O benim neyimmm?

byzmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
119
2
46
Ankara
kızlar merhaba bu yıl büyük bir işletmede çalıştım ve o işletmenin sahibinin oğlu var ilk görişte çok beğendim ama sahibinin oğlu olduğunu bilmiyodum bu çocukla hhiç konuşma yoktu bir ara benim çalıştığım yere geldi kahve içmek istermisin dedi şaşırdım tabi olur dedim (bu fırsatı kaçırır mıyım):1::1:sonra sadece slm laştık sonra bi ara sigara içmeye çağırdı beni sigara içerim bu arada nerden biliyo acaba?sonra tel elimde bende sana mesaj atıyodum dedim şakasına o da numaram var mıki dedi yok dedim bende sonra olsun o zman dedi
sonra mesajlaşmalar falan iş yerinde çaktırmadan elime dokunmalar ben ne yapıyosun aklıma gledin mesaj atayım dedim yazdım geçen gün o da hep aklında olmak isterim dedi vs.ve ben bu çocuğa güvenemiyom sevmiyorum ama hoşlantı var gibi bilemedim ben ne yapsam vakit mi geçiriyo benimle acaba ya yardım edin bana en azından tecrübelisinizdir.birde sartlar eşit değil o çok zengin malum :50::50::50:

bir şeyin değil hayatım...
senden hoşlanmış ,patronun oğlu olduğu için kendine güveni tam, sanırım amiyane tabirle yararlanmak niyetinde, iş çıkar mı diye yokluyor.
özür dilerim, affına sığınıyorum safiyane düşünemeyeceğim. hemen fiziksel temasa geçilmesi bazı kademeleri direkt geçme niyeti gösterir, yangından mal kaçırkıyoruz nihayetinde ama sanırım onun buna pek vakti yok.

Son düzenleme:
bir şeyin değil hayatım...
senden hoşlanmış ,patronun oğlu olduğu için kendine güveni tam, sanırım amiyane tabirle yararlanmak niyetinde, iş çıkar mı diye yokluyor.
özür dilerim, affına sığınıyorum safiyane düşünemeyeceğim. hemen fiziksel temasa geçilmesi bazı kademeleri direkt geçme niyeti gösterir, yangından mal kaçırkıyoruz nihayetinde ama sanırım onun buna pek vakti yok.

kesinlikle katılıyorum bana da pek güven verici gelmedi yaklaşımı

hep aklinda olmak isteyen, hep aklina getirmeye calisir kendisini. senin ona mesaj atmana gerek kalmaz, ne yapiyorsun ? diye. o zaten surekli seninle iletisim halinde kalmaya calisir. sana ne SIKLIKta kendiliginden mesaj atiyor? onun icin bu kadar kolay olma derim. kolay olanin degeri olmaz derler

O senin neyin mi ?
Hiç bişeyin.
O sadece patronun oğlu.
Kendin söylemişsin zaten, sadece gönül eğlendiriyor, nasılsa patronun oğluyum, önüme her gelen kızı tavlarım diyor.

şuan bişeyin değil ama ilerde neyin olur bilemeyiz
kısmet... ama sen kontrolünü kaybetme karsındakini tanımıyosun ....taviz vermemeye çalış

Ben diğer arkadaşlar kadar olumsuz düşünmüyorum biraz tanı bence.Neden patronun oğlu diye iş yerinde çalışan bir kızdan hoşlanamasın ki?Kalıplaştırmaya gerek yok insanları.Ama tedbirini elden bırakma evine çağırırsa filan gitme derim.Ve bi de üstüne düşme biraz egolarını kır bu çocuğun.Alışkın değildir muhtemelen bir kızdan yüz bulamamaya dikkatini daha da çekersin.

kızlar konu ile ilgilnediğiniz için teşekkür ederim çok güzel yorumlar farklı yaklaşımlar varda ne yapabilirim hani demişşiniz ya taviz verme egolarını kır falan birz daha yardımcı olun bana ne olur yanlış yapmak ve basit olmak istemiyorum şimdiye kadar asla yumuşaklık vermedim zaten de

kızlar konu ile ilgilnediğiniz için teşekkür ederim çok güzel yorumlar farklı yaklaşımlar varda ne yapabilirim hani demişşiniz ya taviz verme egolarını kır falan birz daha yardımcı olun bana ne olur yanlış yapmak ve basit olmak istemiyorum şimdiye kadar asla yumuşaklık vermedim zaten de

Telefon numarasini sen almissin, arada ne yapiyorsun diye de mesaj atip ona ilgini belli etmissin. bundan sonra onun sana gelmesini bekle. kendiliginden ilgi gosterme. o sana yaklasmak isterse, o ugrassin, sen dunden raziymis gibi olmasin yani anlayacagin

evet canım öyle yaptım zaten sonra bana niye mesaj atmıyosun falan diyo dün naber tatlım gibi mesajlar falan bende dedim yanlış adrese geldi galiba falan yok sana ve bilerek attım diyo düşünüyorumda vazgeçmeliyim

Benden de tavsiye canımlı cicimli konuşma.En azından onun niyetini anlayana kadar erkekler bu tür şeylere çok dikkat ediyorlar.Ben sevgilime uzun süre canım bile dememiştim ismiyle hitap ediyordum bir gün yanlışlıkla mesaj atarken canım kelimesini de eklemişim hemen dikkat edip bana ilk kez canım dedin çok mutluyum demişti.Buluşmak istiyorsa hemen buluşma planların varmış gibi davran ertelet biraz sen kaçtıkça ilgisini daha çok çekersin.Ve en önemlisi şaşırt yüz yüze geldiğiniz zamanlarda bazen kendiliğinden ona gülümse sonrasında iki üç gün boyunca o nun varlığından bile haberdar değilmiş gibi davran.Kafası karışsın seni bir türlü çözemesin.

Sadece şu anlattıklarına göre seninle vakit geçirmek istiyor veya ciddi dememiz ne kadar doğru olur bilmiyorum.Bence sen aklında ki kuruntuları bırakp akışına bırak herşeyi.
Anı yaşa sadece zaten zamanla kendisini belli eder sen de ona göre davranırsın.
Kendini de fazla kaptırmadan devam etmelisin ayrıca sonradan üzülmemek için temkinli olmak gerek.

Back
X