O da ne yoksa çizgiler mi

Hepimizin genellikle gözden kaçırdığı ama dermatologların her zaman önerdiği şeyi tavsiye edeyim ben de: yaz kış demeden güneş kremi kullanın, hatta sıklıkla pencere önünde oturuyorsanız kapalı yerlerde de güneş kreminizi ihmal etmeyin, güneşin yaşlandırıcı etkisini göz ardı etmeyin, diğer önereceğim birşey de odaklanırken, birşey okurken düşünürken, yüz kaslarınızı farkında olmadan kasan biriyseniz yüz kaslarınızı gevşetmeye çalışın, kendinize sık sık hatırlatın.

Bende o çizgi ergenlikten beri var. 31 yaşındayım. Mimikler ile alakalı biraz. Biraz da engellemek için güneş gözlüğü gerek ve ben hiç kullanamıyorum. Güneşe çıkınca ağzım burnum burus burus oluyor gözlerimi kısıcam diye. Kuru cilt için nemlendirmen yeterli. Öğrendiğime göre en iyisi iyi bir güneş kremini yaz kış kullanmakmış. Hem leke hem kırışıklığa iyi gelirmiş.
Teşekkür ederim

Hepimizin genellikle gözden kaçırdığı ama dermatologların her zaman önerdiği şeyi tavsiye edeyim ben de: yaz kış demeden güneş kremi kullanın, hatta sıklıkla pencere önünde oturuyorsanız kapalı yerlerde de güneş kreminizi ihmal etmeyin, güneşin yaşlandırıcı etkisini göz ardı etmeyin, diğer önereceğim birşey de odaklanırken, birşey okurken düşünürken, yüz kaslarınızı farkında olmadan kasan biriyseniz yüz kaslarınızı gevşetmeye çalışın, kendinize sık sık hatırlatın.
Odaklanırken,dışarıda güneş varken yüz kaslarımı çok kasıyorum haklısınjz, güneş kremini de ihmal etmicem bundan sonra teşekkürler

Yeterince nemlendirmelisin hem yüzünü hem göz çevreni. Kullanacağın ürünler bütçenle çok ilgili.
Ama kuru ciltlerin daha hızlı kırıştığı bir gerçek.
Baktın önüne geçemiyorsun kırışmanın, botox yolu görünür o zaman.
Çok dert etme.
Daha yaş 21diye telaşlandım:)

21 yaşındayım. Tanıştığım kişiler de 17 18 gibisin der. Fakat dün yüzümü incelerken 2 tane çizgi farkettim alnımda. Korktum çünkü daha gencim. Bakımı ihmal ettiğimi düşündüğümden sizin fikrinizi almak istiyorum. Cildim kuru karma diyebilirim. Nemlendirici maske aldım geçen gün mango özlü. Bit de akşamları arko kremle yüzümü nemlendiriyorum ama başka ne yapabilirim? Göz çevremde de koyu halkalar var. Kivi koyuyorum haftada 1. Başka ne yapabilirim. Nemlendirici olarak ve bakım önerileriniz neler?
Bir temizleme jeli bir nemlendirici ve erkenden yaşlanmak istemiyorsan mutlaka yaz kış +50 güneş koruyucu arkoyu sürme market ürünleri kullanma medical kozmetik ürünler öneririm cnm

Önerileriniz neler? Temizleme jeli nemlendirme için
Cnm öncelikle argo kullandığın için muhtemelen cikdinin ph dengesi bozulmuştur pullanma var mı?çünki arko çok yağlı bir krem sebamed normal ciltler için olan temizleme jelini ve su bazlı bir nemlendirici kullanabilirsin birde güneş koruyucu çok yağlı olmasın losyon şeklinde olsun görmeden bu kadar yorum yapabilirim cnm ve bol su iç

Cnm öncelikle argo kullandığın için muhtemelen cikdinin ph dengesi bozulmuştur pullanma var mı?çünki arko çok yağlı bir krem sebamed normal ciltler için olan temizleme jelini ve su bazlı bir nemlendirici kullanabilirsin birde güneş koruyucu çok yağlı olmasın losyon şeklinde olsun görmeden bu kadar yorum yapabilirim cnm ve bol su iç
Ya bazen yanak ve burun bölgemde pullanma oluyor, bir önceki konumda yüzümü atmıştım, çok belli mi bilmiyorum ama..çok teşekkür ederim önerileriniz için

Ya bazen yanak ve burun bölgemde pullanma oluyor, bir önceki konumda yüzümü atmıştım, çok belli mi bilmiyorum ama..çok teşekkür ederim önerileriniz için
Cnm bu yazdıklarımı kullanırsan büyük ihtimal düzelme olur güneşten koru yüzünü gözlük tak koruyucu sür erken yaşta kırışıkların sebebi güneştir genelde

Kız o yaşta kırışık olmaz sen çok mu suratsızsın ki yüzünü germekten iz yapmış olabilir mi:KK48:
Bide annem her bulduğun b.ku yüzüne süre süre ne hale getirdin der siyah noktalardan bahşediyor bence hiç bişey sürme :KK70:

Kız o yaşta kırışık olmaz sen çok mu suratsızsın ki yüzünü germekten iz yapmış olabilir mi:KK48:
Bide annem her bulduğun b.ku yüzüne süre süre ne hale getirdin der siyah noktalardan bahşediyor bence hiç bişey sürme :KK70:
haha :D suratsız da değilim aslında ama billmiyorum ki..
annem de aynı öyle der :)

Back
X