mrb arkadaşlar ben 16 aylık evliyim ve bu zamna kadar vajinusmus sorunuyla uğraşan biriyim eşimle severek evlendik ve çok mutluyduk ama son 5 aydır bana karşı ilgisizliği akşamları geç eve gelmesiyle başladı şüphelerim hergün rüyalarıma giriyodu beni aldattığı ama benim ona söylediğim bi laf vardı kendimden çok sana güveniyorum ve hiçbir zamn da ihtimal vermedim böle bişeye ama yakınlarımdan duydum ve eşim 40 yaşındaki bir kadınla birlikte oluyormus ve en yakın arkadaşıma artık beni sevmedini onun için çıldırdını ve onla birlikte olmak istedini söylemiş ama o gerçek bir dost ona karsılık vermemiş eşim çevrem tarafından çok ağırbaşlı ve dürüst biri olarak bilinirken ve ben ona güvenirken ne kadarda iğrenç biriymiş meğer şimdi ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ona baktıkça midem bulanıyor ama onu hala seviyorum yardım edin ne yapmalıyım ben seni bırakmam diye ağladı seni çok seviyorum diyor ve dün onunla birlikte oldum vajinusmusu yendim inanabiliyomusunuz illaha bi darbe alıp sonra o psikolojiyle kendimi suçlu hissedip ona bırakıp olması mı gerekiyormus napcamı inanın bilmiyorum ..