canım ben bebişlerimin ya mamalarına kattım yada direk ağızlarına verdim gaz içini benim bebişlerin gaz dönemleri vardı bitkisel şurup yan etkisizi güvenle kullanabilirsin o ağrılarını hafifletir
damlalıla da verebilirsinBiz de oğluşumuza kullandık gayet memnun kaldık hiç bir yan etkisi olmadı yalnız kaşıkla vermek zor oluyor yarısı yere dökülüyor ben küçük bir biberon aldım onunla verdim emzirme arasında uyumuşsa uyandırmadan bu şekilde verilebilir tavsıye ederım..
Merhaba benim bebeğim 12 günlük ve Gazi var kullanmam da bu ilacı bi sakinca var mı scabametsil kullanıyorduk, tam çözüm olmamıştı. cuma akşamından itibaren, yani 2 gündür nurse harveysi günde 3 defa, yani 8 saat arayla, 1 tatlı kaşığı veriyoruz.
bebeğimiz epey rahatladı ilk izlenimim bu. fakat normalinden daha fazla uyuyor, bu da kesin.
2 ihtimal var.
1- bitkisel de olsa, bebeğe normalde verilmemesi gereken bişey, uyku yapıyor veya vücudunu yoruyor olabilir.
2- gaz sancısı azalan bebek, rahatladığı için, daha sağlıklı bir uykuya kavuşmuş olabilir.
bilemiyorum, yine de yavrum daha çok küçük azaltacağım dozunu. çünkü bize doktor metsil vermişti fakat fazla kullanmadık. bebeğin gazı artınca 5-6 gün düzenli kullandık fakat yne çok faydalı olmadı. bizde mecburen nurse denedik netten araştırarak. (bebeğim 37 günlük.)
kafam karıştı. günde 3 kere 1 çay kaşığına düşüreceğim, bikaç günde böyle deneyeceğim bakalım hayırlısı.
kizim 3 ay gaz sancisi cekti mahvetti bizi de kendini de. bu surup olmasa napardik bilmiyorumkızlar aranızda bu şuruptan kullanan varmı benim 43 günlük oğlum var çok gazlı bi bebek değil kendi gazını çıkarıyor sadece geceleri uyumadan biraz karnı acıyo sanırım bazen mızıklıyo bi arkadaş önedi aldık kullanmaya başladım gece hemen rahatladı uyudu hemen emerken sizlerde nasıl etki yaptı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?