- 25 Nisan 2021
- 21
- 15
- 3
- 28
- Konu Sahibi pompiriikya
-
İşe yaradı valla. Diğer başlıklara da yorum yapayım mı?
Torku kullaniyorum ben yaNutella kodunuz varsa bana verir misiniz. Kapağın altında yazıyor.
Geceleri caktirmadan kaşıkliyorum diye annem eve almıyor. Kalbim çıtTorku kullaniyorum ben ya
Nutella da domuz yağı vardı bı ara
Onun korkusuyla alamıyorum
Yapman guzum.dişleriniz boceklenir etmen.Geceleri caktirmadan kaşıkliyorum diye annem eve almıyor. Kalbim çıt
Ben Nutella’dan başka yiyemem. Bu da evimizin en küçük Nutella bireyi.Torku kullaniyorum ben ya
Nutella da domuz yağı vardı bı ara
Onun korkusuyla alamıyorum
Dövüşmen guzum. Okuyun okuyun memur olunYapman guzum.dişleriniz boceklenir etmen.
Ya bu nasıl şeker biseeey .Ben Nutella’dan başka yiyemem. Bu da evimizin en küçük Nutella bireyi.
Di mi ya. Antin kuntin şeyler kalp ben.Ya bu nasıl şeker biseeey .
Benim hep böyle minik şeylere gözüm doluyor
minik bir yavru kedi gibi görünüyor gözüme
Bence Nutella dükkanı açalımDövüşmen guzum. Okuyun okuyun memur olun
Magnum dükkanı varsa -mesela Bağdat Caddesi’nde- Nutella da olabilir.Bence Nutella dükkanı açalımçok gaza geldim . memurlukta para yok
Bence Nutella dükkanı açalımçok gaza geldim . memurlukta para yok
Benzer İşlerBen Nutella’dan başka yiyemem. Bu da evimizin en küçük Nutella bireyi.
Çok guzel fikir ama bilin bakalim ne eksik
Ben köşeme geçip ağlamaya başladım. Bana katılmak isterseniz birlikte ağlayalımHayal kurmak bile sermayeyle öyle mitamammmmm
Ben köşeme geçip ağlamaya başladım. Bana katılmak isterseniz birlikte ağlayalımfakfakirler böyle yapar çünkü
Allahim ne minnos boyleBenzer İşlerasfadsaadafsf Eki Görüntüle 2837640
On kedi biriktirince bı tava alamiyoruz ama... olsunduuuuuAllahim ne minnos boyle
Sonsuz sevgi alıyorsunuz amaOn kedi biriktirince bı tava alamiyoruz ama... olsunduuuuu
Sonsuz sevgi alıyorsunuz amabide yerde kendi kendine yürüyen eşyalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?