Nurseli İdiz'den şok hareket!

KadinlarKulubu

Popüler Üye
Pro Üye
21 Ağustos 2011
5.186
592
198
Nurseli İdiz'den şok hareket!
Bodrum'da alkolün dozunu kaçıran oyuncu öyle bir şey yaptı ki..
Birçok kez alkol tedavisi gören oyuncu Nurseli İdiz, geçtiğimiz hafta geldiği Bodrum’da yine içkiyi fazla kaçırınca tatsız anlar yaşadı.

İddiaya göre yardımcısı Can Aydınlatan'la Gölköy’deki By Pablo Otel’e tatile gelen Nurseli İdiz, sabah saatlerinde alkol almaya başladı.

Gece yarılarına kadar içki içmeye devam eden usta oyuncuyu, yardımcısı ve otel personeli dizginlemeye çalışsa da Nursli İdiz buna karşı çıktı.

5 gün kaldığı By Pablo Otel’de önceki gün aşırı derecede alkol alan İdiz, sabaha karşı 04.30 sularında çırılçıplak soyunup denize girdi.

Otel çalışanları usta oyuncuyu boğulmaktan kurtarıp odasına götürdü. Ertesi gün sabah saatlerinde tekrar alkol almaya başlayan oyuncuyu yardımcısı Can Aydınlatan durdurmaya çalışınca İdiz, ortalığı birbirine kattı.

“Bana cin tonik vermezseniz size para ödemem, bana çabuk içki gönderin” deyip otel çalışanlarına küfürler edip hakaretler yağdırmaya başladı.

Otel yöneticileri diğer müşterilerin rahatsız olması üzerine ünlü sanatçıdan konaklama ve ekstra ücretini ödeyip otelden ayrılması istendi.

Görgü şahitlerinin iddialarına göre para vermeyeceğini söyleyen İdiz, uzun süre ikna edilmeye çalışılsa da yine çalışanlara hakaretler yağdırmaya devam etti. Parasının olmadığını söyleyen ünlü sanatçının 1.460 TL tutan konaklama ve ekstra ücretini kızının eşi havele yoluyla gönderdi.

Damadı sayesinde otelde rehin kalmaktan kurtulan İdiz, gece yarısı bu kez otel kapısında yardımcısı Can Aydınlatan'la tartışmaya başladı.

İtiş kakış sırasında yere düşen İdiz, ayağa otel çalışanlarının yardımıyla kaldırıldı. Ardından Can Aydınlatan da daha fazla dayanamayıp eşyalarını toplayıp otelden ayrıldı.

Nurseli İdiz de bir taksi çağırıp eşyalarını ve valizini bırakıp otelden ayrıldı. Otelde kalan eşyaları ise daha sonra başka bir taksiyle oyuncuya ulaştırıldı. (Milliyet)

$Untitled.webp
 
çok başarılı bir tiyatrocu :nazar: ama yazık ne halde :31: ALLAH yardımcısı olsun inş.
 
Bu drumda olmak kendi seçimi zerre kadar acimiyorum çünkü zamanında dilenci haliyle görmüştük tv de alkol bu mahvediyor insanı.ayıp ya su mübarek ay da bari biraz edep biraz haya
 
Bu durumda olmak kendi secimi filan degil. Su mubarek ay diyerek başkalarını yargılamak asıl bu mubarek aya hiç uymuyor.
Bu durumun sebebi bipolar kişilik bozuklugu hastalıgıdır. Ve bipolar hastalarının hastalıklarının mani döneminde alkol alma, aşırı mutluluk hali, aşırı para harcama, cinsel olarak aşırılıklar yapma, ve istedikleri yapılmaz ve karşı cıkılırsa saldırganlık gibi özellikleri vardır.
Hasta bunların hiç birini kendi isteğiyle yapmaz.
Başkalarını yargılamadan önce ne olacagım desek daha iyi olur diye düşünüyorum. :20::20:
 
Back
X