• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nutkum tutuldu

benım pspkolojık durumumu dudunebılıyormusun suan
o kadar guvensız hıssedıyorum kı kendımı hayata karsı
bu adama hangı konuda nasıl guvenebılırım artık

işte bak bu olay olmasa başka bir olay olur o yüzden sakın ha işini bırakıpta kendini dahada güvensiz hisstemene neden olma. bak ben mühendisim ve özel sektörde çalışıyorum. ve halen kamuya girme isteğim var ama nasip olmadı bir türlü. ne güzel kamuda rahatsındırda sakın sakın ne olursa olsun işini bırakma. eşininde maaşı iyiymiş tabi yaşadıınız yerde önemli. büyük biryerde iseniz anca yetiyordur ama mümkün olduğunca kendine birikim yapmaya çalış. kocan kötü demiyorum ama bence her bayanın kendine birikim yapması lazım. bende 8 aylık evliyim ve çok borcumuz var bütün maaşımı eşime veriyorum öyleyken ucundan ucundan kırpıp eşimin verdiğinden artırıp şimdiye kadar 13 tane küçük altın yaptım. dahada yapıcam inşallah. ne olacağımız belli değil çünkü. hayat tabiki müşterek ama bayanların kendini garanti altına alması lazım heleki gül gibi işini sakın sakın bırakma. benden sana arkadaş tavsiyesi :16:

üzüldüm haline ya
eşin de çok odun saygısız biriymiş
işi bırakmanı istememesini normal karşılıyorum ama insan karısını güzel güzel ikna etmeye çalışır
ne biçim konuşuyo öyle
eşiniz ne iş yapıyo bu arada

ayrıca sen işini bırakıcana kocanı boşa bence

Son düzenleme:
gonlumu almak mı asla yapmaz oyle bırsey
gece kendı kendıne konusuyordu ben yattıktan sonra bıttı bu ıs dıye
tıksınıyorum ondan

o akadar gerıldım kı gece heryerım agrıyor suan

bu kadar kolaymı ya evlilik yuva olmak bir çatı altında ömrüm onunla geçicek diye düşünmek, helalim diye kanatlarının altına almak... dedelerimiz ninelerimiz bi divan bi kilimle başlayıp ömür boyu birlikte demişler.. sırtınızı dayıcağınız biri değil en azından şuanda... ona güvenip geleceğinizi yakmayın. ve bencede bu evlilikte düşünülecek çok şey var..

ayıp olmuş valla çalışmanı isteyebılır tek maasla gecınilemeyebılır ama söylenen sözlerde unutulacak gibi degil..
insan karısına böle dermı işte erkekler eşlerını tam benımseyemeden böle seyler yasanabılıyo her erkek böle konusmaz da konusanda oluyo işte....

evet soyledıklerı unutulacak gıbı degıl nasıl unuturum
cok cırkın
o suratı o kadar cırkınlesmıstı kı anlatamam

Birşeyi söylemenin 40 yolu var derler.
Eşiniz en kötü ve en kırıcı olanını seçmiş.
Ben olsam işimi sırf eşimin bundan sonra olaylara vereceği tepkilere güvenemediğim için bırakmazdım.
Bu kaba tepkilerini başka olaylarda da verebilir ve siz evliliğinizde sorun yaşayabilirsiniz.
Demek ki herşey onun gerekli gördüklerini yaptığınız sürece yolunda.
Kırılmakta haklısınız , ama iş kadının güvencesi.
Bazen işteki sorunlarla uğraşmak eşlerle uğraşmaktan daha kolay.

bu kadar kolaymı ya evlilik yuva olmak bir çatı altında ömrüm onunla geçicek diye düşünmek, helalim diye kanatlarının altına almak... dedelerimiz ninelerimiz bi divan bi kilimle başlayıp ömür boyu birlikte demişler.. sırtınızı dayıcağınız biri değil en azından şuanda... ona güvenip geleceğinizi yakmayın. ve bencede bu evlilikte düşünülecek çok şey var..

