- 11 Ağustos 2008
- 12.125
- 1.272
- 773
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç gündür ortada yok arkadaş acaba son durumu ne.
ben de çok merak ediyorum.işin sonu ne olacak acaba
3,5 aylık evliyim.dun aksam esımle konusurken laf lafı actı, ben 4 yıldır kamuda calısıyorum bu arada
calısmak ıstemedıgımı evlılıkle beraber benı cok yıprattıgını 5 yılımı doldurunca belkı ucretsız ızne ayrılabılecegımı soyledım
bu arara esımın ablası da cucugu olmamasına ragmen ucretsız ızınde ve gecen konusmamızda kadın bana ıznım bıtınce de donmıcem ıse ıstıfa edıcem ev hanımlıgı cok rahat ev hanımları cok sanslı demıstı
ben de esıme bunları da ornek verdım
esmın gozlerı belerdı resmen bana o kadar agır seyler soyledo kı, dedıgı laflar
sana babanın yapmadıgını ben mı yapacam
sen kendıne hamal arıyorsun
ben calısıyorsam sen de essek gıbı calısacaksın
calısmayan es ıstemıyorum
eger calısmassan annemlerle bırlıkte otururuz
yada bıter bu iş...
bu arada maaslarımızı soylemek ne kadar dogru kusuruma bakmayın ama olayı tam degerlendırebılmenız ıcın yazmam gerek sanırım
esım 4000 ben suan 2300 alıyoruz ve bana bu dayatmaları yaptı
cok kırgınım[/
Esin oldukca kirici konusmus ama gercek dusuncelerini de ogremis olmussun. Demek ki sen isini birakmamalisin ama esin senin calismani istiyor diye degil kendi geleceginin garantisi icin birakmamalisin.
önceki konularına şöyle bir göz gezdirdim daha önce bakmamıştım ama zaten bu durumdan öncede evlendiğine pişmanmış arkadaş.eşinin ailesiyle görüşmüyormuş.pişmanlığını baya bi dile getirmişte benim merak ettiğim zaten bu evliliğe güvenmiyormuş neye güvenerek işini bırakmak istedi acaba.:44:
canım inan çok üzüldüm, bende kamuda çalışıyorum ve ara ara eşimi denerim (yapacağımdan değil) işi bırakmak istiyorum, bıktım bu işten, evimde oturmak istiyorum gibi gibi. Ama bana bu tarz bi yaklaşımı olsaydı büyük konuşmakta istemem ama sonuçları onun için ağır olurdu, seni daha işi bırakmadan bile bu kadar kıran bi insanla işsiz olsaydında evlenseydin (ki evlenmezdi büyük ihtimal) napardı çok merak ettim, ama senin için şu açıdan sevindim işin var boşanırsan yoluna onsuz devam edebilirsin...