O benim bebeğim :(

NergisOz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2016
39
44
3
Arkadaşlar ben bir ay önce doğum yaptım ve dünya tatlısı bi oğlum oldu. Sezaryen olduğum içinde kavinvalidem bizimle kalmaya başladı. Bana yardım ediyo hem ev işlerinde hemde çocukta herşey yolunda ama benim tek sıkıntım benim çocuğumu benden kiskanmasi. Elimden çekip alması ay onu yapma bunu yapma demesi. Bide çocuğu annesinin diye sevmesi. Babane olmayı kabullenmedi galiba ama o çocuğun bi tane annesi var oda benim. O kadar sinir oluyorum ki anlatamam. Ama kadını kırmakta istemiyorum. Kırmadan nasıl soylicem ben bunu yardım edin. 1 aydır kafayı yicem yoksa

Sezeryan olmus olabilirsin niye size bakmak icin 1 aydir orda.
Iyiyim diyin yollayin ilk bir hafta zor olur sonrasi normal hayat.

Ayrica o senin bebegin :) tasalanma tum babaanneler bi sure kendileri dogurmus gibi davransada geciyor.
Suan kizimin altini degisyirmek aklina bile gelmez.
Senin gibi bende takardim hersey rayina oturur zamanla.
Yapacahin tek sey artik kendi kendine yetebilmek

Herseyi anlarimda elinizden cekip almasini anlayamam.kusura bakmasin ben bu cocuk olaylarinda sakin kalamiyorum.

gerekirse kavgada ederim kimse benim cocugumu ben severken emzirirken kucagimdaylen cekipte alamaz.iyiniyet goremedim sadece cocugu kendine baglamak isteyen bir kaynana gordum konuda

Yakın da gider evine kafanıza takmayın sizin bebeğiniz kimse değiştiremezde zaten

Ben de iki kızımda Sezeryan oldum ama kimse gelip bizimle kalmadı. Öyle bir talebimiz de olmadı. Kayınvalidenizin gitme zamanı gelmiş. Hem karnım doysun hem köftem dursun olmuyor. Birazcık yardımın karşılığını iç huzurunuzla ödemeyin.

Ayrica size yardim etmesi cocugunuzu sahiplenmesi anlamina gelemez.
Agriniz hala varmidir bilmiyorum ama cok uzun bir sure 1 ay.kendinize yetebilirsiniz diye dusunuyorum

siz halaa düzelmedınız mi artık ayaga kalkın ve ona ihtiyacnız olmadıgını gösterin oda evine gitsin ,

bu arada istediği kadar annem diye sevsin o cocugun annesi sensin ve bunu kimse değiştiremez sakin ol

eğer halaa iyi değilsen yan gel yat keyfine bak , oda ev işiyle ilgilensin.

sezeryan olunca ne oluyor arkadaslar ben sezeryan oldugum ılk gun banyo yu temızledım ya kır at güzelim kırmazsan basedılmıo kv mlletyle

Aynı şeyleri yaşayacağım bir süre sonra ama deli damarım şimdiden tuttu sanırım bizi şiddetli kavgalar bekliyor.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

şuan lohusa dönemindesiniz ve her şeyi takıyorsunuz bu durumu eşinizle konuşun o konuşşun eşinizle

sizde kayın valideniz gelince aa babaannesi gelmiş babaannesi gitmiş şuan yapmış bunu yapmış herşeyi başına onu ekleyin kendiniz için de annesi diye devam edin anlar herhalde

Ilk cocuksa onun daha tecrubeli olmasi normal.

Cocuk anliyor mu acaba bi tane annesi oldugunu. Ne kadar abartiyorsunuz. :KK53:

Sanirim cocuga bakmasi degil de, ev isi yapmasi icin kalmasini istiyorsun.

Cok rahatsiz oluyorsaniz, kirmadan gonderin olsun bitsin.

Son düzenleme:
bence yeni doğum yaptığınız için alıngan ve gereksiz kıskançlık yapıyorsunuz bizimkilerde annesinii filan diye sever ki yavrusunun yavrusuu hem size bakıyor yardımcı oluyor oda bağlanmıştır torununa lutfen kötü düşünmeyin bence çook rahatsız oluyorsanız bakmasını kabul etmeyecektiniz yada iyileştim diyip geri göndercektiniz

Arkadaşlar ben bir ay önce doğum yaptım ve dünya tatlısı bi oğlum oldu. Sezaryen olduğum içinde kavinvalidem bizimle kalmaya başladı. Bana yardım ediyo hem ev işlerinde hemde çocukta herşey yolunda ama benim tek sıkıntım benim çocuğumu benden kiskanmasi. Elimden çekip alması ay onu yapma bunu yapma demesi. Bide çocuğu annesinin diye sevmesi. Babane olmayı kabullenmedi galiba ama o çocuğun bi tane annesi var oda benim. O kadar sinir oluyorum ki anlatamam. Ama kadını kırmakta istemiyorum. Kırmadan nasıl soylicem ben bunu yardım edin. 1 aydır kafayı yicem yoksa

1 ayda toparlanmissinizdir, evden yollayın.
Yardımları için teşekkür edin, artik gerek kalmadığını söyleyin.

Lohusalık dönemi biraz alıngan davranıyor olabilirsiniz.
Bi dakika için düşünün; ne zararı var size bunun ?
Bırakın alsın hevesini. Nasıl olsa bi süre sonra hep siz bakacaksınız. O zaman da keşke biraz baksalar da kendime vakit ayırsam diye düşünürsünüz. Böyle şeyler için birbirinizi kırmaya değmez.

Benim kv 'benim kızım, meleğim' diye sever. Hiç alınmak aklıma gelmedi.

Back
X