evet canım
ben de bunu duymak ıstıyorum belkı
belkı kendı dusuncemı teyıt etmek ıstıyorum dısardan bakan bı gozle
bu evlılıgın bıtmesı gerektıgını

eşinin söylediği sözler ve bu şekilde dayatması çok yanlışş , böyle düşünen bir adamla evlisin sakın çalışmayı bırakma derim yarın öbürgün yedirdiği ekmeği de başına kakar erkek sorumluluğunun farkında değil...

eşinin söylediği sözler ve bu şekilde dayatması çok yanlışş , böyle düşünen bir adamla evlisin sakın çalışmayı bırakma derim yarın öbürgün yedirdiği ekmeği de başına kakar erkek sorumluluğunun farkında değil...

evet kesınlıkle yapar bu soyledıgın seyı

eşinizi bırakın asla işinizi bırakmayınnnn bende kamuda çalışıyorum çocugum oldugu halde,
evlenirken nasıl anlaştınız bilmiyorum ama eşiniz çok yanlış düşüüyor kırılmakta haklısınız
ücretsiz izin alıp kafanızı dinleyin..

öncelikle kocan anlayışlı biri bile olsa işini bırakma ne güzel kamuda çalışıyorsun bir güvencen var sakın böyle bir hataya düşme:50:eşine gelince herşeyi söylemenin bir yolu yordamı vardır bu ne biçim bir konuşma tarzı:23:adam resmen seni değil maaşını istiyorum demiş ama bunu bile kibarca söyleyememiş:19:yerinde olsam işi bırakacağıma yolun başındayken bu adamı bırakırdım eşin bunu haketti

ben ondan efendılıgını bozmadan bu kararı bana bırakmasını en azından 'ben calısmanı ısterım ama yıne de sen bılırsın' demesını beklerdım

Erkekleri tepenize çıkarıp onun vazifelerinide üstlenirseniz
olacağı bu !!!
Çalışıp evine bakmak erkeğin görevidir..
ÜSTÜNE ÜSTLÜK, KARISININ SOSYAL GÜVENCELERİNİDE SAĞLAMAK ZORUNDADIR.. !!!
O vakit, erkekte çocuk doğursun, yemek yapsın, ütü yapsın,
temizlik yapsın, yapar mı? Hayır..
Karım hem erkek gibi dışarda çalışsın,
hem bana karılık yapsın,
hem de evimi temizleyip hizmetçilik yapsın..
Başka sıkıntın var mıydı, beyzade hazretleri?

NEFRET EDİYORUM, BÖYLE BECERİKSİZ,
PARAZİT,
KARISINI ÇALIŞMAYA ZORLAYAN, "BELEŞÇİ" ERKEKLERDEN..
ASALAKLIK RESMEN..

Adamda biraz gurur olur, haysiyet olur..
Ne işe yarar bu tip erkekler anlamam ki !!!

Baş indirmeyin şu sığıntı erkeklere..
Karısına bakamayan beceriksizlere kapı gösterilmeli, en tez vakitte..

benzer konu açılmıştı geçenlerde
erkekler odunluklarından çok kabaca anlatıyolar düşündüklerini
ama bence de işinizi bırakmayın kimse için değil kendiniz için çalışın

DİREK BOŞANICAM senden de

yok artik natlus :53:

