- 24 Eylül 2014
- 150
- 26
- 31
Kvdemle sorunlarim vardi bana cok karisiyorlardi maddi anlamda kızıyla bir olup yuz tlnin hesabini yaparlardi bnm icin kendileri bin tlyi iki saatte harcar lar. Bende tepkimi ortaya koydum ve uzaklastim .bbugun mevlut vardi nisanlimin amcasinin 40 i nisanlimn hatirina gittim benim eltimde nisanli ve istenmeyendi. NamusuNamusunua laf solediler yüzüne ailesine solediler. Eltimde onlara hakaretler etmiş.asla onunla iyi olmicaz o cirkin yuzune bakmicaz dediler. Bugun bi baktim su sizmiyor aralarindan beni disliyolar. Gorumcm onu odays cekiyor falan. Kaynanam ayağına hosgeldin demek icin gidiyor. Annen niye gelmedi kizim ggelseydi ya diyor benim annemi sormuyor bile haftaya nikahim var napcaz diye aramiyor bile bizi evine davet etmek zorunda kalmasin diye nikaha onlardan kimse gelmiyor. Gelinlik provalarima annmle gidiyorum nisanlim anlamiyor diye onun evinin dibindr bize cok uzak hadi gelin caya demiyor bile eltimin ailesini cagiriyor o kadar agrima gittiki bn hep sustum naptilarsa laf solenedim nisanlimin yaninda da tam tersi davraniliyor o kızmasın diye nisanlim a soledigimde sana cok iyiler diyor