Kizlar hani burda bi ablamiz vardi Cok sevmistik ve durumuna uzulmustuk ben o zamanlar disardan okuyordum siteyi ve cok etkilenmistm cunku nisanlimda poh olmak istiyor sanirim ondan oturu etkilendim.hani abla 5 aylığına yurtdisina gltmisti ve dondugunde bazi isaretlerle aldatildigini ogrenmisti ayni subeden bi kizla. esinin opersyon cantasinda telefon bulmuştu ordan yazisiyorlarmis sonra abla bosanmak için memlekete gitmisti esi konusmak istiyodu.sonrasi ne oldu? Konuya fake yazanlar yuzunden abla gelismeleru anlatmadu konuyu kapattırdi.merak edenlerle ozelden konusurum demisti.ozaman uye degldm soramadm ama simdide hesabıni kapattirmis.taniyanlar anlaynlar olmstur suan cunku herkes yardımcı oldu ona parcalari birlestirmesinde.gercekten merak ediyirum cok etkilenmistim onun durumundan haberdar olan paylasabilir mi uf insalalh yasak degldir baska uyeden bahsetmek ama simdiye kadar etkilendigm en korkunc aldatma hikayesydi.disaridan okuyor veya goruyorsa onun acısını gun yuzune çıkarmak değil amacım goruyorsa tekrar aramıza gelse keske en azndan burda guc buluyordu.umarim iyidir sorunsuz bosanmustur en sOn esi yalnz konusmak istemisti umarm yalniz gorusmemstir ve sağlığı yerindendir.bu arada bikgisi olan bizede anlatabikir.konuyuda bulamadm linkini paylasmaj için .şimdiden teşekkür edeyim cunku staj yapiyorm grip yazamayablirim gun icinde.