• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O cicili bicili atletlere izin yok !! :(

Sorciere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
33
0
36
İstanbul
Ya arkadaşlar ben annemle alışverişe çıktıgımda şöyle bi bakıyorum kıyafetlere sonra şu süslü püslü atletleri görüyorum bende alıp giymek istiyorum çok hoşuma gidiyor ama iste onu öyle tek giyinemeyecegımı adım gıbı bılıyorum. Pekı o atletlerı nasıl gıyınebılırım bana bı yol gösterin lütfeeeen..

Ya arkadaşlar ben annemle alışverişe çıktıgımda şöyle bi bakıyorum kıyafetlere sonra şu süslü püslü atletleri görüyorum bende alıp giymek istiyorum çok hoşuma gidiyor ama iste onu öyle tek giyinemeyecegımı adım gıbı bılıyorum. Pekı o atletlerı nasıl gıyınebılırım bana bı yol gösterin lütfeeeen..

Keşke yaş sınırı getirilse buraya konu açabilmek için=/
Hey Allahım...

askılı badylerden bahsediyorsan eğer.altına yarım kolllı veya sıfır kollu zıt renk olacak şekilde veya bire bir renk uyumu olacak şekilde giyilebilir.
yada düğmeleri yarıya kadar açık olan bir gömleğin altına giyebilirsin

Atlet dediğin içine giyilir zaten arkadaşım, onu nasıl tek giyicen ki?

Ha bir istisnası var tabii, hani pikniklerde döşü möşü kıllı amcalar atletle takılırlar, o da pek özenilesi bir durum değildir zaar.:37:

Askılı bodyleri diyorsan üstlerine ince bir hırkayla ya da gömlekle, hatta en güzeli kot ceketle giyebilirsin. Kışın da daha kalın hırkalarla uydurursun olur biter.:34:

sikinti tam olarak ne? sifir kol olmasimi yoksa goyuz bolgesimi?

1 kol ise ayni renkde altina ince bir sey giye bilirsin, yada kolarina tul ekletip ( sisirmeli tarzda bir hava vere bilirsin, en azindan sifir kolu havasindan cikmis olur)
2. goyuz icinde, ayni renklerde birsey dikdire bilirsin, havasi bozulur dersende, simdi yakalar cok moda.. yine cicili bicili bir yaka alabilir yada bunu yapdira bilirsin:) hata yakali iri kolyelerde var ve sakincali bolgeyi kapatir.

Son düzenleyen: Moderatör:
üzerine bolero ile giyebilirsin yada icine uyumlu kisa kollu bir badiyle...:23:

Iliski, ask, entrika, nisan atma, eski sevgiliyle barisma olmadi mi bu konular tutulmuyor arkadasim. Sozum meclisten iceri. Bir arkadasin dedigi gibi ic ice giyebilicegin sekilde renkler al. Koyu renk disarida, acik renk iceride. Hem guzel durur hem de yasina uygun olur. Acik renk ve tek giydigin zaman ic camasirin belli olur. Belki rahatsiz olursun.

açık gıymen mı yasak anlamadım kı bende :44:

o cıcılı bıcılı atlet dedığınde nasıl bırşey çok merak ettım, askılı bady gıbı bırşey mı süslü boncuklu pullu felan :44:

eğer açık dıye gıyemıyorsan yarım kollu bırşeyın üstüne gıyersın

komıksın kız bunu mu dert ettın ayrıca bu soruyu bıze sormaya gerek mı var atlet tek basına gıyılmez ustune bır hırka yada bolero gıyersın olur bıter...

Kolların falan sorunsa eğer diğer arkadaşların dediği gibi hırkalarla, gömleklerle gerçekten çok şık olabilirsin. Dekolte sorunun varsa destekli olmayan, fazla iddialı olmayan sütyenler kullanırsın, dekolte sorununu da bir nebze çözmüş olursun. Yani en azından göze batan bir şey olmaz.

askılı badylerden bahsediyorsan eğer.altına yarım kolllı veya sıfır kollu zıt renk olacak şekilde veya bire bir renk uyumu olacak şekilde giyilebilir.
yada düğmeleri yarıya kadar açık olan bir gömleğin altına giyebilirsin

niye direkt giyemiyorki
ben anlamıyorum, hiçte yakıştırmıyorum atletin altına yarım kol veya uzun kol giysiler giyenleri
hiç giymesinler daha iyi o atleti..

ben sadece atlet giyiyorum, bodysiz bolerosuz

mesela böyle

$askili-tshirt-resimleri1-9224.webp

Son düzenleme:
Back
X