o çok masum,suçlu biziz

suada 84

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
233
332
103
41
merhaba kk
3 çocuğuma hamileyim, test yaptım net olmasada çizgi var.
10 yaşında ve 13 aylık erkek çoçuklarım var
planlı bir hamilelik değil bu ama olmamasını sağlayabilirdik.
akşam eşimle olasılık olarak paylaştım ve aldığım tepkiyle büyük hayal kırıklığı yaşadım,doktara git çaresini bul diyor.
bende asla böyle bişeyi kabul etmem dedim,küçük oğlumu göstererek onun olabileeceğini söyledim ama onun planlı olduğunu bir tutmamam gerektiğini söyledi
hç kimseyle paylaşamadım lütfen bana yol gösterin.

Son düzenleme:
merhaba kk
3 çocuğuma hamileyim, test yaptım net olmasada çizgi var.
10 ve 13 aylık erkek çoçuklarım var
planlı bir hamilelik değil bu ama olmamasını sağlayabilirdik.
akşam eşimle olasılık olarak paylaştım ve aldığım tepkiyle büyük hayal kırıklığı yaşadım,doktara git çaresini bul diyor.
bende asla böyle bişeyi kabul etmem dedim,küçük oğlumu göstererek onun olabileeceğini söyledim ama onun planlı olduğunu bir tutmamam gerektiğini söyledi
hç kimseyle paylaşamadım lütfen bana yol gösterin.

10 yaş ve 13 aylık demi çocuklarınız..

10 yaşında oğlum yanlış yazmşım
gözlerindeki öfkeyi hatırladıkça dahada üzülüyorum bundan mahrum kalan onca insan varken

Yani caresi aldırmak olmamalı inşallah bunu düşünmemişsinizdir .ikinzde de hata var niyetim sizi yargilmak degil ama ikinzden birj mutlaka korunmalıydı o bi can ya bi muzice allah ıslah etsin

sen istiyorsan yaparim diyorsan durumunuz el veriyorsa sakin aldirma.

Aldirma sakin yazik ona . Isteyipde olmayan o kadar kisi varki, kiyilirmi ona hem 13 aylik cocugunuz cokta kucuk degil. 2 yas olcak nerdeyse aralarinda.
kesinlikle aldırmam
kafasına yorganı çekmiş yatarken başına dikilip o varsa ben varım bunu kafana yerleştir ve ona göre davran dedim tabi cevap yok

Back
X