O anı yaşamak istemiyorum:(

pearl:)

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2008
282
12
298
Giresun
slm kızlar ben o anı yasamak ıstemıyorum.Öncelıkle klasik bir soru her erkek aldatır mı?demek istiorum.evlılık konusulmaya basladıkca ve zaman yaklastıkca cok dusunur oldum.sevdıgımden daha cok sevılıyorum bundan emınım:1hug:,3yıldır beraberız ve gittikce artan bır saygı ve sevgimiz var(masallah).aldatılmak gıbı bı sorun olmadı ama cok fazla duydugumdan mıdır nedendır bılmıorum cok korkuyorum o anı yasamaktan.fazla gıtmez konuşurum sanırım kendıne bu yonde guvenıosan evlenelım yoksa:1no2: bu guzellıgyle kalsınsenağlama

Bak bende ciddi düşündüğüm bi ilişki yaşıyorum sanki her an aldatılıcakmışım gibi gelio.
Bazende kendimi toparlıyorum içimden kendime seslenerek.
Burdaki cogu aldatılma konularını durumlarını hemen kendi aleyhimize döndürmeyi iyi biliyoruz.
Çünkü biz kadınız.

Eminimki sevgilin kendine güvenmese seninle evlilik yoluna girmez.
Biliyosunuz erkeklerin %95 i evlilikden kacar.

gecen künyesi kayboldu okumuşundur konuyu. Hemen şüpheler durumlar dört dönmeye başladı beynimde.
Hatta az önce aradımki sen onu nerde bulmuştun diye. Bi an arkadaşının evinde buldu diye aklıma geldi. Arkadaşımın evinde dese paralayıp ayrılıcaktımdelikafadulden
(Kendi evlerinde bulmuş)

Bu erkeklerle ilgili bir durum değil işte. Kendi beynimizle alakalı bi şey:delphin:
Bir kez daha onun hakkında böyle şey düşündüğüm için kendime tükürüyorumkaydirigubbakcemile:ecrin_bebek:

Canım benimde nerdeyse 5 yıllık bi ilişkim var.:nazar:Şu ana kadar en ufacık bişeyini görmedim:asigim:.Ama burdaki aldatma olaylarını okudukça bende kıllanıyorum.Takip etmeye çalışıyorum falan sonra kendime geliyorum tabi bazen huzursuzluk bile çıkıyor.Birgün alışveriş merkezindeyken sevgilim telefonla konuşuyorduk nasıl kız sesleri gelir diye kavga ettik ama öncesinde ben tabi bi aldatma vakası okumuştum burdakaydirigubbakcemile3...Sonra tabi kendimi derleyip,topluyorum ama bazen oluyor işte.Özelliklede burda okuduklarımdan sonra.O yüzden okumamaya gayret ediyorm o tarz şeyleri....Sen de rahat ol aklına öyle şeyler getirmemeye çalış.yerimsenibenŞüphe öyle kötü birşey ki hem seni hem karşındakini hemde ilişkinize çok zarar verir...:1hug:

Ben özellikle burdan okuduktan sonra saçma saçma şeyler soruyorum.Etkileniyorum burda yazılanlardan.Evlenince şöyle yapıcak mısın böyle yapıcak mısın.Sen böyle değildin diyor.Tv izleyip mi etkileniyorsun bilmiyorum ki diyor.Okumayaya çalışacağım artık.Zaten evlilikten korkuyordum burda aldatma,kayınvalide vs şeyleri okudukça iyice korktum.Tamam bunlar hayatın gerçekleri ama her kocada aldatacak,her evlilik mutsuz olucak değil.

aldatılacağım korkusuyla bir ilişki yaşanmaz..
kendini üzersin yıpratırsın sadece..
her erkek aldatırmı ?? işte buna cevap vermek çok zor.
öyle şeyler görüyoruz öyle yazılar okuyoruz ki "aldatmaz" diyebilmeyi çok isterdim ama diyemiyorum.
ben sevgilimin "vicdanına" bırakırım herşeyi..
aldatan kendini aldatır sadece..

Korkunun ecele faydasi yok:delphin:

Olacagi varsa (allah korusun) olacaktir güzelim, sen ne yaparsan yap...
Bir erkegin icinde bu olduktan sonra, karisi dünya güzelide olsa, dört dörtlük bir ev hanimida olsa, is kariyer sahibi konusmasini oturmasini bilen cagdas bir kadinda olsa, kocasinin herseyi ile ilgili alakali bir kadinda olsa.....nafile.....benneyaptımki

Ben öyle bir kadin taniyorum, cok sevdigim bir yengem....üste saydigim tüm özellikleri tasiyan bir kadin ve kocasi onu evlendiginden beri aldatiyor....Neden diye sormuslar adama, böyle bir esin varken Neden??benneyaptımki

Bazende canim böyle dört dörtlük olmayan kadin cekiyor demis...:mymeka:

