- 12 Mart 2018
- 160
- 43
- 13
- 35
- Konu Sahibi caresizcicek4
-
Egoysa ego bana bunu yapacak kapasitede değildi.başlık adınızı kendinize günde üç defa tekrarlarsanız, böyle bir meseleyle ilgili intikam almak gibi boş işlerle uğraşmazsınız. önce kendi egoistliğinizden kurtulun.
Komik cevabınız için teşekkürler"Denginiz olmayan..."
O kişiyi arayıp soruyu ona sorun. Zira kendisi yıkmasa da epey zedelemiş.
madem dengin değil neden yüz veriyorsun? denginmiş demek ki. kuyruk acısı inanılmaz itici bir şeydir. allah akıl fikir versin.Egoysa ego bana bunu yapacak kapasitede değildi.
Ne demek, her zaman.Komik cevabınız için teşekkürler
Egoysa ego bana bunu yapacak kapasitede değildi.
O kısmı ilk etapta anlamadığımdan olmasın ?..madem dengin değil neden yüz veriyorsun? denginmiş demek ki. kuyruk acısı inanılmaz itici bir şeydir. allah akıl fikir versin.
Evet öyle oldu,saçmalık oldu tam anlamıyla.Bu yüzden onun bana karşı yaptığı hareketi çok çirkin buldum.Bana böyle davranmaması gerektiğini yüzüne vurmak istediğim.Ama onu önemsemişsiniz ve hala önemsiyorsunuz. Boşverin, saçmaladım gereksiz oldu deyip geçin. Bu saatten sonra onun ne düşündüğü de önemli olmamalı. İnanın ileride bu yaşadıklarınıza güleceksiniz.
Onu tanıyamamış olmamdan kaynaklı buValla burda bir ego varsa o sizin egonuz !!! Ona benim gibi biriyle asla olamayacağını göstermeliyim nedir yahu
Hemen düşman gibi davranmanız nedir anlayamadım,ben tanımadığım için o cümleyi kullandım dedimEgo arıyorsan git bir aynaya bak kardeşim. Zira buradan bakınca burnu kaf dağında olan sensin.
dengi değilmişmişde, benim gibi biriyle asla olamazmışmışda pehhhh... Pardonda kimsin sen? Nerelerin piremmmsesisin???
Ben sana aslında olan şeyi anlatayım; o adam burnu ve bilimum organları havada olan bir kıza dersini vermiş! Kızın narin bünyeside bunu kaldırmamış... Olan biten bu.
Ohhh eline sağlık o adamın
Bizim de bir ders borcumuz olsun mühim değilEgo arıyorsan git bir aynaya bak kardeşim. Zira buradan bakınca burnu kaf dağında olan sensin.
dengi değilmişmişde, benim gibi biriyle asla olamazmışmışda pehhhh... Pardonda kimsin sen? Nerelerin piremmmsesisin???
Ben sana aslında olan şeyi anlatayım; o adam burnu ve bilimum organları havada olan bir kıza dersini vermiş! Kızın narin bünyeside bunu kaldırmamış... Olan biten bu.
Ohhh eline sağlık o adamın
Bunu gormuski uzaklasmis kendinizi yuceltip karsinizdakini ne kadar kucumseyip yermissiniz ustunluk karekterdedir bence buda maddiyata vs egitime yada nerden geldigine bakmaz varsa hatasi adamin yazaydin bizde bhrda ona gore taslardik ama hep kucumsenmis adambenim gibi biriyle asla olamayacağını göstermem lazımd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?