Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iki sene gecmesine ragmen hala seviyorsaniz birbirinizi bence bir kere daha deneyin derim.Cünkü bu iki senede bir seyler coktan bitmeliydi. bu devirde ayrilik acisi uzun sürmüyor cunku.
Bence biraz burnu surtulmeyi hak etmis.
Kendini agirdan sat. Hemen yelkenleri suya indirme.
Baktin pes etmiyor deli gibi seviyor, o zaman ikinci sansi ver.
Insallah mutlu olursunuz![]()
Canim benim uzulme,
hayirlisi bakalim, o daha cooook pisman olur.
Allah gonlune gore edepli durust birini cikarir tez zamanda karsina insallah..
Kızlar sizinle mutluluğumu 2 ay önce paylaştım şimdi i ise o 2 ay önceye geri dönebilsem...bu kadar ş...siz olabailceğini tahmin bile edemezdim.Facede kızın biri dikkatimi çekmişti fotosunu beğenmiş sordum... komşu kızı arkadştk evli dedi ama silmişti kızı.İçime şüphe düşmüştü sürekli tartışıyordum 2 yıl içinde neler yaptın kimleydin die.Kıza msj attım kızda önce tepki verdi kendisine sor diyerek aradan yarım saat sonra kızdan msj geldi komşum ben evliyim aramızda bişey olmadı diyerek istersen ekle arkadaş oluruz yazdı ...bu olayın üstünden 10 gün geçtiki face şifresını biliyodum... kızla msjlaşıyodu baktığım anda sesizce izledim bekledim...şok olmuştum merdiven aralarında seviştikleri anları özlemiş benimki kızda derinlere inme yazdı....telde konuşalım yazdı kızda şimdi olmaz yazdı..ve msjı sildi..hemen aradım itiraf etti beni istemediğini yıllardır paranolarımdan bıkmış...ağzıma geleni saydım kapattım bitti şimdi ne arıyo ne soruyo bu nasıl insanmış.çok kötüyüm canlar...