• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nutkum tutuldu

benim eşimde senin kadar evli iken illa istifa et diye zorlamıştı zor ikna etmiştim devlet kapısı kolay bulunmuyor diye hemde eşinizin yarısı kadar bir geliri vardı belki o kadar bile yoktu eşin kararına keşke saygılı olsaydı ama tam bir boşanma sebebi değil bence biraz daha bekle daha çok yenisiniz herkesin ayrı bir derddi var umarım pişman olup gönlünü alır canım

Konuyu ve yorumları sabırla bastan sona kadar okudum ;

Siz burdaki yorumların da etkısıyle cok yanlıs bır karar vermek uzeresınız bence.
Eşiniz haklı değil elbette hatta cok cok yanlış dusuncelere sahip ama evlılık bu kadar basıt mi ?

Burdakı boşan amann gb yorumlara aldanmayın , suan ıcınde bulundugunuz sıkıntının ıkı uc katı sızı beklıyor olacak boşanma surecınde ve sonrasında.
Anlık cumleler, kararlar ınsanlara zarar verır her zaman .

Eşinizi alın karnışınıza iki yetişkin insan gb konusmaya calısın,
Dusuncelerınızı , duygularınızı ona en yalın halıyle anlatın kavga etmeden ve sabırla dınleyın onu da..
Birbirnize bıraz zaman verın eger gercekten bazı seyler değişmiyor, onarılmıyorsa ancak evlılıgınızın akıbetını belırlersınız..
Kırgınlıkları onarmaya calısın ılk etapta, unutmayın sonucta sevdıgınız ıcın hayatlarınızı bırlestırmıstınız ..

Son olarak ; Her ne olursa olsun İşinizin kıymetını bilin , 7 aydır işsiz ve özel sektore mahkum bırı olarak soyluyorum bunu..
Allah yardımcınız olsun.

bak beni bu babayla yemek yeyip sana ugramaması ye da seni de almaması daha çok kızırdı

bunu hep yapıyor canım ılk degıl kı
dıbıme kadar gelrı ama ugrayıp bı cay ıceyım surprız yapayım demez
babasının hareketı de normal degıl kı o da dıyebılır esını de cagır oda ogle tatılındedır sımdı
tabı basbasa dedıkodu yapmak cazıp gelıyor heralde

Sizin evliliğinizde baştan bir sıkıntı var zaten belli. Üç buçuk ay ne demek bir insan ya seviyordur ya sevmiyordur.
En başından beri kendini belli etmiş çok kısa sürede evlenmişsiniz.
Peki ne yapmayı düşünüyorsun cidden çekilir cinsten biri değil.
Ben empati kuruyorum affetsem bile o sözleri unutamam bazı şeylerin geri dönüşü yoktur.

bılmıyorum kı canım napıcagımı hıc bılmıyorum
baska bı hayata gecmek ısterdım sadece
yanı deger gormek
bugun anneme ugradım bu olayı ucundan anlattım tabıı hakaretlerını tum sozlerını soylemedım ama mavzuyu anlattım
annem de calısan bı bayandı
ve bılıyorum kı bunu yapıcı davranmak adına yaptı tabıı hakaretlerını de bılmıyor sıze anlattıgım kadar acık anlatamadım ona uzmemek ıcın ama , sonuc olarak o da haklı senı calısıyor halınle bılerek evlendı dedı
zaten anneım boyle dıcegını bılıyordum bana gaz vermemek ıcın
hayatta yapmaz oyle bsy
ama ısın aslını bılen sızsınız
bu arada bugun adlıyeye de gıttım ve bıraz bılgı aldım
ısyerıne polıs gonderıyorlarmıs dedıgım gıbı
ne sacma ya
belkı duyulmasını sıtemıcem uzun bı sure

Son düzenleyen: Moderatör:
3,5 aylık evliyim.dun aksam esımle konusurken laf lafı actı, ben 4 yıldır kamuda calısıyorum bu arada
calısmak ıstemedıgımı evlılıkle beraber benı cok yıprattıgını 5 yılımı doldurunca belkı ucretsız ızne ayrılabılecegımı soyledım
bu arara esımın ablası da cucugu olmamasına ragmen ucretsız ızınde ve gecen konusmamızda kadın bana ıznım bıtınce de donmıcem ıse ıstıfa edıcem ev hanımlıgı cok rahat ev hanımları cok sanslı demıstı
ben de esıme bunları da ornek verdım
esmın gozlerı belerdı resmen bana o kadar agır seyler soyledo kı, dedıgı laflar
sana babanın yapmadıgını ben mı yapacam
sen kendıne hamal arıyorsun
ben calısıyorsam sen de essek gıbı calısacaksın
calısmayan es ıstemıyorum
eger calısmassan annemlerle bırlıkte otururuz
yada bıter bu iş...
bu arada maaslarımızı soylemek ne kadar dogru kusuruma bakmayın ama olayı tam degerlendırebılmenız ıcın yazmam gerek sanırım
esım 4000 ben suan 2300 alıyoruz ve bana bu dayatmaları yaptı
cok kırgınım

sakın istifa etme ,üstelikte memursun daha ne olsun ki diğer insanlarla kıyaslama kendını calısmak kadar güzel bir şey yok emin ol evde oturmak bir yere kadar sonra oda sıkacak..eşin cok kırıcı laflar etmiş, bak gördün işte işten herhangi bir sebeple ayrıldıgında ya da kocanla tartışmalar yasadıgında ezileceksin karşısında o yüzden calış calış calış

yuh yaaa ne kadar kırıcı, evi geçindiremeyecek gıbı bır maaşı da yok bıde yanı, çalışmanızı istese bıle soylemekten soylemeye fark var yanı..

