Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 4 yillik bir iliskim var ve gelecegi cok iyi olan bir bolumde son sinif ogrencisiyim.Bende erkek arkadasimi calismak icin ikna etmeye calisiyorum.Suan bana okadar sansli geliyorsunuz ki![]()
Sakin :) İkna etmeye calisiyorum derken o bana istedigini soyledi bende ona bunu asla kabul edemeyecegimi, hayallarimin oldugunu kendi hayallerimden ote ailemjn hayallerinib oldugun soyledim ve konuyu kapattim. Tekrar acipta konusmadik,gunu gelip isler iyice ciddiye gittiginde tekrar konusulur.Ama kendiside benim kararimin arkasinda duracagimi vazgecmeyecegimi biliyor. Sizinde dediginiz gibi benim ailem bosuna okutmuyorBirilerini ikna etmek icin mi okutuyor seni ailen?
Ona ne oluyormuş? Su hayatta en son müdahale edeceği sey senin mesleğin/işin olmalı.
Bacak kadar cocukları sımartmayın şöyle sonra cok uğrasırsınız.
Öncelikle Allah sana çooooook sabır versin. Sana söylenen bu sözler hiçbir zaman aklından çıkmayacak bunu unutma ve eşin denen o paragöz adamın senin gözünde bir değeri kalmayacak.3,5 aylık evliyim.dun aksam esımle konusurken laf lafı actı, ben 4 yıldır kamuda calısıyorum bu arada
calısmak ıstemedıgımı evlılıkle beraber benı cok yıprattıgını 5 yılımı doldurunca belkı ucretsız ızne ayrılabılecegımı soyledım
bu arara esımın ablası da cucugu olmamasına ragmen ucretsız ızınde ve gecen konusmamızda kadın bana ıznım bıtınce de donmıcem ıse ıstıfa edıcem ev hanımlıgı cok rahat ev hanımları cok sanslı demıstı
ben de esıme bunları da ornek verdım
esmın gozlerı belerdı resmen bana o kadar agır seyler soyledo kı, dedıgı laflar
sana babanın yapmadıgını ben mı yapacam
sen kendıne hamal arıyorsun
ben calısıyorsam sen de essek gıbı calısacaksın
calısmayan es ıstemıyorum
eger calısmassan annemlerle bırlıkte otururuz
yada bıter bu iş...
bu arada maaslarımızı soylemek ne kadar dogru kusuruma bakmayın ama olayı tam degerlendırebılmenız ıcın yazmam gerek sanırım
esım 4000 ben suan 2300 alıyoruz ve bana bu dayatmaları yaptı
cok kırgınım
bu konuyu gecen kış acmıştım...
köprünn altından çok sular aktı kızlar
içimi dökbildiğim tek yer burası
ben 30 uma bastım
ben bu konuyu actıgımdan bu yana gecen zamanda, nasıl karakter yoksunu bir aamla evlendiğimi anladım....
onun uzerine o kadar çokkkkkk olay yasandı ki...
bu lanet toplum dar görüşlü iş çevrem, gercek olmayan arkadas cevrem yuzunden ben boşanamadım
aa hayata küstü bittim tükendim yok oldum....
allahım alsın canımı ne olur
ben çok acı cekiyorum
cok yalnızım
yasamak istemiyorum asla istemmiyorum
benim bir bebeğim olamicak
benim bu hayatta yuvam olamıcak
bu konuyu gecen kış acmıştım...
köprünn altından çok sular aktı kızlar
içimi dökbildiğim tek yer burası
ben 30 uma bastım
ben bu konuyu actıgımdan bu yana gecen zamanda, nasıl karakter yoksunu bir aamla evlendiğimi anladım....
onun uzerine o kadar çokkkkkk olay yasandı ki...
bu lanet toplum dar görüşlü iş çevrem, gercek olmayan arkadas cevrem yuzunden ben boşanamadım
aa hayata küstü bittim tükendim yok oldum....
allahım alsın canımı ne olur
ben çok acı cekiyorum
cok yalnızım
yasamak istemiyorum asla istemmiyorum
benim bir bebeğim olamicak
benim bu hayatta yuvam olamıcak
psikolojim çok kötü kızlar şuan çok kötüyüm
o olaydan sonra bu 1 yıl içinde yasananları anlasam sığmaz buraya
boşandıktan sonra il dışına tayin hakkım varmı
çok lanet bır kurumdayım
personelini zerre düşünmeyen bir kurum
çok çkötüm bir insanın hayatında hersey mi çok kötü olur