- 24 Aralık 2017
- 124
- 125
- 18
- Konu Sahibi patladimof
-
Yani 2 aya yakin oldu tanisali 10 gun falanda bir iliskiye adim attik diyebilirim.. yani gurup halindeler ama kizla dipdibe. Zaten 1 yil once ayrilmislaf yani yeni bir ayrilik degilNe kadar zamandır görüşüyorsunuz? Daha cok yeniyse böyle bir sey yapmayın tabiki. Zaten grup halindeki fotolarms bosverin gitsin. Cok rahatsız olursanız ilerleyen zamanlarda söylersiniz
İstiyorsanız soyleyebilirsiniz tabiki. Sonucta artık sevgiliniz tabiki sosyal medya hesaplarındaki fotolarına bakacaksınız bu stalk saylmaz bence stalkcı gibi gorunmezsinizYani 2 aya yakin oldu tanisali 10 gun falanda bir iliskiye adim attik diyebilirim.. yani gurup halindeler ama kizla dipdibe. Zaten 1 yil once ayrilmislaf yani yeni bir ayrilik degil
Bakın size tavsiyem bu ilişkide karşı taraftan beklentiniz neyse açıkça konuşun, şöyle görünmek istemiyorum böyle düşünsün istemiyorum diye kendinizi yiyip bitirmeyin. İlişkinin daha başındasınız, karşı tarafa açık olun ki hassasiyetinize uygun davransın, siz de onun tabi.Yani 2 aya yakin oldu tanisali 10 gun falanda bir iliskiye adim attik diyebilirim.. yani gurup halindeler ama kizla dipdibe. Zaten 1 yil once ayrilmislaf yani yeni bir ayrilik degil
Ayy evet o duruma dusurmek istemiyom zaten kiskanc biriyim dir diye coktan totosunu kaldirdim sanirim. Soylemesem daha iyi olcak ama gelki kendimi nasil susturcam bilmiyom..Kıskanç bir stalker durumuna düşmekle kalmayıp Toto kalkması sendromuna maruz kalırsınız. Bence önemli bir şey değil. İlişkiniz ciddiye biner ilerlerse o zaman sildirirsiniz.
kendinizi bir şekilde tutun benceAyy evet o duruma dusurmek istemiyom zaten kiskanc biriyim dir diye coktan totosunu kaldirdim sanirim. Soylemesem daha iyi olcak ama gelki kendimi nasil susturcam bilmiyom..
Aynen hak veriyorum buda mantikli zaten acik sozlu biri oldugumu biliyor. Yarin birgun soylersem ozamann neden basinda soylemedin demesinide istemem. Ay bilemedimBakın size tavsiyem bu ilişkide karşı taraftan beklentiniz neyse açıkça konuşun, şöyle görünmek istemiyorum böyle düşünsün istemiyorum diye kendinizi yiyip bitirmeyin. İlişkinin daha başındasınız, karşı tarafa açık olun ki hassasiyetinize uygun davransın, siz de onun tabi.
Alın karşınıza yeni bir ilişkiye başladık senle ama şu şu konular benim hassas noktam böyle şeylerden hoşlanmıyorum deyin. Sağlıklı bir ilişki için bunlar şart
Ay tabiki kiskancimmmmm...“Kıskanç bir stalker” gibi görünmek istemiyorsunuz lakin tam da kıskanç bir stalkersınız biliyorsunuz dimi?
Şu an söylemeyin bence, muhtemelen unutmuştur fotoyu orada.
İlişkiniz oturmaya başlayınca söylersiniz
bu iyimisfotolardan birini begenin o kendi siler
denenmis taktik sessiz uyari :)bu iyimis
Bunu yapamadim cunku o kizda etiketli icinde. Yani begenirsem kizada bildiri gitmez mi.. ya ben sanirim patlicam gibi.. niye kiskanclik yaptiysam anlamadimdenenmis taktik sessiz uyari :)
eger begenjrsen kizasa bildirim gidecek bi yandan iyi olacak kim durduk yere bir adamin yillar oncekivresmine bile bakar ki sadece bir sevgili bu o kizada bir sosyal mesaj olurduBunu yapamadim cunku o kizda etiketli icinde. Yani begenirsem kizada bildiri gitmez mi.. ya ben sanirim patlicam gibi.. niye kiskanclik yaptiysam anlamadim
Yaaaaa ciddi olamazsinizzz cokkk guldum suan allahta sizi guldursunkıskanç stalker olsan nolcak ki sevgilin o senin herhalde gerçek yüzünü bilir.
ben ilk ilişkimiz başladığında sevgilimin taa 5 yıl önceki fotoğraflarına kadar stalkladım hepsini beğendim filan. en sonunda ilk paylaştığı fotoğrafa da "stalk seansımız burda sona ermiştir emeği geçen herkese teşekkürler" yazdım.güldük geçtik. sevgilim yani o benim bana neden beni stalklıyorsun diyecek hali yok kırarım kafasını. rahat ol istemediğin şeyleri söyleyebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?