• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

o.çocuğu dedi eşim

Edilen küfür çok ağır. Konu sahibi de deli demiş onun ki de hakaret elbet ama bunun karşılığı kesinlikle bu küfür olmamalıydı. Ki boşanmayacaksa bile sert bir tepki vermeli yoksa bu adamın ağzına yapışır ve sürekli kullanır hiç çekinmez. Çiftlerde hep bir çizgi olmasından yanayım eğer yüzgöz olunursa bir daha hiç düzelmez.
Tabiki tepki verecek en ağır şeklde ama tepki diyorum git boşan diyemiyorum yani

Genelde cidden insan çevresinde gördüğünü normalize ediyor normal olmasa bile
Sonra bu birikerek nesillere taşınıyor bu zincirdeki biri daha akıllıysa farklı fikirlere açıksa aydınlanmışsa onun da kafası ezilmeye çalışılıyor

Sonra herkesin çocuğu ebeveyn seçimleri yüzünden saçma insanlara maruz kalmak zorunda bırakılıyor

Çok şükür boşan demeyen birini buldum.. burdakiler hayatında sıfır küfür bellki önüne gelen boşan demş.. zırt pırt korna basanlara şahsen o küfürü ediyorum napym gidip onlarıda öldüreyim o zman ne saçma böyle küfrden öfkeyle söylenen sözlerden evlilik yıkılmaz ne kompleks dolu insanlar var kimsenin evliliği olmasın herkes boşansın :KK70: :KK70:

Siz annenize oros... dedirtebilirsiniz
Ben dedirtmem mesela
Ve evet diyen adamı da parçalarım
Her evlat aynı değil demek ki..

Aileniz tarafindan izin verilmedi sanirim. Bir kısım insan kız çocuklarını ne kadar değersiz görüyor. Aman falancanın kızı nişan atmış demesinler de ne yaşarsa yaşasın onemli degil.

Kendi mesleginiz varsa boşanın bence. Size bunu reva goren ailenizin yanina gitmeyin. Araniza mesafe koyun derim.
Bırakın nişanı ben sevgilimi duydular diye nişanlanmak zorunda kalmıştım öyle bağnaz saçma ailelerimiz var

İyi kötü algısı küfürlw ölçülmez
Siz cidden iflah olmaz bir bilgisizsiniz. Pesss bin kere pesss!

Hukuk diyor ki, kocan sana küfür ederse, aileni aşağılayacak şeyler söylerse boşanma hakkına sahipsin.

Siz de diyorsunuz ki olsun kocamdir, bu onu kötü yapmaz. Anneme orospu da dese sevişmeye devam ederim, nolcak?

Sizin gibilere boşanma hakkı veren atamın kemikleri sızlıyor yazık.

Siz annenize oros... dedirtebilirsiniz
Ben dedirtmem mesela
Ve evet diyen adamı da parçalarım
Her evlat aynı değil demek ki..
Bende onun annesine iade eder basar giderim o evden zatn pişman olması 1 saati almaz eğer aklı başında bir insansa

Bekara karı boşamak kolaydır tatlım haklısın çok çarşıdaki hesapta pazara uymaz kimse sevgiliykenki olduğu gibi evliykende olmuyor. Kadın mutsuzum dememiş kocamdan ilk defa küfür duydum demiş herkesin çocuğu herkese özeldir.. evlililikte saygıda çok önemlidir. Emin ol herkes birbirinin ailesine saygılı olmak zorunda sadece sen evlenmiyorsun bu süreçte ailelerde evleniyor oh ya olaya gel kocam küfretti boşanayım kaynanm bunu dedi boşanayım. Bu benim fikrim kimse kimseyi çekmek zorunda değil evet fakat boşanmaktan önce problemleri çözmeye çalışmak gerek alıp karşısına konuşması gerek yada aile terapisti vs en sonki aşama boşanma olmalı evet hiç bi çocuk mutsuz ailede yaşamak zorunda değil ve o kişiden emin olmadan çocuk yapmakda ayrı bir konu…
Henüz ilk kez yorum yaptığınız birine tatlım diye hitap ederek ikili ilişkilerde ne kadar dengeli olduğunuzu farkettim zaten. :)
Ben eşeğimi sağlam kazığa bağlayayım da kaçarsa elimden geleni yaptım derim. Hesap çarşıya uymazsa da yapabilecek birşeyim yok. Herkesin sınırları olması gerekiyor

Eğer eşinizin saygısızlığı gerçekten sadece bu olayda sıkışıp kalmaktansa atlatabilirsiniz, ana bunu adet edinirse ve annesi profesyonelce devam ederse keşke ilkinde ayrılsaydım dersiniz 😒😕 keske nişanlıyken ayrılsaydık der gibi bir durum olmaz insallah

Ben diyorum işte. Anneme bu küfürü layık gören birini koca diye taşımam yanımda. Herkesin kendi fikri.
Şunu anlayamıyprsunuz birine salak dediginizde salak olmuyor öfke anında söylenmş bazı sözler vardır sonrasnda pişmanlk yaratır belki bidha asla ağzna almaz o lafı bilemeyiz kimse kmseye küfür etti diye öyle olmuyor adam hayatnda hiç küfür etmeyen biriymş zaten

Hukuk diyor ki, kocan sana küfür ederse, aileni aşağılayacak şeyler söylerse boşanma hakkına sahipsin.

