O evLenmiş:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi pessimist.kız
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
P

pessimist.kız

Ziyaretçi
Daha önce anlatmıştım size karşılıksız birini sevdiğimi 5 buçuk yıldan beri ve benden 10 yaş büyük olduğunu ve öğretmenim olduğunu

bugün 19 mayıs nedeniyle çelenk bırakmaya gittim bi siyasi patiyle "o" da okulla beraber gelmişti onu görünce kalbim yrinden fırlayacakmış gibi oldu.. Yanımdaki arkadaşa rica ettim gidip şu adamın parmağına bakar mısın yüzük var mı diye? Gitti saolsun kırmadı beni ve parmağına evlilik yüzüğünü takmıştı:1shok: Görüne şok oldum, dünyam yıkıldı, her ne kadar karşılıksızda olsa kaldıramadım, içim kan ağlıyor nasıl dayanacağımı, ne yapacağımı bilmiyorum.. senağlamaOnun başkasının olduğu düşüncesi beni mahvetti... Ne olur yardım edin biişiler deyin, dayanamıyorum yoksa, kendime hakim olamam diye korkuyorum..Kendime zaarar vermek istemiyorum daha önce yaptım böle bişi aynı şeleri yaşamak istemiyorum, kimseye anlatamıyorum:1shok: Ne yapıcam ben?¿

Bu şiiri onun için yazdım burada paylaşmak istedim...

SEN MUTLU OL YUVANDA

gittiğin günden beri gülmez bu yüzüm
bir an olsun aklımdan silinmez yüzün..
her gece dua ederim Allah'a
sen mutlu ol diye yuvanda..

elin elime değmesede
yüzünü her gün göremesem de
sesini artık duyamasamda
hayatta olduğunu bilmek yetiyor bana

arkanı dönüp gittiğin o günden beri
dinmez gözümdeki yaş seli
sen baskasıyla gittiğinden beri
her gece dua ederim Allah'a
sen mutlu ol diye yuvanda

İnşallah karşına öyle biri çıkar ki onu unutturur ve çok mutlu olursun .
Hayatta olmaz diye birşey yok arkadaşım
Şimdi çok üzgünsün acının üstünden zaman geçmesi gerekiyor ama kendini bırakma sakın, çok güzel günler yaşayabilirsin daha

Kendine zarar vemekten bahsetmişsin.
Bir an önce bir psikoloğa git..Hiç iyi durumda değilsin. Buradan hiç kimse yardım edemez sana maalesef..benneyaptımki
Mutluluklar dilerim en yakın zamanda toparlanırsın inşallah:teselli:

senin farkında olmayan biri için kendine zarar vermek nekadar doru mantılı olmak şu durumda zor geliyordur belki ama lütfen mantığını kullan hayat devam ediyor seni seven biri elbet karşına çıkar sen onsuz zaten vardın bundan sonra da onsuz yaşayabilirsin sonuçta onla doğmadın sakın saçma şeyler yapma

Laale'ye katılıyorum.Bir psikologdan yardım almalısın.Biz burda ne dersek diyelim eğitimini almadığımız için sana tam anlamıyla yardımcı olamayız.Kendine zarar verme düşüncesinden uzaklaşman şart.Destek almak ayıp değil.Onu sadece gözünde büyüttüğünü anlayacaksın.Tanımadığımız insanlara hayranlık duymuşuzdur ,belki aşık da olmuşuzdur.Gelip geçici bir şey bu inan.

Nasıl bir psikolojide oldugunu tahmin edebiliyorum simdi sana ne söylenilse faydasız ama tamamen kendi kafanda kurmandan kaynaklanıyor platonik bi ask sonucta ve tanımamıssın birseyler yasanmamıs tanısaydın belkide sana uygun biri olmadıgını anlayacaktın ama ask ya işte sebepsiz sevmek..durumunun tek ilacı zaman emin ol karsına seni hak edecek biri cıktıgında bu durumu gülerek anımsayacaksın..

arkadaşım emin ol ki bi insana kendinden fazla değer verme çünkü kimse senden daha değerli deildir...kendini oyalıyacak bişeyler bulmalısın...zamana bırak, zaman en iyi ilaçtır...

bu durumumdan ailemin haberi yok, onlara sölemeden yardım nasıl alayım ki? ailene söle derseniz eğer söleyemem, söylemden nasıl yardım alacam bilmiyorm ama bi yolunu bulmak zorundayım

