- 24 Aralık 2014
- 5.320
- 7.121
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Yoktur bence. İstemediğin için ekstra evham yapıyorsunReglim yaklaşık 5 gün gecikti çok düzenli adet olan biriyim saati saatine diyebilirim hayatımda adetim sadece bir kere gecikmişti gebeliklerim dışında 26 aylık bir kızım var ve 26 aydır prezervatifle ve tamamen ona guvenmedigim icin geri çekilme ile korunma oluyor her şeye dikkat ediyoruz zamanlamasına son dakikada takmıyoruz yani ihtimal çok ama cok düşük her seferinde kontrol ederiz.Bu sabaha kadar ihtimal vermiyordum taa ki sabah servise bindigimde servisin kokusundan midem bulanıp çıkarana kadar.Cıkışta ilk işim eczaneye ugramak olacak..Astım ve alerjik rinit ilacı kullanıyorum astim ilaci kortizonlu olası bir hamilelikte ne olur bilmiyorum ilaclar zarar verir mi hamilelik varsa devam edilebilir mi hamileliklerimde kan sulandırıci iğne kullanmak zorundayım isin bir de o kısmı var ki zaten gebelik düşünmüyorduk en azından 4 5 yıl daha.. işe yeni döndüm umarim yoktur kafamdaki kurt beynimi yiyecek..Yoktur değil mi ya ? Hep dalga gecerdim korunduğu halde nasil hamile kalîr bir insan diye
Insallah öyledir ya bir de iliski yumurtlama döneminde olmadi zaten öncesindeydi sonra da hastalik cocugun hastaligi vs derken bayadır olmadı ama kafamda kuruyorumYoktur bence. İstemediğin için ekstra evham yapıyorsun
Aynen sadece geri cekilme olsa hamile kalmis olmam normal derdim sadece onu kullanan her ihtimali goze almistir zaten prezervatifle hic sorun yasamamistim simdiye kadar eğer hamileysem de mucize olur herhaldeBilemedim, hiçbir yöntem %100 korumuyor, geri çekilme de korunma değil zaten. Oladabilir açıkçası. İnşallah gönlünüzden geçen olsun. Bilemeyiz yine de belki başka bir sey vardır
O kadar korunmayla hamile kaldıysan doğur bence. Seçilmiş çocuk felandır:)Insallah öyledir ya bir de iliski yumurtlama döneminde olmadi zaten öncesindeydi sonra da hastalik cocugun hastaligi vs derken bayadır olmadı ama kafamda kuruyorum
Yok canım benim 40 gün oldu korunmadığım halde gebelik testlerim negatif mevsimsel olabilir dediReglim yaklaşık 5 gün gecikti çok düzenli adet olan biriyim saati saatine diyebilirim hayatımda adetim sadece bir kere gecikmişti gebeliklerim dışında 26 aylık bir kızım var ve 26 aydır prezervatifle ve tamamen ona guvenmedigim icin geri çekilme ile korunma oluyor her şeye dikkat ediyoruz zamanlamasına son dakikada takmıyoruz yani ihtimal çok ama cok düşük her seferinde kontrol ederiz.Bu sabaha kadar ihtimal vermiyordum taa ki sabah servise bindigimde servisin kokusundan midem bulanıp çıkarana kadar.Cıkışta ilk işim eczaneye ugramak olacak..Astım ve alerjik rinit ilacı kullanıyorum astim ilaci kortizonlu olası bir hamilelikte ne olur bilmiyorum ilaclar zarar verir mi hamilelik varsa devam edilebilir mi hamileliklerimde kan sulandırıci iğne kullanmak zorundayım isin bir de o kısmı var ki zaten gebelik düşünmüyorduk en azından 4 5 yıl daha.. işe yeni döndüm umarim yoktur kafamdaki kurt beynimi yiyecek..Yoktur değil mi ya ? Hep dalga gecerdim korunduğu halde nasil hamile kalîr bir insan diye
Ahahah geleceğin cumhurbaşkanı falandır belkiO kadar korunmayla hamile kaldıysan doğur bence. Seçilmiş çocuk felandır:)
Insallah benimki de öyledirYok canım benim 40 gün oldu korunmadığım halde gebelik testlerim negatif mevsimsel olabilir dedi
Is cıkısı ilk isim test almak olacak insallah negatifi görürüm maddi manevi asla hazır degilim cok baska planlarımız varGecikmissiniz zaten bir test yapın iciniz rahatlasın.Hayırlısı olsun.
Allah gonlunuze gore versinIs cıkısı ilk isim test almak olacak insallah negatifi görürüm maddi manevi asla hazır degilim cok baska planlarımız var
Insallah el öpülecek bir bebe yokturHer yumurtalama haftasını mukemmel bir titizlikle değerledirmemize rağmen 1,5 sene sonra aşılama fiyatları alırken hamile olduğumu öğrendim. Sizin çocuk prezervatif + geri çekilmeye rağmen olmuşsa benimkini getirip elini öptürücem
Allah isteyen herkese versin, umarım sizin için de en hayırlısı neyse o olurInsallah el öpülecek bir bebe yokturbana korundugu halde hamile kalanlar cok komik gelirdi inanmazdım normalde hamilelik icin belli sartlarn olusmasi gerekiyor nasil denk gelmis diye Allaha göre zorlugu yokmus demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?