- 23 Mayıs 2009
- 14.499
- 15.934
- 823
- Konu Sahibi aylakmadame
düşük bi ihtimal ama olabiliyoBilgim yok ama imkansız birşey değil dimi ilk gece hamile kalma durumu merak ettim çok denk geldim tepkilere.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düşük bi ihtimal ama olabiliyoBilgim yok ama imkansız birşey değil dimi ilk gece hamile kalma durumu merak ettim çok denk geldim tepkilere.
Bilgim yok ama imkansız birşey değil dimi ilk gece hamile kalma durumu merak ettim çok denk geldim tepkilere.
Değil. Hatta şöyle diyelim ilk gece veya ilk hafta gebe kaldın. Ama gebeliğin ilk haftası son adet tarihin oluyor ine de(atıyorum düğünden 2 hafta önce). İşte ben 50 yaşında 3 çocuk annesi kadına bunu an-la-ta-mı-yo-rum![]()
Canım sence abartı değilmi bu olay hiç gereksiz bir davranış olur bence mecbur değil ki buna.Birlikte doktora gitseniz içi rahat etse olmazmı.
Canım sence abartı değilmi bu olay hiç gereksiz bir davranış olur bence mecbur değil ki buna.
Elbette bak bu son dörtlüğüne hayran oldum inan birde işin şu tarafından bakarmısınız olaya ya bunu bir Kayın Valide yapsa ?Tabi ki değil canım ama işte anne olarak içi rahat etsin istedim yani bir öneri ve birde kendiside artık rahat rahat hamileliğini yaşayabilsin belli ki o da etkileniyor ..Annesi susarsa herkes susar
.Kesinlikle şu da var ki kimseye de açıklama yapmak zorunda değil .
Elbette bak bu son dörtlüğüne hayran oldum inan birde işin şu tarafından bakarmısınız olaya ya bunu bir Kayın Valide yapsa ?
anlatma zaten nikahlı kocam hesap mı verecem beni neyle itham ettiğinin farkında mısın doğurduğun kıza bu kadar mı güvenmiyorsun deyip sağlam bir tepki veremediniz mi Allah aşkına.Değil. Hatta şöyle diyelim ilk gece veya ilk hafta gebe kaldın. Ama gebeliğin ilk haftası son adet tarihin oluyor ine de(atıyorum düğünden 2 hafta önce). İşte ben 50 yaşında 3 çocuk annesi kadına bunu an-la-ta-mı-yo-rum![]()
Yani bak gördük değilmi empati şart demekki :))Herhalde topluca kadını taşa tutardık :)
Yani bak gördük değilmi empati şart demekki :))
Bu durum tamamen konu sahibesi arkadaşın insiyarifine kalmış yaşadıkları veya yaşayacak oldukları kendi yapacağı düzgün hareketlerle tatlıya bağlanır kanımca n dersiniz :)
Kesinlikle katılyorum ve destekliyorum elimizden gelen bişey varsa bize özelden de mesaj yazabilir :)Kesinlikle öyle :) ama şu da bir gerçek ki biran önce çözmeli ve gebeliğini rahat rahat yaşayabilmeli.
Olabilir canları sağolsun sonuçta evlenmişler ya :))o değil de merak ettim şimdi ,
evlenmeden önce mi oldu ?
:))
anlatma zaten nikahlı kocam hesap mı verecem beni neyle itham ettiğinin farkında mısın doğurduğun kıza bu kadar mı güvenmiyorsun deyip sağlam bir tepki veremediniz mi Allah aşkına.
Birlikte doktora gitseniz içi rahat etse olmazmı.