• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O geri döndü ???

pnr35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
77
0
36
İzmir
selam kızlar 3.5 yıl birlikteydim onunla...
2 yıl önce bitti...sebeb farklı mezhep,onun ailesi ve kavgalarımız...Terk etti beni...kötü ayrıldık...
Ama fırtanalı inişli çıkışlı bir aşktı...farklı şehirlerdeyiz.Aradı 3 ay önce numaramı değiştim...faceden buldu beni..tekrar mutlu olucakmış , hayatının bensiz bir hiç olduğunu ailesi ile arasının iyi olmadığını ,unutamadığını ve rabbimin bizi birbirimize yazdığından bahsediyor...seviyorum sevdiğini biliyorumm ama güvenemiyorummmm Ne yapmalıyım ikinci şansı haketsin mi?
İşi yoktu ayrıldığımızda şimdi iyi bir işi var.25 yaşını geçmiş bulunmaktayız.2 yılda ondan başkası olmadı içimde ...

tekrar aıleler mevzu bahıs olacaksa yıne aynı seyler yasancak demektır egerkı ustesınden gelebılırız dıyorsan bak ıkınızde sevıyorsunuz bence sansı hak edıyor derım

demekki seviyor ki geri döndü şimdi tekrar istiyor cnm sende seviyorsan 2. şanssı bence ver ama tabi çıkacak zorluklara karşı hazırlıklıda olman lazım ailesi falan

demekki seviyor ki geri döndü şimdi tekrar istiyor cnm sende seviyorsan 2. şanssı bence ver ama tabi çıkacak zorluklara karşı hazırlıklıda olman lazım ailesi falan

Evlenecek insanlar birbirine uyumlu olmalı yoksa kim kimin örfüne adetine uyumsağlamalı? Erkek köprüyü geçene kadar sonra anamda,anam diyor

O beni çok üzdü ayrılık zamanı ...bende boğdumm onu hatalıyım bazı konularda....
ayrıldıktan 1 yıl çabaladı kavga gürültü ona ve ailesine hakarretlerm diz boyuydu ama aşıktık...1 yıl hiç görüşmedik dönen o yine...kıskaçlığım çok fazla paranoyak derecesinde.güvenemedim bir türlü...ama seviyoruz aileside çok yıprattı bizi..
YA şimdi söylediklerini gerçekleştiremezse inanılmaz üzerime düşüyor üzülmk mi istemiyorum ve acı çekiyorummmm....

Evlenirsem onunla kurban kesicem kopamadık bi türlü ama birleşemedikte 3.5 yılın dışında...

Sevmese dönmezdi demi msj atmış..:43::43:TMM İNCİTTİM SENİ AMA MUTLU OLMAK İSTİYORUM ARTIK YANYANAAA
..

2.şansı hakettiğini düşünüyorum
Biraz gözlemle , eğer eskisi gibi davranıyorsa ayrıl gitsin hatta direk kaç !
Ama yok cidden pişman ve hala seviyor ve seviliyorsan mutlu olmaya bak
Hayatta herkes 2. bir şansı hakeder bunu unutma :34:

Son düzenleme:
İşi haricinde o günden bugüne değişen nedir?
Var mı değişiklik?
Eğer yoksa iyi düşünün...

Bencede denemeye değer,diye düşünüyorum canım.ilerde keşke deneseydim demektense bence bir düşün derim .

kızlar kalbim ikiye ayrılmış zor durumda..
PİŞMAN OLMAKDA İSTEMİYORUMMM...
benden sonra 3 kişi ile görüşmüş sadece tanışma olayı yaşamış.Bende 2-3 insanla görüüştüm tanıştım ilerisi olmadı..İkimizde başka insanları tanıdık bu acı veriyor ona da bana da.Yokluğumuzda neler yaşadık anlatıyoruz.pişmanlık yaşıyo özlemiş çok belli.Ailesi beni istemediğinde ilişkimiz bittiğinde işe adamış kendini.Biz birlikte olucağız yokluğumda daha iyi anlamış.Şimdi asıl plan şu kızlar kpss snvına hazrlnyrm yani eylüle kadar aile ikna edilicek gerekirse rest çekicem dedi.Beni görmeyede gelicekmiş eylüle kadar.Her türlü olumsuzluktan bahsetsemde benimle evlilikten bahsediyor.2006 şubatta girdi hayatıma 6 senedir seviyorum 1 yıl daha sabret diyo bana...

gerçekten seviyorsanız 2. şansı hakediyor bence :) belliki bu 2 yılda iyice düşünmüş ve size gerçekten aşık oldugunu anlamış die düşünüyorum.tabi ailesi ile gecireceginiz bütün zorlukları bastan kabul etmeniz gerekiyor sanırım..Mutluluklar dilerim hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun :):70:

Konu sahibi arkadaşım, şuanda senin yerinde olabilmek için hayatımdan neleri vermezdim... Eğer sende seviyorsan, kesinlikle şans vermelisin. Hatalar, yanlış davranışlar, kırgınlıklar herşey insanlar içindir.. Aşkına sahip çık mutlu ol.. itiraf etmeliyimki seni çok kıskandım, darısı tüm aşk acısı çeken arkadaşlarımın başına inşallah..

gerçekten seviyorsanız 2. şansı hakediyor bence :) belliki bu 2 yılda iyice düşünmüş ve size gerçekten aşık oldugunu anlamış die düşünüyorum.tabi ailesi ile gecireceginiz bütün zorlukları bastan kabul etmeniz gerekiyor sanırım..Mutluluklar dilerim hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun :):70:

çok tşk ederim evet seviyorum ama güven sorunu yaşıyorum..
yaptığı hatalar ve yalanlar var..işin kötüsü ben bu insanla ilk cinsel birlikteliğimi yaşadım:2:...şimdi bir yıl içinde tekrar güven kazandırcakmış,benden vazgeçemezmiş..ömür boyu birlikte olcakmışız...güvenmek çok zor..napımm kızlar ?şuan çok iyi ve ilgili bana..

Konu sahibi arkadaşım, şuanda senin yerinde olabilmek için hayatımdan neleri vermezdim... Eğer sende seviyorsan, kesinlikle şans vermelisin. Hatalar, yanlış davranışlar, kırgınlıklar herşey insanlar içindir.. Aşkına sahip çık mutlu ol.. itiraf etmeliyimki seni çok kıskandım, darısı tüm aşk acısı çeken arkadaşlarımın başına inşallah..

dönsede çok mutlu değilim inş çok mutlu olursun..

Back
X