Ben psikologun yardımcı olabilcegini sanmıyorum sonucta konusarak cözüm bulmaya calısıcak seni dinnicek annatıcaksın anntıcaksın ve rahatlicaksın (sözde) bence arkadasım önce sen kafanda bitiriceksinki birileri seni yönlendirsin psikolog ancak bu konuda sana yardımcı olur diye düsünüyorum

:1no2:öncelikle kendine gelmeni rica ediyorum sen hayal dünyanda yaşattıgın birisini o kişiye endekslemişsin sen onu hayalindeki kişiyi arıyorsun umarımda bulursun bak ozaman göreceksin onu sevmedigini

kendime nasıl geleyim!! benim yerimde olsanız sizde aynı şeyleri düşünürdünüz ve hissederdiniz! o kadar acı verdiki bana anlatamam ve buna rağmen etrafa, aileme gülümsemek zorundayım..

sadece unutmaya odaklan derim
zaten sevgine hic karsılık vermemiş,
sen sadece kendını onu sevdıgıne ınandırmıs ve gozunde buyutmussun.tek önerim hayatında bırı olsun gercek askı doya doya yasa..

sunu unutmaki hic bir insan vazgecilmez deyildir,
sana ne kadarda unut bosver desek sen yine teselli olmassin
aci cekmeni anliyorum insani kahrediriyor, kalbin agirlasiyor her an aklinda kendini yiyp bitirirsin,
ama zaman herseyin ilaci zaman ne kadarda senin icin hic gecmiyormus gibi gözüksede geciyor,
hic sönmüyecek dedigin bu icindeki ates yavas yavas sönüyor
ve o ates söndügünde simdigi haline güleceksin ne kadar aptalmisim hic degmegen bir insan icin bunca gözyasi dökttüm diye,
unutuluyor güzelim öylede bir unutuluyorki
Allah yardimcin olsun canim gencsin insallah karsina seni hak edecek mutlu olacagin biri cikar yuvani kurarsin ...
yok asla kimse ile yapamam deme.. sakin büyük konusma insan bir defa asik olup sevmez
kendine iyi bak güzelim

canim benim yaa seni cok iyi anliyorum bende lise zamnmda ögretmenime asiktim onun icin agliyordum sizliyordum askere gitti ve geldiginde bi duydumki evlenmis dünyam basima yikilmisti hergün agliyim sizliyordum ama sonradan dedimki kendime ne agliyosun kimn icin agliyosun ne yasadinki onunla adam tabi evlenicek günün birinde sende evleniceksin mutlu olucaksin ve bugünleri hatirladiginda ne aptalmisim deyip gülüceksin dedim kendime vede aynn öyle oldu.sen bence unutmak istemiyosun zaten yasamis oldugunuz bi aniniz paylastiginiz biseylerde yok unutman dahada kolaylasacak bak inan bana ama ilk once onu unutucam diye kendine söz ver vede bi psikologa danis allh yardimcin olsun cnm öptüm

daha yaşın ne ki unutucaksın elbet bence ailenle paylaşmalısın durumu bu zorlu süreci atlatmanda gerekli desteği sağlamaları en kısa sürede atlatmana yardım eder.
ve en güzel yollardan birisi de yeni bi aşktır ee çivi çiviyi sökermiş diye boşuna dememişler

bu siteyi bulmasam derdimi kiminle paylaşacaktım bilmiyorum hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, söyledikleriniz beni o kadar çok rahatlattı ki en azından ağlamıyorum şu anda:)

kendıne zarar vermekmı

sakın böle bişey dusunme bıtanem.öle biri için zaten degmez bile.insan canı sence bu kadar ucuzmu.hayatta insan bir çok süpriz olayla karsılasıyo.insanlar ailelerini kaybedıyo.biliyorum çok acı ve çok zor bir durum ben daha acısınıda yasadım.ama emin ol Alla verdıgı acının sabrınıda verıyo.a.s

Nolurun kendını uzme bebişim:1hug:

Senin göz yaşlarına bile değmıcek bi insan olabilir karsındakı,kaldıkı kendıne zarar vermek sadece boşşşş:çok üzgünüm:

:a015:

hakLısın Allah sabrını veriyor bi yerde
kendime zarar vereye gelince de çok üzgün olduğumda ve sinirli olduğumda kimseyi incitmemek iiçin kendime zarar veririm o yüzden öle söledim,kendimi fazla kaybedersem elime olmadan yapıyorum bunu..

ama şu anda düne göre daha iyiyim inş. böle devam ederim

keşke aşkını itiraf etseydin belki o yüzüğün diğer eşi sende olurdu neden karşılıksız kaldı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…