Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım bunun yakışıklılıkla ne alakası var.
Ne çirkinler ne güzelleri buluyor.
Şu an canın yandığı için böyle şeyler düşünüyosun ama takılma sende çok güzel bi kızsın maşallah.
Yalniz bu yaptiginiz kisiyi teshir ediyor. Kendi istermiydi kadinlar kulubünde fotografi ciksin. Ne bileyim tacizci ve gercekten topluma zarari olan kisiler ifsa edilsin ama burada fotografini paylasmaniza kirmizi kart cikariyorum.
Soruya gelmisken yakisiklilik kisiye göre degisir. Burada herkes kendi tipine göre yorum yapar ahanda ben de yapiyorum tipim degil, i ih, bizimle degilsin.
Kıvanç’a benzer sevgilim vardı yakışıklıların etrafında çok Kadın oluyor evet ama adamda biter benimki benden sonra benden çirkin eski sevgilisine dönmüştü ama kız güzeldi yalan söyleyemem ama umrumda olmadı çünkü benden gitmiş ister dünya güzeline ister çirkine gitsin başkasına gitmesi koyuyor zaten
Aa bence siz de birileri için çok güzel olabilirsiniz. Özgüveninizi kırmayın. Görünüşten dolayı ilişki bitmez genelde. Artık mutluluk vaadetmiyorsa ilişki o yüzden biter
Fotoyu göremedim ama bence sen daha güzelsin ne demek fazlamı kalp önemli bence tıp degilki. Tamam eli yuzu duzgun olmali ama yani gonlune yakismali sevgili.