Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
suan ev kredımız yok . belkı ılerde olurdu bılmıyorum kı
böyle kibar bir erkek bulursan banada haber et emi..
eşin bu kadar kibar ve anlayışlı cevap vermezdi inan (benim kocamda vermez)..
ama bu kadar hödükçe de konuşmamalıydı.
kırıldığını,üzüldüğünü anlat,duyduğun o kelimeleri eşine yakıştıramadığını söyle,ben deilde sen diye devam et konuşmaya..
işinden ayrılma bence de ama eşinden ayrılda diyemem tabii
çok iyi düşün bikaç gün gözlemle pişmandır belki
ama kesinlikle çalışmaktan vazgeçme
bak senin yerinde olmak isteyen kaç kişi vardır kimbilir
hayatını sistemli yaşarsan okadar zor gelmeyecektir
allah yardımcın olsun
ay öküze bakterbıyesız ınsan bu lafları karısına eder mı... senle değilde maaşınla evlenmiş o zaman bu dengesız. ay çok kızdım ya. ustelık maaşıda 4000 tlmış
![]()
sizin yerınızde olsam işimi asla bırakmam. çunku eşinizin size kol kanaat germeyeceği apaçık ortada. hanı dese" şukadar borcumuz var sık dışını mecburuz "dese anlayacağım. onun dediği laflara bak.
çok uzuldum arkadaşım. kusura bakma ama şimdi bu adam kocamı yanı..... iş ortaklığı gıbı bırşey bu:26:
Öyle inanılmaz geliyor ki bunları söyleyen bir erkek bana...
Herkes boşan demiş, evliliğim yeni demişsin gerçi ama...
Benim de aklıma boşanmaktan başkası gelmiyor açıkçası...
Beni koruyup kollamayacak, sahip çıkmayacak, yeri gelince bakmayacaksa...
Defolsun!!! Kapı orada!!!
Ya da zahmet etmesin, ben giderim!!!
Onun zahmetini bile istemem!!!
Ben çalışıyorsam ona verdiğim değerdendir, yardımcı olma isteğidir..
Fazlası varsa, amenna, çalışmam istersem evimde otururum..
Ama her halükarda bana sen bilirsin demeli..
Çok büyük borç harç vs yoksa tabii, ki o durumda izin vermese de dinlemem...
Rabbim en kısa zamanda hayırlı kapılar açsın inşallah önünüze...
Böylesi bir ömür nasıl çekilir bilmiyorum, Rabbim yardımcı olur inşallah...
bı de o kadar garıp bsy yaptı kı aksam
dengesız mıdıen nedır
ben dedım kı senın dunyan para olmus tum manevıyatını yıtırmıssın
al susman ıcın bunu vereyım dıye benım dugunde takılan 1000 euro vardı onu attım sehpanın uzerıne bu da benı mutfaga cagırıyo gel bak dıye cakmakla parayı ucundan yakmak ıcın
ben de elınden alınca bana dedı kı sen paraya tapıyorsun ıste
kızlar vallahı dengeyı bozdum para ıcın cırkınlesen o muydu ben mıydım, ben dedım kı sen benım maasım ortadan kalkıcak dıye kendını yırtıyorsun delımısın sensin paraya deger veren dedım
bu nasıl bır psıkolojık savas
Eşiniz çok saygısız
Bence de böyle birine güvenip te güzelim işinizden olmayın
Yarın ne getirir bilinmez
ayıp bi şekilde söylemiş ama bence söylediklerinde %100 haksız değil. Rahat etmek için çok rahat işinizi bırakmak istiyorsunuz. Belki ona göre plan program yapmıştır, yetiremeyecektir. Geleceğinizi düşünün biraz. Madem 2300 tl gelirimiz azalacak, o zaman annemlerle otururuz diyor açık açık. Birini seçin. Arkadaşlar da demiş kamudaki görevini neden bırakıyorsun diye. insanlar ne şartlarda çalışıyor ben özel bir şirkette iyi bir unvanda çalışıyorum, hani kamuda memur olmaktan daha iyi bir mevki olması lazım mantıken ama aldığım maaş da buna çok yakın şimdiki aklım olsa ben de devlete girerdim.
Şu anda ev kredimiz yok demişsin ama bu borçsuz olduğunuz anlamına gelmiyor. Her ay kira ödüyorsunuz bu da bir borçtur bence. Eşinizden önce sizin maaşlarınızdan artanı biriktirip kredi çekmek için peşinat hazırlamanız lazım başınızı sokacak bi ev almadan önce rahata ermeye gerek yok