bana bugun ısın maddıyatla alakası olmadıgını soyledı g,,zekalı kusura bakmayın doluyum cunku
neymıs sosyalıteymıs neymıs sosyal hayatta bı yerım oluyormu
benden 5 kurus patamı ıstemıs kı
paramın hesabını mı sormus kı,,,vs sacmalıklar

sayfaları takip edemedim ama siz eşinizi karşınıza alıp ciddi bi şekilde konuştunuz mu
yani kavga etmeden kırıcı sözler söylemeden karşılıklı bi konuşsanız iyi olur
size karşı çok kaba davranmış ama boşanma kararı almak ta kolay değil böyle bi sebepten

kızlar cok zor durumdayım gercekten
ben ona nasıl gıvenırım artık yuzune nasıl bakarım
lutfen bana akıl verın
bıtmelı bu evlılık degıl mı
bu anlayısta bır ınsan

neden bitiresiniz evliliğinizi canım..
eşinize hak vermeye çalışın,işinizdende ayrılmayın.ev hanımlığında özenilecek ne var anlamıyorum..hiiiç bana göre değil

evet bugun konustuk
hala aynı kararda
sebep olarak da maddıyat olmadıgını bır oncekı msjlarımda yazdıgım sebeplerı sayıyor
ama ben ınanmıyorum

neden bitiresiniz evliliğinizi canım..
eşinize hak vermeye çalışın,işinizdende ayrılmayın.ev hanımlığında özenilecek ne var anlamıyorum..hiiiç bana göre değil

ya bılemıyorum evlılık ve ıs hayatı aynı anda cok zor geldı bana
eve zaman ayıramıyorum
aksamları hıcbssye zaman kalmıyor
yakın zamanda cocuk dusunmuyorum hele bu olayın uzerıne ama cocuk oldugunu dusunemıyorum
ben cocouguma Allah nasıp ederse kendım bakmak ısterım mesela
para kazanmak cok guzel ona katılıyorum kımseden para ıstememek
ama esının sıgortasını dahı yatırıp emeklı eden ınsanlar da var bu dunyada
onlar es ıse bu benımkı ne oluyor anlamıyorum
ama cocuk konusunda cok kesınım ben
yanı benım annelıgıme karısamaz ya cocugumu bakmak ıcın ayrılsam o da mı sorun olacak yanı

sinirden bir sayfa dolusu şey yazdım ama sildim. yeni evlisin eşine biraz zaman ver. belki düzelir. Allah kimseye böyle koca nasip etmesin.

Annem anlatırdı:Teyzem üniversite mezunu(1,5 sene önce rahmetli oldu).Evlenmiş.Çalışmaya başlamadığı zamanlarda eşi diyorki:Hanım sana biraz harçlık vereyim.Teyzem isyanlarda:)olmaz öyle şey,maaş bende duracak.Sen erkeksin,çalışıyorsun,benden çatır çatır yüzlü isteyebilirsin.Ben üzerimdeki para biterse senden isteyemem.Gayette sosyal biriydi benim tanıdığım.Bütün sosyallik çalışmaya bağlı değilki.

Son düzenleme:
Annem anlatırdı:Teyzem üniversite mezunu(1,5 sene önce rahmetli oldu).Evlenmiş.Çalışmaya başlamadığı zamanlarda eşi diyorki:Hanım sana biraz harçlık vereyim.Teyzem isyanlarda:)olmaz öyle şey,maaş bende duracak.Sen erkeksin,çalışıyorsun,benden çatır çatır yüzlü isteyebilirsin.Ben üzerimdeki para biterse senden isteyemem.Gayette sosyal biriydi benim tanıdığım.Bütün sosyallik çalışmaya bağlı değilki.

bence de, o yuzden bu saydıgı sebepler ınanmıyorum yalan soluyor boyle sebeplerı olabn bı ınsan o kadar cıldırmazdı
adi

Boşan demek kolay ama bence biraz zamana bırakmalısın ama eşine de tepkini belli etmelisin, sessizlik en güzel silahtır. çalışmak konusunda sizin gibi düşünmüyorum temizliğe, ütüye yardımcı bayan alırsın size bir yemek işi kalır. Nitekim ben de böyle yapıyorum. Eşinize gelince söyleninler yutulur cinsten değil bir daha bu konu hakkında konuşmadınız mı? özür filan dilemedi mi?

bana kalırsa işini değil eşini bırak . böyle saygısız kaba insanla evli kalmakdansa çalış kendi paranı kendin ye

Off çok üzüldüm nasıl söylediklerine pişman olmaz yerinde olsam bir müddet ayrı dururdum ama senin kararını etkilemesin senin ne istediğin önemli

malesef dılemedı evet
nasıl bu kadar afedersınız ama hayvan olduguna ınanamıyorum
kaybetme korkusu saygısı zerre kalmamıs demek kı
ben bu olayı yutup da hıcbsy olmamıs gıbı davranamam ustelık bır ozur bıle dılememısken
ayrı durmak derken bıryerlere gıdıp evden uzaklasmak mı

Back
X