O İslaklik Neydi?

TheEnglishTeacher

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
22
25
3
39
Arkadaslar acayip gerginim, yardıma ihtiyacım var.

Gece uykumda pijamamin arkası komple ıslakti fakat ne idrar ne başka bir şeye benziyordu, kokusu yoktu, bildiğimiz su gibi kokusuz bir islaklikti.

Uyku sersemi idrak edemedim ama uyaninca panik oldum.

18 haftalik gebeyim.

Allah korusun kese patlamış ve suyum gelmiş olabilir mi?

imkansız ağrın olur kanaman olur öle bişi olsa

doktora git bence arkadaşım.
biz buradan bir şey yapamayız ki

Suyun geldiginde o su durmaz kuru camasir giyince yine islanir demislerdi bize gebe egitiminde.

Canim aynisi bana son on gun icinde dort kere oldu gece bi anda geldiginde uykumdan uyanip ustumu degistirdim.. normalde gun icinde hic akintim yok bu arada.. doktor normal ostrojen hormonundaki dalgalanmalardan olur dedi.. onemli bisey degilmis..

doktora git bence arkadaşım.
biz buradan bir şey yapamayız ki

Burdan bir şey yapılması için değildi başlık açma amacım. Aşırı korktuğum için fikir alış verisi yapmak istemiştim. Her halukarda doktorumla iletişim haline geçerim zaten. İki insanın dertlesmesi ve birbirlerine moral vermesi gibi bir şey burasi. Tek derdim buydu.

Canim aynisi bana son on gun icinde dort kere oldu gece bi anda geldiginde uykumdan uyanip ustumu degistirdim.. normalde gun icinde hic akintim yok bu arada.. doktor normal ostrojen hormonundaki dalgalanmalardan olur dedi.. onemli bisey degilmis..

Öyleymis, cidden çok korkmustum ama şükür ki normal bir durummus. Yine de 24 saat hastanede gözlem altında olmamı istedi doktorum ve tüm testler yapıldı. Şükür ki oğlum iyi

Buradan moral olan herkese çok teşekkür ederim.

Hepimize rahat, huzurlu, sağlıklı ve kolay bir hamilelik nasip olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…