O evli-ben evlenmek üzereyim

swela

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2014
67
1
1
Ankara
merhaba, ön yargılarınızı bırakıp dinleyin beni.
ben 29 yaşında çalışan bir kadınım.
o benden 5 yaş büyük kariyer sahibi biri.
10 senedir tanışıyoruz.
gençliğim, çocukluğum her şeyim onunla geçti.
bir sürü sıkıntı yaşadım.
sevgililiğinden, nişanlılığına, evliliğine kadar aradı beni. (kim olduğunu bilemeyeceğim şekilde ulaştı)
2 sene oldu evleneli.
1 senedir de benim hayatımda biri var.
evlenmeyi planlıyoruz. ailemle tanışıyor. herkesin onayladığı biri.
ben ise ikisiyle de görüşüyorum.
birinin sahipleniciğinden, sevgisinden vazgeçemiyorum diğerinde yıllarca yaşadıklarımdan vazgeçemiyorum.
eminim eşi hiç bişey bilmiyor.
yer yer yanlış yaptığını söylüyorum.
eşine evliliğine karşı hiç vicdan azabı duymuyor.
bir şeyler eksik.
düşünüyorum çıkamıyorum işin işinden. yıllarca böyle devam edecekmiş gibi geliyor. bunu da istemiyorum.

belki ben onu tanıdığımda evli biri olsaydı bunu daha rahat kabul edebilirdim. ben onu tanıdığımda evli değildi.
onu hem görmek için dualar ediyorum hem karşıma çıkmasın nefretim büyük diye sızlanıyorum.
karşıma geçince her şey düzeliyor.
hiç bişey yokmuş gibi davranıyorum.
evlenmiş olduğu umurumda değilmiş gibi.
sanki hiç evlenmemiş gibi.

Nasıl bir yorum bekliyorsun ki bundan?? Sen o adamın eşinin yerinde olmak ister miydin?
Bence önce bunu bir düşün..

Cok yazik gercekten okurken çok üzüldüm saygisizligin en büyüğü o adamin karisina ve yakinda esiniz olacak.o adama:( Allah size dogru yolu gostersin çünkü boyle.bir konunun oluru yok arkadasim

Hadi o vicdan azabı duymuyor.
Siz de mi duymuyorsunuz?
İki ayrı kişiyle görüşmeyi nasıl yakıştırıyorsunuz kendinize.
Hiç mi saygınız yok birşeye
vicdandan daha önce çok kızdım. kızdıkça konuştum, konuştukça rahatladım.
vicdan azabı elbette duydum. belki sadece şu an sevgilim olan kişiye haksızlık ediyorum diye vicdan mukayesine girdim.
engelemeye çalıştım, engelleyemedim.
o düşünmedi ben aklına eşini soktum.

merhaba, ön yargılarınızı bırakıp dinleyin beni.
ben 29 yaşında çalışan bir kadınım.
o benden 5 yaş büyük kariyer sahibi biri.
10 senedir tanışıyoruz.
gençliğim, çocukluğum her şeyim onunla geçti.
bir sürü sıkıntı yaşadım.
sevgililiğinden, nişanlılığına, evliliğine kadar aradı beni. (kim olduğunu bilemeyeceğim şekilde ulaştı)
2 sene oldu evleneli.
1 senedir de benim hayatımda biri var.
evlenmeyi planlıyoruz. ailemle tanışıyor. herkesin onayladığı biri.
ben ise ikisiyle de görüşüyorum.
birinin sahipleniciğinden, sevgisinden vazgeçemiyorum diğerinde yıllarca yaşadıklarımdan vazgeçemiyorum.
eminim eşi hiç bişey bilmiyor.
yer yer yanlış yaptığını söylüyorum.
eşine evliliğine karşı hiç vicdan azabı duymuyor.
bir şeyler eksik.
düşünüyorum çıkamıyorum işin işinden. yıllarca böyle devam edecekmiş gibi geliyor. bunu da istemiyorum.

Nasıl yani, yıllarca iki adamı beraber idare edeceğim mi diyorsunuz? Zor derim. :6:

Peki bu kadar ayrılmaz ikiliyseniz niye siz ikiniz evlenmediniz?

