- 14 Ağustos 2015
- 680
- 1.271
- 33
Fakat binalar bedavaya yoktan var olmuyor.Bugun camilerin sayısı azaltılsından başlarlar yarın kpkten kapansına varırlar.. Hiçbir cami gereksiz değildir. Keşke daha da arttırılsa sayısı. Okul eksikse okulda yapın. Bi dunya yıkılmak uzere olan ev var yapı var. Onları değerlendirin..
sizin için bir icraati olmayabilir fakat bizim için çocuklarımızın dini eğitim yuvası... İstenince birçok saçma şeye kaynak bulunuyorsa bunada çok guzel bulunur. Kandırmıyalım kendimizi.Fakat binalar bedavaya yoktan var olmuyor.
Camilerin bir geri dönüşü yokken, okullar eğitimli birey yetiştirerek ekonomiye katkı sağlıyor.
Ve "haydin okul da camii'de yapalım" denilebilecek kadar çok kaynağın olmadığını, hepimizi biliyoruz.
Ben Avm tarzı yapılanmalara da karşıyım.sizin için bir icraati olmayabilir fakat bizim için çocuklarımızın dini eğitim yuvası... İstenince birçok saçma şeye kaynak bulunuyorsa bunada çok guzel bulunur. Kandırmıyalım kendimizi.
Çok saçma bir yorum olmuş. Camilerde dursun okullarda yapılsın bu ne saçma bir tez. Okul olması için cami niye kapatılırmış peh.
Camilerin geri dönüşünü de ahirette göreceğiz inşallah.Fakat binalar bedavaya yoktan var olmuyor.
Camilerin bir geri dönüşü yokken, okullar eğitimli birey yetiştirerek ekonomiye katkı sağlıyor.
Ve "haydin okul da camii'de yapalım" denilebilecek kadar çok kaynağın olmadığını, hepimizi biliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?