Allah seytana uydurtmasin...:Saruboceq:

bende gülsüm sultana katılıyorum korkunun ecele faydası yok
eğer bir insanın içinde varsa aldatmak her şekilde aldatır
bence bir erkek eşini gerçekten seviyosa ailesine bağlıysa ve vicdan sahibiyse asla aldatmaz
bilki aldatanlarda bunların biri yoktur ya eşini sever görünür ama özünde sevmez ya çocuklarına yuvasına bağlı değildir onları kaybetmekten korkmaz ya da vicdanını rafa kaldırmıştır macera heyecan peşindedir
sen az çok erkek arkadaşını tanımışsındır.bence böyle düşüncelerle beynini kemirme

İnsanın içinde oldumu sevgiliykende aldatır...
Bunun evlilikle yada sevgililik dönemi ile alakalı olduğunu sanmıyorum.
Karakter meselesi daha doğurusu karaktersizlik meselesi.

bekarken elbetteki asla aldatmam diyerek evleneceksiniz..erkek milleti belli olmuyor yapar diyemem ama çoğu erkek bi süre sonra farklılık aramaya başlıyor umarım bu sizde hiçbir zaman olmaz cnm

canım korkuyla yaşayıp güzel günlerini kendine zehir etme.olacağı varsa olur.onun çaresine de o zaman bakarsın.o zaman düşünürsün ne yapacağını.hem allah korusun olduğu zamanki şartları bilemezsin ki.olumsuz düşünme olumsuz olur sonra.
inşallah hep mutlu olursunuz:nazar:

Aldatacak adam aldatır. Bu konuda kadınların yapabileceği bir şey yoktur. Dua edelimki karşımızdaki aptal bir erkek olsun da eline yüzüne bulaştırıp foyası ortaya çıksın. Yoksa akıllı bir erkekse yıllarca sizi aldatır ruhunuz duymaz.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın hiçbirimizi inşallah.
Ama bu konuda ben de sana katılmadan edemeyeceğim arkadaşım
Ben burada neler neler okuyorum, ne aldatılmalar, ne hayatlar, ne sorunlar...
İnsanın ister istemez aklına " Ya benim de başıma gelirse?" sorusu takılıveriyor.
Çok korkuyorum başıma böyle bir şey gelmesinden.
Benim de ilişkim güven üzerine kurulu, ama karşımdakine ne kadar güvensem de bir kurt yiyor içimi
Eve 1 saat geç gelse, ya da bana geç haber verse hemen şeytan üşüşüyor başıma
Ama bu telaşlar, bu endişeler sadece bizi üzer sanıyorum.
Olacağı varsa elbette olur, (Rabbim kimsenin başına vermesin)
Elbette başı boş ne hali varsa görsün diyemeyiz, ama bu düşüncelerle beynimizi sulandırmak da eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak gibi olur diye düşünüyorum.
Temkinli olalım, ama bu düşüncelerle de zindan etmeyelim en güzel zamanlarımızı.
Gerisi Allah'In kaderimize ne yazdığı ...

Allah hiç kimselere (banada dahil) o acıyı yaşatmasın inşallah...
affedilemez bir olay bir suç..
ne bileyim aldatma lafı geçince tüylerim diken diken oluyor...
Rabbim insanın içine Allah korkusu versin....

Amin canlarım sagolun okumamaya çalışacam bende.biliorum pimpiriklinin tekiyim bile bile okuorum sonrada -tatlicadiarzu-neyse kı kendı ıcmde halletmeye calışıorum eger erk ark'a bıseyler söylesem cok cok uzulur bılıorum.ne yaptım ben sana :çok üzgünüm:dıyıp yer btrır kendını dayanamam:1hug:zaten boyle garıp seylerı dusunmekten stres hastlıkları eksık olmuo basımdan Allah beterını vermesın.ha bırde bıyerdn duymuştum kadın kocasına eger bole bısey yaparsan Allah orda o an canını alsın dıomuş bende bılıım kı canm yanmasın uzulmıım öldugune:1shok:bu kadarı da soylenmez demiştim söylenmez.unutmaya calışcm kendıme zarar verıorum bılıorum.birazcık vurdumduymaz olsaydım yasenağlama

İçerik nedeniyle”Ah erkekler “bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

Aldatacak adam aldatır. Bu konuda kadınların yapabileceği bir şey yoktur. Dua edelimki karşımızdaki aptal bir erkek olsun da eline yüzüne bulaştırıp foyası ortaya çıksın. Yoksa akıllı bir erkekse yıllarca sizi aldatır ruhunuz duymaz.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

aptaL ya da zeki oLsun günün birinde mutLaka ama mutLaka her erkek bir açık verir farkında oLmadan..ha sen anLarsın anLamassın orası da senLe aLakaLı...asLında erkekLer bizim kadar zeki değiLLer çünkü bazı duygusaL aLgıLArdan yoksunLar.. ;)

tamam kızların hepsi biraz takıntılıdır ama sen abartmışsın canım ya.. anlattığın kadarıyla sevgilin güvenilir biri ve seni çok seviyo. yapma ,etme bak düşüne düşüne o olayı başına getireceksin. neyin olmasından çok korkarsan ve olmasın olmasın die düşünüp durursan, başına geliyo. sil at bu düşünceleri kafandan, hayatının tadını çıkar sevgilinle

Back
X