O kadar acı cektim ki ahım cıkar mı arkadaşlar :(

Elifyarenn_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
6
1
36
29
Dedi bende bitirdim hayatımı bitirdi benim şimdi de başkasıyla cıkmayı düşünüyomuş hakkım geçer mi arkadaşlar hiç bi günahım yokken yarım bıraktı beni gerçekten cok kötüyüm

Son düzenleme:
Senin günahın 5 yıl sesini çıkartmaman bu yuzden kendin etmiş kendin bulmussun.
Ben sabrettiğim için sevdiğim için dayandım herkes karşı geldi ailem bile ama ilişkiye onla girdim korktum bi anlamda da bir de gerçekten cok sevdim ailem de cok beddua ediyor ki annesiz büyüyen bi kız cocuğuyum kendi ailesi bile beni haklı görüyor tek istediğim kendi gibi birisini karşısına çıkarması allahımdan ne gönlümden geçirsem oldu ama bundan sonra dönemem iyiki yaptım diyecek duruma geldi çünkü

Ben sabrettiğim için sevdiğim için dayandım herkes karşı geldi ailem bile ama ilişkiye onla girdim korktum bi anlamda da bir de gerçekten cok sevdim ailem de cok beddua ediyor ki annesiz büyüyen bi kız cocuğuyum kendi ailesi bile beni haklı görüyor tek istediğim kendi gibi birisini karşısına çıkarması allahımdan ne gönlümden geçirsem oldu ama bundan sonra dönemem iyiki yaptım diyecek duruma geldi çünkü
Ya herşeye tamamimda anne acım var her sinirlendiğinde ona kufur ediyordu diyorsun. Sende bu duruma ağlamakla mi yetindin !

Çok seviyordum diyorsun kusura bakma da yerler öyle sevgiyi adam annene kufur ediyor.

Ya herşeye tamamimda anne acım var her sinirlendiğinde ona kufur ediyordu diyorsun. Sende bu duruma ağlamakla mi yetindin !

Çok seviyordum diyorsun kusura bakma da yerler öyle sevgiyi adam annene kufur ediyor.
Ne desen haklısın tabi en önemlisi de bana başkasıyla yattın diye iftira atmasaydı onu yediremiyorum kendime ama Allah büyük yanına kalmaz umarım

Sen zaten tekme yemişsin bir de ben vurmayayım ama biraz akıl arkadaşım. Tamam çok sevmiş olabilirsin ama kendine değer vermemişsin ki karşı taraf sana değer versin. Sen artık ondan kurtulduğuna şükret. En büyük kötülüğü sen kendine yapmışsın 5 yıl boyunca. O da ettiğini bulur veya bulmaz. Artık hayatında yepyeni bir sayfa aç. Bu sana kötü bir tecrübe olarak kalsın.

arkadaşlar 5 yıllık bi ilişki yaşadım öyle kötü günlerim oldu ki sevdiğim için dayandım yolda kafamı kaldırdım diye bile dayak yediğim bi adamdı herşeyde dayak yiyyordum okuldaki kız arkadaşlarım erkek arkadaşlarımla konuştuğumda bile annemle babam ayrı anne acım var her sinirlenişinde ona küfrediyordu nasıl ağladığımı ben bilirim.ilişkiye girdik benden kan gelmedi şüphe etti ki geçmişimde de hiç kötü bişeyim olmadı herşeyimi onla yaşadım bınu da cok iyi biliyordu bana iftiralar attı başkasıyla yattın otelde mi yaptırdın daha neler neler arkadaşlar öyle zor sabrettim ki ne Zaman sabretsem hep başına bi olay geldi bana en son ayrılırken seni iyiki yapmışım Dedi bende bitirdim hayatımı bitirdi benim şimdi de başkasıyla cıkmayı düşünüyomuş hakkım geçer mi arkadaşlar hiç bi günahım yokken yarım bıraktı beni gerçekten cok kötüyüm
arkadaşlar 5 yıllık bi ilişki yaşadım öyle kötü günlerim oldu ki sevdiğim için dayandım yolda kafamı kaldırdım diye bile dayak yediğim bi adamdı herşeyde dayak yiyyordum okuldaki kız arkadaşlarım erkek arkadaşlarımla konuştuğumda bile annemle babam ayrı anne acım var her sinirlenişinde ona küfrediyordu nasıl ağladığımı ben bilirim.ilişkiye girdik benden kan gelmedi şüphe etti ki geçmişimde de hiç kötü bişeyim olmadı herşeyimi onla yaşadım bınu da cok iyi biliyordu bana iftiralar attı başkasıyla yattın otelde mi yaptırdın daha neler neler arkadaşlar öyle zor sabrettim ki ne Zaman sabretsem hep başına bi olay geldi bana en son ayrılırken seni iyiki yapmışım Dedi bende bitirdim hayatımı bitirdi benim şimdi de başkasıyla cıkmayı düşünüyomuş hakkım geçer mi arkadaşlar hiç bi günahım yokken yarım bıraktı beni gerçekten cok kötüyüm

Sen zaten ilişkiye girerek hata etmişsin senin simdi bu yuzden degerin kalmamistir. Suan bile onu dusunerek hata ediyorsun. senin eşin bile dgil seni dovuyor ne demek ya ne demeekk. Ne hakla seni dovebiliyor. Ya arkadas bizim ailemiz bize el kaldirmadan biz kiyamet kopariyoruz elin bir soytarisi geliyor hayati alt ust ediyor.

5 sene boyunca bu işkencelere sabretmen onun değil, senin suçun maalesef. O senin gibi bir safı bulur mu bir daha bilinmez. ama senin kendine saygı duyman, kendini sevmen gerekli. Yoksa hayatın boyunca hep böyle insanlar karşına çıkar ve sen sürekli sabredersen. ayrıca, ilişki, sevmek, aşk bu değil.

Back
X