O gidiyor...

Dead Cell

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
7.357
25.816
798
Merhaba ablalarım,
Bir çoğunuz benden yaşça büyüksünüz.Bilemiyorum hayat deneyimim yok sizin kadar belki kısa sürelidir geçer diyeceksiniz ama yaklaşık 1,5 senedir hoşlandığım çocuk başka bir şehre gidiyor.Hoşlanmak da değil aslında.Çok garip oldu her şey.Yakın arkadaştık biz başta.Sonra ondan hoşlandığımı farkettim.Onun için defalarca adım attım.Ama o hiçbirini görmedi ya da gördüğü halde beni umutlandırmak istemedi,anlamadım.Mesaj attım,cevap vermedi.Yanına gittim defalarca bana baş belasıymışım gibi davrandı bir kaç kere.Gözümün önünde kızlarla kahkahalar,fotoğraf çekmeler,masaj yapmalar...Bana kalan geride oturup yanıma gelmesini beklemek oldu ki hiç gelmedi.Ben de yüz vermemeye başladım arkadaşımın da tavsiyesiyle.Geçen yılın yarısı neredeyse hiç konuşmadık.Gözümüzün içine bakıp bakıp geçtik.Bu yıl da aynı şekilde.Sadece 1-2 sohbette bulunduk nasılsın iyi misin diye ama ben o sınırı çizdiğimi belirttim ona konuşmamla da davranışlarımla da.
Gidiyormuş,yeni öğrendim bunu da.Canım çok yanıyor.Bir yanımda pişmanlık,bir yanımda vicdan azabı.En çok da çürüyüp giden dostluğumuza üzülüyorum.Keşke yine yanına gidip en saçma konu hakkında bile dakikalarca sohbet edebilsem diyordum çoğu zaman ki artık öyle bir şansım da yok...Hoşlandığımı da düşünmüyorum ondan ama bilemiyorum öğrendiğimden beri çok kötü hissediyorum...Yoksa ona karşı içimdeki o duyguların çoktan bittiğini hissedebiliyorum...
Anlatmak istedim sadece

Nereye gidiyor?
Ayrica sen elinden geleni yapmışsın neden vicdan azabi cekiyorsun? Senin yaptıklarını gormedigi ya da gormek istemediği için o vicdan azabi cekmeli bence.

Nereye gidiyor?
Ayrica sen elinden geleni yapmışsın neden vicdan azabi cekiyorsun? Senin yaptıklarını gormedigi ya da gormek istemediği için o vicdan azabi cekmeli bence.

Başka bir şehre gidiyor.
Haklısınız aslında ben yaptıklarım için çoğu zaman elimden geleni yaptım diyordum ama keşke bu kadar çabuk kestirip atmasa mıydım diye düşünmeye başladım

Vallahi uzuldum. Benzer seyler cogu kisinin basina gelmistir eminim.

Valla sekerim, avantajin yasinin genc olmasi. Gozden uzak olan, gonulden de uzak oluyor. Simdi ne desem bos, eninde sonunda dusunmeyi birakip s..tir edip geciceksin zaten, kalbin baskasi icin carptiginda :)

Zamanla unutursun, duygular hemen olmuyor, bitmiyor. Gitmsei belki daha iyi olacakti, yaninda olsaydi kafan surekli karisik olacakti. Net olmayan adamlardan nefret ediyorum.

Başka bir şehre gidiyor.
Haklısınız aslında ben yaptıklarım için çoğu zaman elimden geleni yaptım diyordum ama keşke bu kadar çabuk kestirip atmasa mıydım diye düşünmeye başladım

Emin ol ki bir erkek istese sen hic bakmasan bile harekete geçer. Sen yapmissin yapabildigin kadarini ama demekki o istememis. Hic üzülme bence. Hakkinda hayırlısı. .

Evet ben de nefret ediyorum.
Çocuk gibi oynadı benimle resmen.Bir gün merhaba ertesi gün hiç bir şey yok.Bence çoktan farketmişti bir şeyleri ama oynayıp dalga geçmek istedi belki de

Emin ol ki bir erkek istese sen hic bakmasan bile harekete geçer. Sen yapmissin yapabildigin kadarini ama demekki o istememis. Hic üzülme bence. Hakkinda hayırlısı. .

Haklısınız sonuçta seven insan her türlü sevdiğini kaybetmek istemez.Onun içinde böyle bir şey yokmuş demek ki bana karşı tek isteğim bir an önce bu acının geçmesi.Kafamı dağıtmak istiyorum ama onu da başaramıyorum bir türlü.

Evet ben de nefret ediyorum.
Çocuk gibi oynadı benimle resmen.Bir gün merhaba ertesi gün hiç bir şey yok.Bence çoktan farketmişti bir şeyleri ama oynayıp dalga geçmek istedi belki de

S...sin gitsin o zaman, ilgini fark edince totosu kalkmis itin.

Neyse ne, sen yeni asklara yelken ac :)

Bence uzulmemelisin.
Sen elinden gelenin fazlasini yapmissin.

Iyikide gidiyor , Sende daha cabuk unutmus olursun.

S...sin gitsin o zaman, ilgini fark edince totosu kalkmis itin.

Neyse ne, sen yeni asklara yelken ac :)

Haha gülümsetti bu beni :)
Hayırlısı artık umarım bir an önce geçer içimdeki bu karmaşık duygu.Normalde onu doğru düzgün düşündüğüm bile yoktu özellikle son zamanlarda ama işte öğrendiğimden beri bir garip oldum.En azından son bir gidip güle güle demek zorundayım.O an acaba nasıl olacak benim için

E biraz etkilenirsin tabiki. Ama geçer. Cok fazla dusunmemeye çalış. Zaten hic sevgili olmadiginiz için çok cabuk atlatirsin inşallah. .
Gez toz Eğlen

E biraz etkilenirsin tabiki. Ama geçer. Cok fazla dusunmemeye çalış. Zaten hic sevgili olmadiginiz için çok cabuk atlatirsin inşallah. .
Gez toz Eğlen

Biraz gezmek iyi gelecek gerçekten de.Biraz temiz hava almaya ihtiyacım var.
Çok teşekkürler bu arada herkese :) En azından ağlamaklı halimi biraz olsun düzeltebildim :)

Gittikten sonra unutursunuz gözde ırak olunca unutması da kolay olur sevse zaten böyle davranmazdı illa anlamıştır hoşlandığınızı o yüzden değmez o gittiği yerde gülecek eğlenecek siz arkasından acı çekeceksiniz ne gerek var karşınıza sizi seven sizinde seveceğiniz biri çıkar elbet çok gençsiniz her insan unutamam sanar ama unutur.

Haklısınız.O,gittikten sonra beni hatırlamayacak bile.Gitmesi daha iyi olur aslında benim için dediğiniz gibi zaten bir şey olmayacağını anlamıştım,en azından tamamen ümidi keserim.Ondan sonra herkes kendi yoluna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…