Aslinda bi yandan eşin hakli,
Hem kamuda ış bulmak çok zor, şımdı bırakırsan eğer bır gün dönmek ıstersen zor olmaz mı
hem eşıne pek güvenme, allah korusun ılerde bırşey olur ayrılırsınız
en azından bı ışın olsun
Söyleme tarzı çoook yanlış

evet canım
ben de bunu duymak ıstıyorum belkı
belkı kendı dusuncemı teyıt etmek ıstıyorum dısardan bakan bı gozle
bu evlılıgın bıtmesı gerektıgını

bitirmek değilde canım düşülmesi gerek. bitti bu iş diye kestirip atmak çok acı verici bişey. sen namusuna laf getirmemişsin saygısızlık yapmamışsın. sen hiç bişey demesen kocan bitti diye ısrar edicekse bencede bitmeli çoluk çocuk yokken. ama dur bi kafasını dinleyince hata yaptığını anlıcakmı sana bazı konularda hak vericekmi yada söylemenin güzel yolunu bulucakmı bi bak.. babanın yapmadığını ben mi yapıcam ne demek ne kadar iğrenç bi laf.. yada ben babasız olduğum için baba geçen kelimeler beni böyle yaralıyo bilmiyorum...

Erkekleri tepenize çıkarıp onun vazifelerinide üstlenirseniz
olacağı bu !!!

Çalışıp evine bakmak erkeğin görevidir..
ÜSTÜNE ÜSTLÜK, KARISININ SOSYAL GÜVENCELERİNİDE SAĞLAMAK ZORUNDADIR.. !!!
O vakit, erkekte çocuk doğursun, yemek yapsın, ütü yapsın,
temizlik yapsın, yapar mı? Hayır..
Karım hem erkek gibi dışarda çalışsın,
hem bana karılık yapsın,
hem de evimi temizleyip hizmetçilik yapsın..
Başka sıkıntın var mıydı, beyzade hazretleri?

NEFRET EDİYORUM, BÖYLE BECERİKSİZ,
PARAZİT,
KARISINI ÇALIŞMAYA ZORLAYAN, "BELEŞÇİ" ERKEKLERDEN..
ASALAKLIK RESMEN..

Adamda biraz gurur olur, haysiyet olur..
Ne işe yarar bu tip erkekler anlamam ki !!!

Baş indirmeyin şu sığıntı erkeklere..
Karısına bakamayan beceriksizlere kapı gösterilmeli, en tez vakitte..

Çalışan kadın olmak erkeğin vazifelerini üstlenmek anlamına gelmez tamamen
Kendi istiyorsa kariyer veya ekonomik gelir odaklı çalışabilir kadın
Bu erkekleri tepemize çıkardığımız anlamına gelmez

Her iki eş te çalışıyorsa ev işleri de ortak yapılmalı, onda hemfikiriz evet

3,5 aylık evliyim.dun aksam esımle konusurken laf lafı actı, ben 4 yıldır kamuda calısıyorum bu arada
calısmak ıstemedıgımı evlılıkle beraber benı cok yıprattıgını 5 yılımı doldurunca belkı ucretsız ızne ayrılabılecegımı soyledım
bu arara esımın ablası da cucugu olmamasına ragmen ucretsız ızınde ve gecen konusmamızda kadın bana ıznım bıtınce de donmıcem ıse ıstıfa edıcem ev hanımlıgı cok rahat ev hanımları cok sanslı demıstı
ben de esıme bunları da ornek verdım
esmın gozlerı belerdı resmen bana o kadar agır seyler soyledo kı, dedıgı laflar
sana babanın yapmadıgını ben mı yapacam
sen kendıne hamal arıyorsun
ben calısıyorsam sen de essek gıbı calısacaksın
calısmayan es ıstemıyorum
eger calısmassan annemlerle bırlıkte otururuz
yada bıter bu iş...
bu arada maaslarımızı soylemek ne kadar dogru kusuruma bakmayın ama olayı tam degerlendırebılmenız ıcın yazmam gerek sanırım
esım 4000 ben suan 2300 alıyoruz ve bana bu dayatmaları yaptı
cok kırgınım
Valla o adamın gözünü para bürümüş bence bi kadın isterse çalışır çalışmak zorunda değil bence... Ki maaşı gayet iyi eşinin. Ben evlendim 3 sene dinlendim hiç çalışmadım. zaten yıllarca okul sonra iş. Keyif yapayım dedim eşim hiç laf etmedi. Sen taviz verme kesin konuş onunla. Böyle bir ilişki nereye gider ne olur sonra? çözümlemen lazım yoksa katlanır büyür bu olaylar.. Üzüldüm yaaa yazık yani emeğine

