- 24 Aralık 2014
- 5.320
- 7.121
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
Reglim yaklaşık 5 gün gecikti çok düzenli adet olan biriyim saati saatine diyebilirim hayatımda adetim sadece bir kere gecikmişti gebeliklerim dışında 26 aylık bir kızım var ve 26 aydır prezervatifle ve tamamen ona guvenmedigim icin geri çekilme ile korunma oluyor her şeye dikkat ediyoruz zamanlamasına son dakikada takmıyoruz yani ihtimal çok ama cok düşük her seferinde kontrol ederiz.Bu sabaha kadar ihtimal vermiyordum taa ki sabah servise bindigimde servisin kokusundan midem bulanıp çıkarana kadar.Cıkışta ilk işim eczaneye ugramak olacak..Astım ve alerjik rinit ilacı kullanıyorum astim ilaci kortizonlu olası bir hamilelikte ne olur bilmiyorum ilaclar zarar verir mi hamilelik varsa devam edilebilir mi hamileliklerimde kan sulandırıci iğne kullanmak zorundayım isin bir de o kısmı var ki zaten gebelik düşünmüyorduk en azından 4 5 yıl daha.. işe yeni döndüm umarim yoktur kafamdaki kurt beynimi yiyecek..Yoktur değil mi ya ? Hep dalga gecerdim korunduğu halde nasil hamile kalîr bir insan diye