O ay hamile kalacaginizi hissettiniz mi 🙈

Durutuna21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
315
236
53
Merhaba arkadaslar , ben cok nerak edeyorum bu durumu ; hamile veya çocuğu olan arkadaşlar, hamile olduğunuzu öğrenmeden, o ay hamile kalacaginizi hissettiniz mi ?
Bu his Allah tarafından hissettiriliyor mu acaba 👼

Garip bi şekilde ben değil de eşim hissetmişti sürekli bana sen hamilesin bak görceksin deyip duruyodu ben de yok öyle bişey diyodum sonrasında üzülmeyim diye ama doğru çıktı 😂😂

Merhaba arkadaslar , ben cok nerak edeyorum bu durumu ; hamile veya çocuğu olan arkadaşlar, hamile olduğunuzu öğrenmeden, o ay hamile kalacaginizi hissettiniz mi ?
Bu his Allah tarafından hissettiriliyor mu acaba 👼
Benimde geçen ay ikimizde hissettik ortalkta hamileyim diye dolanıyordum testler zaten negatif tabi sonra acı gerçekler yani bazen kuruntu oluyor çok isteyince

Benimde geçen ay ikimizde hissettik ortalkta hamileyim diye dolanıyordum testler zaten negatif tabi sonra acı gerçekler yani bazen kuruntu oluyor çok isteyince
Ya bu dediğin de olabilir aslında , test yapmaktan çok sıkıldım bende. Ama bi ay ovulasyon testini düzenli kullandım, pik zamanını da gördüm sanirim ve değerlendirdik. O yüzden mi acaba bir değişik his var içimde. Ama kendimi çok ta kaptırmamak istiyorum. Hayırlısı bakalım

Kesinlikle hissetmedim 🙈
Beklentide olduğum her ay negatif sonuçlandi kesin adet olurum gözüyle baktığım düşünmedigim ay öğrendim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah 🤲🤗

İnsan sadece umutlanıyo hissediyorsun zannediyorsun bu polyanacılık gibi bısey surekli kendini motıve etmeye calısıyo sun bu ay olacak gibi o kadar hap ıyne umarım Allah en kısa zamanda herkese ve banada nasip eder

Ya bu dediğin de olabilir aslında , test yapmaktan çok sıkıldım bende. Ama bi ay ovulasyon testini düzenli kullandım, pik zamanını da gördüm sanirim ve değerlendirdik. O yüzden mi acaba bir değişik his var içimde. Ama kendimi çok ta kaptırmamak istiyorum. Hayırlısı bakalım
Aynen öyle bende yumurtlamayı yakaladım diye kesin hamileyim diyordum ama hemen olmuyor düşününce ister istemez stres yapıyor insan düşünmemeye çalışın çok etkiliyor

Eşim hissetti. Ertesi sabah, adetime 3 gun olduğu halde test yaptim ve belli belirsiz çift çizgi çıktı..

Asla beklemiyordum ev taşımıştım buz gibi suyla evi yıkamıştım adetimin geçmesini de usuttugume yordum ama bebismis 🤗

Hiç hissetmedim, hatta bu ay olmamıştır dediğim ay kalmışım 😀

Hormonlardan kaynaklı gecikti sandım 1 hafta sonunda gelmeyince öğrendim 😊

Back
X