• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

O geri döndü ???

Bence biraz burnu surtulmeyi hak etmis.
Kendini agirdan sat. Hemen yelkenleri suya indirme.
Baktin pes etmiyor deli gibi seviyor, o zaman ikinci sansi ver.
Insallah mutlu olursunuz :69:

Iki sene gecmesine ragmen hala seviyorsaniz birbirinizi bence bir kere daha deneyin derim.Cünkü bu iki senede bir seyler coktan bitmeliydi. bu devirde ayrilik acisi uzun sürmüyor cunku.

Son düzenleme:
Iki sene gecmesine ragmen hala seviyorsaniz birbirinizi bence bir kere daha deneyin derim.Cünkü bu iki senede bir seyler coktan bitmeliydi. bu devirde ayrilik acisi uzun sürmüyor cunku.

haklısın beril tşk ederimm ama giderken yaşattıklarını unutamıyorum.1 ay olmasına rağmen kalbim ve mantığımın arasında sıkıştım kaldım....

Kızlar sizinle mutluluğumu 2 ay önce paylaştım şimdi i ise o 2 ay önceye geri dönebilsem...bu kadar ş...siz olabailceğini tahmin bile edemezdim.Facede kızın biri dikkatimi çekmişti fotosunu beğenmiş sordum... komşu kızı arkadştk evli dedi ama silmişti kızı.İçime şüphe düşmüştü sürekli tartışıyordum 2 yıl içinde neler yaptın kimleydin die.Kıza msj attım kızda önce tepki verdi kendisine sor diyerek aradan yarım saat sonra kızdan msj geldi komşum ben evliyim aramızda bişey olmadı diyerek istersen ekle arkadaş oluruz yazdı ...bu olayın üstünden 10 gün geçtiki face şifresını biliyodum... kızla msjlaşıyodu baktığım anda sesizce izledim bekledim...şok olmuştum merdiven aralarında seviştikleri anları özlemiş benimki kızda derinlere inme yazdı....telde konuşalım yazdı kızda şimdi olmaz yazdı..ve msjı sildi..hemen aradım itiraf etti beni istemediğini yıllardır paranolarımdan bıkmış...ağzıma geleni saydım kapattım bitti şimdi ne arıyo ne soruyo bu nasıl insanmış.:(çok kötüyüm canlar...

Canim benim uzulme,
hayirlisi bakalim, o daha cooook pisman olur.
Allah gonlune gore edepli durust birini cikarir tez zamanda karsina insallah..

Canim benim uzulme,
hayirlisi bakalim, o daha cooook pisman olur.
Allah gonlune gore edepli durust birini cikarir tez zamanda karsina insallah..

Ölüm acısı gibi canım..Kandırılmak kanmak....:(((
Amin inşallah cnm bir de haketmişim öyle diyo...Yıllardır aradığım ve bulamadığımmış Aldatılmak...

Kızlar sizinle mutluluğumu 2 ay önce paylaştım şimdi i ise o 2 ay önceye geri dönebilsem...bu kadar ş...siz olabailceğini tahmin bile edemezdim.Facede kızın biri dikkatimi çekmişti fotosunu beğenmiş sordum... komşu kızı arkadştk evli dedi ama silmişti kızı.İçime şüphe düşmüştü sürekli tartışıyordum 2 yıl içinde neler yaptın kimleydin die.Kıza msj attım kızda önce tepki verdi kendisine sor diyerek aradan yarım saat sonra kızdan msj geldi komşum ben evliyim aramızda bişey olmadı diyerek istersen ekle arkadaş oluruz yazdı ...bu olayın üstünden 10 gün geçtiki face şifresını biliyodum... kızla msjlaşıyodu baktığım anda sesizce izledim bekledim...şok olmuştum merdiven aralarında seviştikleri anları özlemiş benimki kızda derinlere inme yazdı....telde konuşalım yazdı kızda şimdi olmaz yazdı..ve msjı sildi..hemen aradım itiraf etti beni istemediğini yıllardır paranolarımdan bıkmış...ağzıma geleni saydım kapattım bitti şimdi ne arıyo ne soruyo bu nasıl insanmış.:(çok kötüyüm canlar...

Benzeri benimde başıma geldi
Eski sevgilim ki hala hiç birşey yapmadığını masum olduğunu söyler
Beni yabancı kendi gibi basit kızlarla aldatmış
Birde bana feys şifresini verir vermez bu kızları silmiş
O derece masummuş beyefendi:27:
Ben o insandan kurtulduğum için o kadar şanslıyımki
Allahın sevgili kuluyum ki tüm pisliklerini gördüm ki tek yaptığı onlar değilmiş
Kaç kişiyle aldatmış , kandırmış hala inkar eder
Yani demem o ki , şanslısın
Kurtulmuşsun böyle bir adamdan
Boşver o kendi yoluna gitsin
Sende kendi yoluna
Umarım bir gün mutlu olacağın birinide bulursun :34:
Hayat devam ediyor , sakın bana bunu nasıl yaptı diyerek hayatı zindan etme kendine
O kendi pisliğinde boğulsun

asik olan erkek 2 sene ayri kalamaz diye yaziyordumki zaten mesajinizi gordum..terkedip donenler sevdiklerinden degil bos kaldiklarindan donuyolar genelde aklinizda bulunsun

Bende de aynı hüsran oldı;ben de eynen böyle bir başlık açmıştım..

Back
X