o fotolari cikartmasini soylesem mi?

patladimof

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2017
124
125
18
biriyle gorusuyorum. Kendisi sevdigini soyluyor ustume cok dustu bir sans istedi.. yani henuz biseyler hisetmesemde yavas yavas isinmaya basladim kendisine... ve bir sans verdim.. daha cok yeni bir iliskiye baslangicimiz var diyebilirim. Yalniz aklimdan gecmeyen birsey yaptim ve profiline baktim bunun.. cokkkkk eski fotolarinda halen eski sevgilisiye gurupca cektirdikleri fotograflari var. kiz kendisinde ekli degil ama kizda etiketli oldugu icin hem kizin profilinde hemde kendisinkinde cikiyor. Sanirim azicik kiskandim gibi ama cikartmasini istemekle de kiskanc bir stalker gibi gozukmek istemiyorum... ay catlicammm napsam acaba

Ne kadar zamandır görüşüyorsunuz? Daha cok yeniyse böyle bir sey yapmayın tabiki. Zaten grup halindeki fotolarms bosverin gitsin. Cok rahatsız olursanız ilerleyen zamanlarda söylersiniz

Ne kadar zamandır görüşüyorsunuz? Daha cok yeniyse böyle bir sey yapmayın tabiki. Zaten grup halindeki fotolarms bosverin gitsin. Cok rahatsız olursanız ilerleyen zamanlarda söylersiniz
Yani 2 aya yakin oldu tanisali 10 gun falanda bir iliskiye adim attik diyebilirim.. yani gurup halindeler ama kizla dipdibe. Zaten 1 yil once ayrilmislaf yani yeni bir ayrilik degil

Yani 2 aya yakin oldu tanisali 10 gun falanda bir iliskiye adim attik diyebilirim.. yani gurup halindeler ama kizla dipdibe. Zaten 1 yil once ayrilmislaf yani yeni bir ayrilik degil
İstiyorsanız soyleyebilirsiniz tabiki. Sonucta artık sevgiliniz tabiki sosyal medya hesaplarındaki fotolarına bakacaksınız bu stalk saylmaz bence stalkcı gibi gorunmezsiniz

“Kıskanç bir stalker” gibi görünmek istemiyorsunuz lakin tam da kıskanç bir stalkersınız biliyorsunuz dimi?
Şu an söylemeyin bence, muhtemelen unutmuştur fotoyu orada.
İlişkiniz oturmaya başlayınca söylersiniz

Bakın size tavsiyem bu ilişkide karşı taraftan beklentiniz neyse açıkça konuşun, şöyle görünmek istemiyorum böyle düşünsün istemiyorum diye kendinizi yiyip bitirmeyin. İlişkinin daha başındasınız, karşı tarafa açık olun ki hassasiyetinize uygun davransın, siz de onun tabi.

Alın karşınıza yeni bir ilişkiye başladık senle ama şu şu konular benim hassas noktam böyle şeylerden hoşlanmıyorum deyin. Sağlıklı bir ilişki için bunlar şart

bence söyleme. benim de bazı grup fotolarında eski sevgilimleyim. çıkartmama sebebim onu sevdiğimden değil eğer çıkartırsam tüm anılarım yok olacak gibi hissediyorum. sırf o yüzden çıkarmadım yani.

kendisi gayet farkındadır fotonun durduğunun belki ordaki diğer arkadaşlarıyla anısını yok etmek istememiştir, grup halinde olduğu için de takmamıştır. romantik bir poz değilse herhangi bir arkadaşı gibidir orda.

Kıskanç bir stalker durumuna düşmekle kalmayıp Toto kalkması sendromuna maruz kalırsınız. Bence önemli bir şey değil. İlişkiniz ciddiye biner ilerlerse o zaman sildirirsiniz.
Ayy evet o duruma dusurmek istemiyom zaten kiskanc biriyim dir diye coktan totosunu kaldirdim sanirim. Soylemesem daha iyi olcak ama gelki kendimi nasil susturcam bilmiyom..

Aynen hak veriyorum buda mantikli zaten acik sozlu biri oldugumu biliyor. Yarin birgun soylersem ozamann neden basinda soylemedin demesinide istemem. Ay bilemedim

Ay tabiki kiskancimmmmm...

Bunu yapamadim cunku o kizda etiketli icinde. Yani begenirsem kizada bildiri gitmez mi.. ya ben sanirim patlicam gibi.. niye kiskanclik yaptiysam anlamadim
eger begenjrsen kizasa bildirim gidecek bi yandan iyi olacak kim durduk yere bir adamin yillar oncekivresmine bile bakar ki sadece bir sevgili bu o kizada bir sosyal mesaj olurdu

kıskanç stalker olsan nolcak ki sevgilin o senin herhalde gerçek yüzünü bilir.

ben ilk ilişkimiz başladığında sevgilimin taa 5 yıl önceki fotoğraflarına kadar stalkladım hepsini beğendim filan. en sonunda ilk paylaştığı fotoğrafa da "stalk seansımız burda sona ermiştir emeği geçen herkese teşekkürler" yazdım. güldük geçtik. sevgilim yani o benim bana neden beni stalklıyorsun diyecek hali yok kırarım kafasını. rahat ol istemediğin şeyleri söyleyebilirsin.

Fotograflarda etiketli oldugunu bile coktan unutmustur. Kaldi ki ikisinin degil arkadas grubunun diyosun.

Yaaaaa ciddi olamazsinizzz cokkk guldum suan allahta sizi guldursun :) bende oyle yapmak istiyorum da cesaretim yok galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…