Nutricia infatrini kullananlar

sssecmel

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2022
9
1
6
27
Hanımlar merhaba. Bebeğim 1 yaşına girecek 7.500 kilosu yemek yiyor ama kilo almıyor doktorumuz nutricia infatrini mamayı önerdi aranızda kullanıp faydasını gören oldumu?

Merhaba bende 1 aydır kullanıyorum şuan için pek birşey değişmedi bebeğim 8.5 aylık ancak 8 kilo olmuştur diye düşünüyorum bizimkininde iştahı yerinde çok şükür ama hep emme sorunu vardı çok kilo alamadı her gece 1 şişe içiyor

Anladım rabbim şifa versin insaallah bende mamanın faydasını görürüm umarım
Benim bebeğimde aynı sizin bebeğiniz gibi 11ay 2 günlük kilosu çok az aylardır kilo almıyor. Mayıs ayından beri infatrini kullanıyoruz 1gr bile kilo almadı. 3 aydır 7150gr ne yapacağımı şaşırdım artık. Umarım sizde işe yarar😕

Biz de çok kısa bir süre kullanmak zorunda kalmıştık, kızım zor kilo alıyordu kalp hastalığından dolayı fakat inek sütü alerjisini tespit ettiğimizde bıraktık maalesef. Kısa sürede bir etkisi olmadı kullananlar da pek etkili olduğunu söylemiyor açıkcası.

Siz yine deneyin belki sizde işe yarar inşallah 🙏 fakat size tavsiyem yemek yiyorsa yemeklerine kalorisi yüksek, sağlıklı şeyler eklemeniz. Mesela muhallebi, meyve püresi falan yiyorsa ara öğünlerde ya da yoğurt içine fındık badem ekleyin. Kahvaltılarına tahin, pekmez ekleyebilirsiniz. Bence bu gibi şeyler daha çok kilo aldırıyor, hem de çok faydalı.

Biz de çok kısa bir süre kullanmak zorunda kalmıştık, kızım zor kilo alıyordu kalp hastalığından dolayı fakat inek sütü alerjisini tespit ettiğimizde bıraktık maalesef. Kısa sürede bir etkisi olmadı kullananlar da pek etkili olduğunu söylemiyor açıkcası.

Siz yine deneyin belki sizde işe yarar inşallah 🙏 fakat size tavsiyem yemek yiyorsa yemeklerine kalorisi yüksek, sağlıklı şeyler eklemeniz. Mesela muhallebi, meyve püresi falan yiyorsa ara öğünlerde ya da yoğurt içine fındık badem ekleyin. Kahvaltılarına tahin, pekmez ekleyebilirsiniz. Bence bu gibi şeyler daha çok kilo aldırıyor, hem de çok faydalı.
Öwrhabalar öncelikle geçmiş olsun, kızınızdaki kalp hastalığı sonradan mı anlaşıldı belirtileri nelerdi acaba? Bizim doktorumuzda şüphelendi bu durumdan ve kardiyolojiye gitmemizi önerdi😕

Öwrhabalar öncelikle geçmiş olsun, kızınızdaki kalp hastalığı sonradan mı anlaşıldı belirtileri nelerdi acaba? Bizim doktorumuzda şüphelendi bu durumdan ve kardiyolojiye gitmemizi önerdi😕
Çok teşekkür ederim. Bizim doğumsal bir hastalıktı kızım 13 günlükken öğrendik. Açıkçası çok kompleks olmasa da 1 yaşına kadar kesinlikle ameliyat gerektiren bir hastalıktı. Kızım çok terlerdi, kalbi çok hızlı atardı uyurken bile, bazı çocuklarda morarma falan da oluyor nefes alırken. Bence içinizi ferah tutun ciddi bir durum olsaydı şu ana kadar mutlaka anlardınız. Çok geçmiş olsun size de 🙏

Bizim doktorda yazdı infantini. Benim kızın kilosu normal, boyu kısa. Ama ben kullanacağını sanmıyorum. Kızımda ishal yaptı.

Merhaba bende 1 aydır kullanıyorum şuan için pek birşey değişmedi bebeğim 8.5 aylık ancak 8 kilo olmuştur diye düşünüyorum bizimkininde iştahı yerinde çok şükür ama hep emme sorunu vardı çok kilo alamadı her gece 1 şişe içiyor
Merhaba mama işe yaradı mı sizde.

Back
X