.

kendinizi nasıl böyle bi ikilemde bıraktınız.
madem seviyodunuz birbirinizi zamanında senle evlenseydi
herşeyini izledim yıllarca görüştük diyosun nasıl seni değilde başkasını tercih edip evlenen biriyle görüşmeye devam edebildin.
kendine azcık saygın varsa bir an önce bu işi çöz sakın ama sakın görüşme yazık etme kendine. hiçbi insanoğlu bu muameleyi haketmez..
evleneceğin insanı düşün yazık günah yaa...
aynısı sana yapılsaydı ne düşünürdün allah aşkına
burda başlık açsaydın benle evlenmek üzere olan nişanlım 10 yıldır başkasıyla görüşüyomuş diyee
işte ozaman ne beddualar ederdik o adama ...

belki ben onu tanıdığımda evli biri olsaydı bunu daha rahat kabul edebilirdim. ben onu tanıdığımda evli değildi.
onu hem görmek için dualar ediyorum hem karşıma çıkmasın nefretim büyük diye sızlanıyorum.
karşıma geçince her şey düzeliyor.
hiç bişey yokmuş gibi davranıyorum.
evlenmiş olduğu umurumda değilmiş gibi.
sanki hiç evlenmemiş gibi.

Ama hic bir dusunceniz onun evli oldugu ve senin hayatinda biri oldugu gercegini degistirmiyor

ben onu yıllardır tanıyorum. baskı ile evlenmiş (ne kadar doğru bilmiyorum) ben eşinin yerinde değilim. bana kalırsa eşi daha iyi tarafta. cehalet mutluluktur. o da bilmediğinden mutlu zamanlar yaşıyor.

ulan varya böylelerinin eşleri bunları aldatmaz...
nerde masum insan varsa o aldatılır... yazıkkkk...
birde önyargılarımızı demiş. ön yargılı degil bu yaptıgımız yorumlar...
toplum olarak 2. kadın olmayı kendine gurursuzca layık görenlere bu tepkimiz....
sende evlen... bugün yedigin hurmalar yarın bi gün sizi tırmalar:ssz:

vicdandan daha önce çok kızdım. kızdıkça konuştum, konuştukça rahatladım.
vicdan azabı elbette duydum. belki sadece şu an sevgilim olan kişiye haksızlık ediyorum diye vicdan mukayesine girdim.
engelemeye çalıştım, engelleyemedim.
o düşünmedi ben aklına eşini soktum.

Haksızlık ettiğiniz kişi sevgiliniz değil sadece.
Evli olan adama, karısına ailelerine, kendi ailenize, kendinize..
Sokmasaydınız eşini aklına.
Bu sizi aklamıyor..

ben onu yıllardır tanıyorum. baskı ile evlenmiş (ne kadar doğru bilmiyorum) ben eşinin yerinde değilim. bana kalırsa eşi daha iyi tarafta. cehalet mutluluktur. o da bilmediğinden mutlu zamanlar yaşıyor.

İyi edebiyat yapıyosun da en cahil sensin
Bu ettiklerinden sonra eşinden yana yüzün gülecek mi sanıyorsun
Ektiklerini biçer herkes er ya da geç

E o zaman eşini en iyi sen anlarsın dimi ? Bende iki kişiyi idare etmiştim anlıyorum seni ne yardan ne serden dersin

O evliliği ile ilgili vicdan azabı duymuyor,peki siz?
Mantıklı mı bu yaptığınız?
Aşk ne kadar kirlenmiş.

ben saklamıyorum yaptıklarımı. bu bir hastalık. evliyken yanlış bir iki bir şey oldu 2 yıllık evliliğinde. ama daha ileri olmadı. sadece buluşup konuşuyoruz, dertleşiyoruz. bu bir illet. vazgeçemiyorsun. gitsin de istiyorsun. gitmesin de.

O kadının hangi konuda cahil olmasını ele alıyorsan eğer yuva yıkanın yuvası olmaz. Bunun vebali çok büyüktür gerçekten. Bir gün aynısını yaşaman kaçınılmaz..

siz de evlendikten sonra daha da heyecanlı olur görüşmeleriniz...tebrikler:51:

Back
X