o çok methedilen akay hastanesi doktoru

gingerr

Guru
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
444
7
318
- Yurtdışı
arkadaşlar olamaz böyle bir şey.o çok methedilen tolga bey, beni bugün şok etti. arkadaşlar yarın randevum var , 22 ocakta doğumum var. beni biraz önce arayıp dediler ki tolga beyin çok ameliyatı varmış ,randevularımı iptal edin demiş, sekreteri de beni aradı randevunuzu ancak şubata verebiliriz diye. ben ta 12 saatlik yoldan geldim dün randevum için. 22 ocakta doğum var ve onlar şubata randevu verebiliriz diyolar.bu kadar lakayıtlık olur mu? ben yazın geldiğimde ilk onun sekreteriyle görüştüğümde bana dediki ankaraya gelmeden doğumdan 1 ay önce randevu alın dedi. bir sorun olmaz demi dedik, bize yok dediler. ben de dediklerini yapıp 1,5 ay önce randevu aldım ve dün geldim. doğuma 3 hafta kalmış şunların yaptıklarına bak. çok sinirliyim şu an ve ağlıyorum. bu nasıl bir doktorluk? sen nasıl son dakikada haber verdirirsin? etik mi bu ? resmen ortada kaldım. benim sorunum mu çok ameliyatı olması? ona göre ayarlasalardı o zaman .o kadar araştırdım forumda hep onun adını yazmışlar en iyi doktor diye. ben de onu seçtim. bana telefonda şu şu doktorda iyi ona randevu verelim diyorlar. ben sanki bilmiyormuydum onlardan randevu almayı? rezil bir durum başka birşey değil. bana akıl verin ne yapmalıyım? başka hastane mi seçeyim yoksa gül hanım varmış ondan mı randevu alayım son dakikada?

Son düzenleme:
Bu doktor hangi hastanedeki ?
Hangi şehirde ?
Bence o hastanedeki başka doktoradaki gitmeyin.Başka bir hastaneye görünün.

sonuçta özel hastane başka bi yeri de tercih edebilirsin.madem böle bişe yaptılar diğer doktorda da aynısı olmayacağını garanti edebilirler mi? ayrıca demek ki sana tavsiye ettikleri diğe doktor o kadar yoğun değil yani ona talep yok????
hrs hastanesine gidebilirsin. güven hastanesi de iyi. işin zor allah yardımcın olsun.

ben de hamileliğimin başında akaya gittim sadece 2 defa.gül hanıma gitmiştim.3. olmadı:)
memnun kalmadım.tuhaf geldi doktor bize.
sonra akrapole gittik.önce bülent beyden randevu almaya çalıştık.ama çok yoğun randevu veremediler.
zaten ben de yoğun doktor istemiyordum.doktorumun kafası rahat olsun beni görünce hatırlasın, sorularıma sıkılmadan rahat rahat zaman sıkıntısı olmadan cevap verebilsin istedim.
orda ışın hanıma şans eseri gittik.istediğimden de fazlasıyla karşılaştım.çok memnunum, hastane de güzel tavsiye ederim.

kadın doğum uzmanı ayrıca davn sendorumlu hamilileklerde uzanlaşmış kemal göl die bi doktor var, medicana hastanesi ile çalıyo,gazi osman paşada yazanesi var ayrıca her hastası ile oldukça ilgili bir doktor onunla bir görüş istersen canım, durumunda bahset yardımcı olur gibi hissediyorum benim bebeğim yok ama hamile kalınca ona gitmeyi düşünüyorum ailemdeki bir çok bayanı o doğurttu...herkes çok met ediyo...yinede sen bilirsin tabi bir tavsiye sadece

merhabalar bende ilk başlarda tolga beye gitmek için çok uğraş verdim sonrada vazgeçtim iyikide vazgeçmişim. şimdi akropol nurten hanıma gidiyorum ve çok memnunum sizede tavsiye ederim.

Kızkardeşim akayda doğum yaptı. çoook ilgisizdi bütün hemşire ve doktorlar. hiç memnun kalmadı. ben de hamileyim şu an ve akropolde nurten hanıma gidiyorum. ilgili bir doktor. akropolde doğum yapan insanlardan hep olumlu yorumlar aldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…