Siz de diyorsunuz ki olsun kocamdir, bu onu kötü yapmaz. Anneme orospu da dese sevişmeye devam ederim, nolcak?

3 kere boş ol demeden ayrılık kararını geçerli saymıyorlardır emin olun.

Hangi dünya orası söyleyin oraya gidelim yada hangi yalı da büyümek gerek bırakın biraz gerçekçi olun Allah aşkına neyse

Mesela benim dünyam. Eşimle birbirimize salak bile demedik 10 yıldır birlikteyiz. Bırakın küfrü buna benzer şeyler de çıkamaz ağzımızdan.
Sevgi hiçbirşeyi düzeltmez ama saygı her şeyden önce de kendine saygı ayakta tutar insanı.
Evlilik de öyle çok kutsal bir şey değil katlanılması sürdürülmesi gereken bir çile değil ama madem siz öyle düşünüyorsunuz öyle yapın. Bunu da öyle bir dünya yok diye normalleştirmeyin ama o sizin küçük dünyanız çünkü ;)

Hangi dünya orası söyleyin oraya gidelim yada hangi yalı da büyümek gerek bırakın biraz gerçekçi olun Allah aşkına neyse

Size üzüldüm
3 yıllık evliyim. Toplamda 7 yıldır beraberiz
Bir kez bile bırakın küfrü hakaret veya incitici söz bile söylemedik birbirimize.
Herkesin kocası annesine or... demiyor yani ;)

3 kere boş ol demeden ayrılık kararını geçerli saymıyorlardır emin olun.
Bu dusuncelerle sosyal hayatta nasil var olunabiliyor? Ben anlayamıyorum hiç. Biri yanimda boyle konussa bir daha asla ahbaplil etmem. Hiç mi kimse uyarmıyor? Uyaran yoksa da ayni kafa yapisina sahip bu kadar insan nasil denk geliyor?

Kv günlük iki öğün arıyor eşimi bu da diğerleri gibi kestirip atmıyor evde tekim sıkılıyorum acıtıyor kendini.Eşimi çağırıyor günlük gidiyor şunu gözlemledim ama aramadığı gün eşim gitmiyor 32 yaşında adam çıkamıyor bu baskıdan

O zaman siz daha fazla acıtacaksınız kendinizi. Gitmeyeceksiniz eşinizle. Mesela kötüyüm falan demişsiniz. Daha fazla acındıracaksınız kendinizi, iki büklüm olacksınız, gerekirse sahte ağlayıp "canım çok acıyor, bebeğimize ya bi şey olursa, ben hiç iyi değilim, sadece yatmak istiyorum" falan diye duygu sömürüsü yapacaksınız. Israr edeceksiniz ben gidemem bu halde diye ama isyan ederek değil, tatlı tatlı acındıracaksınız kendinizi. Gitsin ana oğul takılsınlar. İsyan ederek yaptığınızda erkekler analarına karşı korumacı oluyor. Ama mutsuz, üzgün davrandığınızda sizi koruyabilir.

Üstüne gitmeyin, hep gebeliğinizi kullanın. Midem çok bulanıyor, ay çok halsizim bayılacağım galiba falan diyin. Dinlen, bekleriz demişler ya. Tamam biraz kestiriyim falan deyip saatlerce uyuyun. Uyandırırlarsa hemen yine rol :D ay her yerim ağrıyor gibi... Bi de öyle deneyin... Bebek doğacak yanınıza gelirse yine duygu sömürüsü, çok yoruluyorum hayatım diye ağlayın, bebeğimize bakamıyorum.... Annesiyle yarışın acındırmada :D siz kazanırsınız belki:)

Yok herkes prenses burda hayatlarında hiç küfr duymamşlar baksanız anne evlerinde kimblr ne olaylar yaşanmıştır ama buraya gelince boşan boşa yolla yallah bırak :KK70: ne kolay geliyo herşey tek başna 1 kadın çalışsa kira verse neyle geçinecek çocğuna kim bakacak bin tane şey var devamnda onu düşünrn yok hemen boşa hey yavrm hey

Kendi adima konusayim, şahsıma orospu çocuğu denmesini sindirmeyip boşanıyorsam prenses sendromuna kapıldığım için değil, hayatta bir duruşum karakterim olduğu içindir.

Kursağıma kocadan gelecek iki lokma fazla girecek diye onursuzca yaşayamam. Gerekirse zorluk çekerim yine de mücadale ederim.

Siz sindirebiliyorsanız ne mutlu. :) Ama anladığım kadarıyla ayrısınız ve sebebin anneye orospu denmesinden bile ağır birşey olmasına ayriyeten üzüldüm..

Kaynanam yüzünden ben evliliğimi bitirecem hamile halimle oldu yani bunun kendine değer vermekle alakası yok evliliği ayakta tutmayı becerememek oluyo binlercesini yaşıyoruz bahsettğinz gibi olsa türkiyede evli çift kalmaz:)
Kaynana yüzünden küfür ediyorsa saygısızlıktır, kaynana değildir ana sebep, ve hayat küfür edilerek ezilecek biriyle yaşanacak kadar basit değildir bence, size saygısı olmayan biriyle çocuk nasıl büyüteceksiniz?

Yani zaten kocamdır döver diyenlerin sonu vah ki ne vah, böylelere medeniyet çok fazla gerçekten gereksiz detaylar düşünülmüş ya …

Back
X