3,5 aylık evliyim.dun aksam esımle konusurken laf lafı actı, ben 4 yıldır kamuda calısıyorum bu arada
calısmak ıstemedıgımı evlılıkle beraber benı cok yıprattıgını 5 yılımı doldurunca belkı ucretsız ızne ayrılabılecegımı soyledım
bu arara esımın ablası da cucugu olmamasına ragmen ucretsız ızınde ve gecen konusmamızda kadın bana ıznım bıtınce de donmıcem ıse ıstıfa edıcem ev hanımlıgı cok rahat ev hanımları cok sanslı demıstı
ben de esıme bunları da ornek verdım
esmın gozlerı belerdı resmen bana o kadar agır seyler soyledo kı, dedıgı laflar
sana babanın yapmadıgını ben mı yapacam
sen kendıne hamal arıyorsun
ben calısıyorsam sen de essek gıbı calısacaksın
calısmayan es ıstemıyorum
eger calısmassan annemlerle bırlıkte otururuz
yada bıter bu iş...
bu arada maaslarımızı soylemek ne kadar dogru kusuruma bakmayın ama olayı tam degerlendırebılmenız ıcın yazmam gerek sanırım
esım 4000 ben suan 2300 alıyoruz ve bana bu dayatmaları yaptı
cok kırgınım

bence işi bırakmayın çalışmak kadar güzel birşey varmı:)
ama eşinizin bu tavrı çok çirkin:( içine öküzcük kaçmıŞ....
çok kırıcı konuşmuş.. nasl bir erkek yaa bunlar anlamıyorumm tamam çalışmanı istemesi normal anlarım geçim zor nekadar maaş alsanda maaşına göre lüxün var..
umarım hatasını anlar... bence oturup konus bi ben zaten seni zor durumda bırakıcak birşey yapmam ama bunu bana hoş bi dille anlatsan anlardım gibisinden

öncelikle kocan anlayışlı biri bile olsa işini bırakma ne güzel kamuda çalışıyorsun bir güvencen var sakın böyle bir hataya düşme:50:eşine gelince herşeyi söylemenin bir yolu yordamı vardır bu ne biçim bir konuşma tarzı:23:adam resmen seni değil maaşını istiyorum demiş ama bunu bile kibarca söyleyememiş:19:yerinde olsam işi bırakacağıma yolun başındayken bu adamı bırakırdım eşin bunu haketti

evet mıhrıban hekettı
keske haksız olsam
ama degılım
bıtmesı gerekıyor evet bugun ızınlıyım gıdıp adlıyeye dılekce versem dıyorum sonra aılemı dusunuyorum kafam cok karısık
bıldıgım tek sey artık ona asla guvenemem
cok tuhaf bı duygu
ınsancalısıyor bıle olsa kadın olarak, bıgun calısmasa bıle esının onu koruyup kollayacagını bılek bu guven duygusuyla calısmak ıstıyor
yanı benım en cok da bu duyguyu hıssetmeye ıhtıyacım vardı

ben o adamı bugün boşardım
şimdi hemen atlayanlar olacak tabi bundan boşanılır mı diye
neyden boşanılır çok merak ediyorum
güvenmediğin arkanda olmayacağını açıkça söyleyen bi insanla evli kalıp da napıcam

sen boşanmayacaksan bile ona bir ders vermek zorundasın
bunca lafı yiyip oturursan daha fazlasını da yersin
boşanmayacaksan bile git bi dilekçe ver en azından
anyayı konyayı görsün
gerizekalı

Son düzenleme:
Back
X