kızlar merhaba bu yıl büyük bir işletmede çalıştım ve o işletmenin sahibinin oğlu var ilk görişte çok beğendim ama sahibinin oğlu olduğunu bilmiyodum bu çocukla hhiç konuşma yoktu bir ara benim çalıştığım yere geldi kahve içmek istermisin dedi şaşırdım tabi olur dedim (bu fırsatı kaçırır mıyım)
sonra sadece slm laştık sonra bi ara sigara içmeye çağırdı beni sigara içerim bu arada nerden biliyo acaba?sonra tel elimde bende sana mesaj atıyodum dedim şakasına o da numaram var mıki dedi yok dedim bende sonra olsun o zman dedi
sonra mesajlaşmalar falan iş yerinde çaktırmadan elime dokunmalar ben ne yapıyosun aklıma gledin mesaj atayım dedim yazdım geçen gün o da hep aklında olmak isterim dedi vs.ve ben bu çocuğa güvenemiyom sevmiyorum ama hoşlantı var gibi bilemedim ben ne yapsam vakit mi geçiriyo benimle acaba ya yardım edin bana en azından tecrübelisinizdir.birde sartlar eşit değil o çok zengin malum

sonra mesajlaşmalar falan iş yerinde çaktırmadan elime dokunmalar ben ne yapıyosun aklıma gledin mesaj atayım dedim yazdım geçen gün o da hep aklında olmak isterim dedi vs.ve ben bu çocuğa güvenemiyom sevmiyorum ama hoşlantı var gibi bilemedim ben ne yapsam vakit mi geçiriyo benimle acaba ya yardım edin bana en azından tecrübelisinizdir.birde sartlar eşit değil o çok zengin malum