• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O beni sadece askerdeyken mi seviyor ...

haYLaYhoM

Guru
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
10
0
286
33
Kırklareli
Kızlar daha önce de konu açmıştım. askerdeydi konuşuyorduk ailelerimiz tanışıyor kardeşi komşum diye.evet işte o çok istediğim beklediğim adamla şuan sevgiliyiz kısmet olucak mı bilmiyorum ama 4. ayımıza girdik..Herşey mükemmel gidiyordu herkes ne kadar mutlu olduğumu görüp seviniyordu fakat arada bi kaç dostumda orada başladınız sakın zaman geçirmek için olmasın dedi. hepsini susturdum yapmaz öyle bişey dedim hem tanışıyoruz ailecek öyle birşeye ne ben ne o cesaret edemez dedim.Bi hafta önce izine geldi 12 gün.aynı şehirde değiliz ama mesafe yarım saat kadar.burda sadece 4gün kaldı ki 2 günün beni görmeden geçirdi gezdi kardeşiyle ve kadeşinin eşiyle.sonra buluştuk ama en fazla 2 saat koca gün içinde.o gün 'bu gün az görüştük yarın tüm gününü bana ayır gezelim' dedim tamam dedi hazırlandım ertesi gün beni aradı kardeşimde gelicek dedi.yani yalnız buluşmak istemedi benimle.sonra neyse döndü evine ailesinin yanına ben tekrar gelir diye düşündüm 12 gün sonuçta yetmez dedim beni bu kadar az görmek ama orada hep arkadaşlarıyla gezdi gece 3 4 te geldi ve beni günde sadece 3 4 kere aradı nerdesin napyosun nasılsın diye.gitmesine yakın patladım içimde ne varsa anlattım ama hep kendini haklı buldu benim burda arkadaşlarım ailemde var dedi.sen gelseydin madem benden bekledin yarım saat yol dedi.Giderdim inanın giderdim ama aklıma gelmedi ama sonuçta bu olaylardan sonra ben suçlu oldum. ve dostlarıma anlattığımda herkes bana biz sana demiştik dedi kafamı öne eğdirtti benim..yinede bi parçam yoktur öyle bişey dese de içimden bir şeyler kopuyor sevmiyor diye.birde bu olayı sizin yorumlarınıza sunmak istedim..o sadece beni askerdeyken mi seviyor.. :(

benim herifte 6 ay boyunca londradaydı 2 gün için geldi benı 4 saat kadar gördü giderken veda etmeden gitti:47::47:
kelin ilacı olsa kendi kafasına sürer...onlar oradayken bir tek sen yanındasın ama döndüklerinde herkez yanında canım gerçi ben ayrıldım gitti geçtiğimiz haftasonu yaşadım ben bu olayı ama anlıyorum seni çok iyi anlıyorum hemde sessiz kal arkadasım bırak sabret sessiz kal:45: ama bide şöyle bişey var o da misafir sayılır işte sen görüşmek iste işimvar vs. dersede o nun seni çağarmasını bekle,bu erkeklerin beyni bizimki kadar detaylı çalışmıyor allah cezalarını versin:43::43::43:

evet sende neredeyse aynı şeyi yaşamışsın..işte bir anlayabilsem ne yapmaya çalıştığını ne ifade ettiğimi onun için bende bitiricem ya da devam edicem ama şimdi döndü de karar da veremiyorum.Umarım senin içinde hayırlısı olmuştur ne demişler her şerde bir hayır vardır diye.. :/ onların beyni gerçekten garip çalışıyor ve anlık yaşıyorlar..bende bundan sonra sessiz kalıcam kaç konuşmadır da soğuk konuşuyorum zaten kırılcağım kadar kırıldım kaç gündür birazda o düşünsün orada diye umarım anlar.. :(

Askerde konuşmaya başladıysanız eğer ondan öyle o kadar da bağlılık bekleme bence,zamanla olur ancak bir de yüz yüze görüşünce,tahminim senden hoşlanıyor ama kör kütük aşık değil,bağlı değil o kadar,askerden dönünce artık senin onu kendine bağlaman lazım..ben hiç bir erkeğin telefonda ya da internet üzerinden yelkenleri suya indirecek kadar seveceğini sanmıyorum,nasıl güvensin ki sana,ama zamanla olur canım bence canını sıkma,üzerine de gitme..

Back
X