdim eskiden şimdi kendi iradesizliğime ağlar hale geldim işin kötüsü tartı 51 desede göbek yağlandı hantallaştım o 47 kilodaki kuş hafifliğim tok yanii neydecem ben yaaaSelam kuzummm. Nasılsın neler yaptın yedin ictin dimi bolcana. Şuan kaç kilosun beni bekliyorsun dimi
..
Pazartesi tartı günlerimde off takılıyorum. Ne istersem yiyorum ohhh çok güzel oluyor valla.
Kıyafetlerimin artık rahat oluyor. 55 den sonraki kiloları keyfine vericem diyebilirim.
![]()
Canım aslında o kadar kolay ki süreci yonetmek. Yediğinden fazlasını yakacaksin. Hareketli insanlar kilo tutmaz. Yürüyüş bolcana hepsi bu işte. Aramızda 8 kilocuk kalmış 3 ay sonra kilodaş mi olcez hahaahahahahyaaa nurovicc durduramıyorum kendimi51 oldum cidden kafada bitiyormuş yaa daha dün dedim tamam yok başladım 2 tane mini magnum yedim bugünn de 1 tane yidim az önce poff böyle hayıflananlara gülerdim eskiden şimdi kendi iradesizliğime ağlar hale geldim işin kötüsü tartı 51 desede göbek yağlandı hantallaştım o 47 kilodaki kuş hafifliğim tok yanii neydecem ben yaaa
yürüyüş yapamıyorum ama ancak leslie işte günde 1mile 2 mile falan ancak yapabiliyorum iş ev çocuk üçlüsü derkene ama sen gayretlisin maşallah 2 çocukdu dimi senin ben tek çocukla bittim yaaCanım aslında o kadar kolay ki süreci yonetmek. Yediğinden fazlasını yakacaksin. Hareketli insanlar kilo tutmaz. Yürüyüş bolcana hepsi bu işte. Aramızda 8 kilocuk kalmış 3 ay sonra kilodaş mi olcez hahaahahahah
Benim kiz 9 oğlan 6.5 yaşında. Artık peşlerinde koşma olayları kalmadı zaten o yüzden kilolar gitmiyor diyetsiz :))))) önceden çok hareketli idim günde en az 10 bin adimim olurdu düşün ki artık 6 bin anca oluyor :))) sen çalışan birisin, avantajın çok. Ben gibi ev hanımı olsan napardinyürüyüş yapamıyorum ama ancak leslie işte günde 1mile 2 mile falan ancak yapabiliyorum iş ev çocuk üçlüsü derkene ama sen gayretlisin maşallah 2 çocukdu dimi senin ben tek çocukla bittim yaa
yok kız nerdee masa başıyım sabahtan beri oturuyorum aksam da eve perti çıkmış vaziyette gidiyorum senin kaynanada maşallahın varmış kurs filan maşallah eheheeh git kız sende kurslara kaynananda çocukları getirip götürsün okula hahahaBenim kiz 9 oğlan 6.5 yaşında. Artık peşlerinde koşma olayları kalmadı zaten o yüzden kilolar gitmiyor diyetsiz :))))) önceden çok hareketli idim günde en az 10 bin adimim olurdu düşün ki artık 6 bin anca oluyor :))) sen çalışan birisin, avantajın çok. Ben gibi ev hanımı olsan napardin
Konudan bağımsız kv beni bu sene kurslara yollamayi kafasına koydu. Çocuklar okuldayken sende evde oturma uğraş bul kendine diyoreeeee. Kurs sevmeyen gelini he he diyip konuyu kapatıyor![]()
Geçen hafta pazartesi 59.55Geçen hafta 60.00
Bugün 59.55
Fark -0.450
Tam olarak 3 ay 20 gündür (112 gün) diyetteyim.
Başlangıç Kilom: 75.40 kg
Bugünkü Kilom: 59.55 kg
Toplam Kayıp: -15.85 kg
50 li rakamların kapısından içeri adımımı attım![]()