Hamile olabilir miyim?

Bu şekildeydi testim, böyle bir tereddüte düşeceğimi bilseydim birkaç tane alırdım
Burada bariz belirgin bir çizgi var. Hiç canını sıkma rabbim ol der olur. Hakkımızda hayırlısı olsun. Bence net olmak adına yarın kan verirsen daha iyi olur.

Daha öncesinde bir korunma durumu olmuş muydu? En başından beri mi korunmadan istiyorsunuz? Ben nasıl oldu şaşkınım gerçekten hala tam anlamıyla ihtimalde vermiyorum. Aynı zamanda eşimde ben de sigara kullanıyoruz, negatif durumlarda söz konusu aslında gebelik için
Bir yıl koruma oldu ama doğal yolla oldu korumamız sonra istetik bebiş prolaktin tiriot cıktı gebeliğe engelmiş yne tabi Rabbim nasip eder inşallah sigara kullanan çok arkadaşım var karı koca aşırı tüketiyorlar hamile kaldı eğer bu dünyada yiyecek ekmegi rızgı varsa rabbim veriyor inşallah banada nasip eder rabbim cok istiyoruz

Bir yıl koruma oldu ama doğal yolla oldu korumamız sonra istetik bebiş prolaktin tiriot cıktı gebeliğe engelmiş yne tabi Rabbim nasip eder inşallah sigara kullanan çok arkadaşım var karı koca aşırı tüketiyorlar hamile kaldı eğer bu dünyada yiyecek ekmegi rızgı varsa rabbim veriyor inşallah banada nasip eder rabbim cok istiyoruz
Doğru tedavi ve yollar ile kucağınıza tez zamanda alabileceğinizi düşünüyorum. Polikistik over’a rağmen çocuk sahibi olan birçok arkadaşım var benimde. İnsanoğlu işte, ben de sabahı sabah edicem galiba var mı yok mu diye.

Doğru tedavi ve yollar ile kucağınıza tez zamanda alabileceğinizi düşünüyorum. Polikistik over’a rağmen çocuk sahibi olan birçok arkadaşım var benimde. İnsanoğlu işte, ben de sabahı sabah edicem galiba var mı yok mu diye.
Herşey Rabbime kalmış bu dünyada günü varsa veriyor inşallah bizede nasip eder çok dua ediyorum çocuğumun olması için

Yoo üzülmeyeceğim ama çok sürpriz olmuş olacak. İlk davetsiz misafirimiz olacak kendisi :) Şimdide moda girer gibi oldum ama eşime söylememek için direniyorum, o henüz gecikmenin farkında değil :))
Siz en iyisi bi kan tahlili verın hayırlısı olsun insallah

Merhaba Hanımlar,
Temmuz ayında evlendim. Ben 26 yaşındayım, kocamda 31. Eşimi korunmaya bir türlü ikna edemiyorum. İlaç kullanmamı hormonlarıma zarar verebileceği ihtimaline karşı asla kabul etmedi. Bilimsel makalelerden defalarca ilacın kısırlığa yol açmadığını da okumamıza rağmen. Tahmin edebileceğiniz üzere birçok erkek gibi kendisi korunmaya asla yanaşmıyor zaten. 2.5 aydır geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk ya da korunduğumuzu sanıyorduk :KK43: Evlenmeden öncede, geçtiğimiz yaklaşık 2 ayda adetim hep düzenliydi. Bugün adet gecikmemin 6.günü. Ona söylemedim ama test yaptım, belli belirsiz bir ikinci
çizgi var gibi. Ama hep geri çekildi. Mümkün olabilir mi kafamda deli sorular. Kesinlikle 2 sene düşünmüyordum bebek. Tavsiyelerinizi rica ediyorum
Bende 1 sene çocuk asla istemiyorum diyip korunduk. Sonra iistedik 2 yıldır da olmuyor meğer eşimin sperm sorunu varmış şuan 2. Tüp bebek tedavisindeyiz . Ne kadar isterdim kendiliğinden hamile kalabilmeyi bu büyük bir lütuf bence sukretmelisin hakkında hayırlısı olsun şimdiden 🙏💋

Bende 1 sene çocuk asla istemiyorum diyip korunduk. Sonra iistedik 2 yıldır da olmuyor meğer eşimin sperm sorunu varmış şuan 2. Tüp bebek tedavisindeyiz . Ne kadar isterdim kendiliğinden hamile kalabilmeyi bu büyük bir lütuf bence sukretmelisin hakkında hayırlısı olsun şimdiden 🙏💋
Bu süreçte yalnızca bebeklerimin sağlıklı olması ve isteyen tüm annelere canlarını nasip etsin diye dua edicem Allah’a 🙏🏻 Tez zamanda inşallah ❤️

İkizmi 😍😍😍 bunu yeni görüyorum senin adına çok sevindimmmm
Yaa evet, kesenin biri kaybolabilir dedi doktorumuz. 8. haftada kesinleşir kalp atışlarıyla ama şu an çoğul gebelikmiş. Şok içerisindeyim :) eşimin babasının kardeşleri ikiz. Benim tarafımda hiç yok. Hiç mi hiç beklemiyordum gerçekten. 2 hafta sonra kalp atışları alınabilirmiş tam. Ailelerede henüz söylemiyoruz :)

Bu süreçte yalnızca bebeklerimin sağlıklı olması ve isteyen tüm annelere canlarını nasip etsin diye dua edicem Allah’a 🙏🏻 Tez zamanda inşallah

Yaa evet, kesenin biri kaybolabilir dedi doktorumuz. 8. haftada kesinleşir kalp atışlarıyla ama şu an çoğul gebelikmiş. Şok içerisindeyim :) eşimin babasının kardeşleri ikiz. Benim tarafımda hiç yok. Hiç mi hiç beklemiyordum gerçekten. 2 hafta sonra kalp atışları alınabilirmiş tam. Ailelerede henüz söylemiyoruz :)
O zaman maşallah Allah nazarlardan saklasın diyelim 😍 sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı başıma inşallah en çok istediğim şey ikiz bebislerrr

Ailede yoksa tüp bebek mi deneseniz o zaman :)
Ailede var ikiz ama bizim kendiliğinden olmuyo tüp bebek tedavisi görüyoruz zaten şuan transfer aşamasında 2 embriyo transfer edilmesini isticem zaten eğer doktorda uygun görürse 😍 belki bende buraya ikizlere hamileyim yardimmmm diye başlık açarım 😂😂

Back
X